Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/køkkenmedhjælper søges hurtigst muligt

Vi søger en kok eller en køkkenmehjælper til hurtigst muligt tiltrædelse.

Det er vigtigt, du har køkkenerfaring - specielt med det vietnamesiske køkken.

Ring til Chi på tlf.: 28870184, hvis du ønsker at høre yderligere om stillingen, og ellers send din ansøgning og cv til: cafelechi@gmail.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329936426Phoenix-deaf14c112019-01-04T00:00:00Kok/køkkenmedhjælper søges hurtigst muligt

Vi søger en kok eller en køkkenmehjælper til hurtigst muligt tiltrædelse.

Det er vigtigt, du har køkkenerfaring - specielt med det vietnamesiske køkken.

Ring til Chi på tlf.: 28870184, hvis du ønsker at høre yderligere om stillingen, og ellers send din ansøgning og cv til: cafelechi@gmail.com

2019-03-02T00:50:41.290 Vi søger en kok eller en køkkenmehjælper til hurtigst muligt tiltrædelse. Det er vigtigt, du har køkkenerfaring - specielt med det vietnamesiske køkken. Ring til Chi på tlf.: 28870184, hvis du ønsker at høre yderligere om stillingen, og ellers send din ansøgning og cv til: cafelechi@gmail.com11Jobnetdeaf14c1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3428103Cafe Le Chi11Englandsgade 236700EsbjergDKDanmark0
cafelechi@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent688378JobNet492556849255681000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=deaf14c1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=deaf14c1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=deaf14c1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=deaf14c1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/8.jpgEr du den nye Køkkenmedhjælper i Cafe Le Chi?12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration359945291Chi Nguyencafelechi@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330007551Brummersgaard søger to erfarne køkkenmedhjælpere.Robot Brummersgaard på Aarø søger to erfarne køkkenmedhjælpere Brummersgaard beliggende på Aarø i lillebælt er en kombineret restaurant og cafe med ø-specialiteter og madoplevelser. Til den kommende sæson søger vi to erfarne køkkenmedhjælpere, gerne et par, der har lyst til at assistere os i køkkenet. Opgaver: Tilberedning af mad efter fast spisekort Forefaldende opgaver i køkkenet herunder rengøring og opvask. Vi sørger for den nødvendige oplæring. Der er mulighed for overnatning. Opstart: hurtigst muligt. Er du interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte Marianne på 51253112.

Brummersgaard på Aarø søger to erfarne køkkenmedhjælpere

 

Brummersgaard beliggende på Aarø i lillebælt er en kombineret restaurant og cafe med ø-specialiteter og madoplevelser.

 

Til den kommende sæson søger vi to erfarne køkkenmedhjælpere, gerne et par, der har lyst til at assistere os i køkkenet.

 

Opgaver:

 

Tilberedning af mad efter fast spisekort

Forefaldende opgaver i køkkenet herunder rengøring og opvask.

 

Vi sørger for den nødvendige oplæring.

 

Der er mulighed for overnatning.

 

Opstart:

hurtigst muligt.

 

Er du interesseret i at høre mere, så tøv ikke med at kontakte Marianne på 51253112.

Café BrummerHaderslev2019-04-15T00:00:002019-04-30T00:00:00
330004002Køkkenassistent og servicemedarbejder til HotelRobot Til vores kunde i Gråsten området, søger vi 1 køkkenassistent og 1 servicemedarbejder i køkkenet til længerevarende vikariater i hotelbranchen. Køkkenassistentens primære opgave er at tilberede morgenmad til morgenmadsbuffeten, samt oprydning herefter. Servicemedarbejderens primære opgave er rengøring af køkken og morgenmadsrestauranten. Den primære arbejdstid er mandag-fredag fra ca. kl. 05:30-12 Virksomheden har en god og sund kultur og godt arbejdsklima. Du bliver en del af at velfungerende team, og der er madordning i morgenmadsbuffeten. Faglige kvalifikationer: Erfaring fra et køkken Du har gode sprogkundskaber (Du taler og forstår dansk, gerne tysk og engelsk) Køkkenassistenten SKAL have hygiejnebevis Personlige kvalifikationer: Du er punktlig og møder til tiden. Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst. Du tager ansvar og er pålidelig. Du er i besiddelse af godt humør og har gode samarbejdsevner. Du er energisk, hurtig og robust Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Arbejdstiden er 20-37 timer ugentligt. Er du interesseret? Opret dig i vores database på: https: vikarbackup.dk Har du spørgsmål til vikariatet, så kontakt konsulent Cecilie Nissen på tlf. 20252285 eller mail: cn@vikarbackup.dk (Træffes mandag til fredag mellem 0800-1600) Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi stopper søgningen når den rette kandidat er fundet. Back Up Vikar A S er et vikar- og rekrutteringsbureau, der er grundlagt i 2003. Siden da er Back Up Vikar A S vokset til nu at være stærkt repræsenteret i Syddanmark og på Sjælland. Vi vægter, at vores vikarer arbejder under ordnede vilkår og hos nogle gode og spændende kunder og er derudover medlem af både DI, DE og vikarbureauernes brancheforening. Vores match sikrer kvalificeret, fleksibel arbejdskraft samt spændende og udviklende jobmuligheder

Til vores kunde i Gråsten området, søger vi 1 køkkenassistent og 1 servicemedarbejder i køkkenet til længerevarende vikariater i hotelbranchen.

Køkkenassistentens primære opgave er at tilberede morgenmad til morgenmadsbuffeten, samt oprydning herefter.

Servicemedarbejderens primære opgave er rengøring af køkken og morgenmadsrestauranten.

Den primære arbejdstid er mandag-fredag fra ca. kl. 05:30-12

Virksomheden har en god og sund kultur og godt arbejdsklima. Du bliver en del af at velfungerende team, og der er madordning i morgenmadsbuffeten.

Faglige kvalifikationer:

 • Erfaring fra et køkken
 • Du har gode sprogkundskaber (Du taler og forstår dansk, gerne tysk og engelsk)
 • Køkkenassistenten SKAL have hygiejnebevis

Personlige kvalifikationer:

 • Du er punktlig og møder til tiden.
 • Du er omhyggelig og kvalitetsbevidst.
 • Du tager ansvar og er pålidelig. 
 • Du er i besiddelse af godt humør og har gode samarbejdsevner.
 • Du er energisk, hurtig og robust

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.                   Arbejdstiden er 20-37 timer ugentligt.

Er du interesseret?

Opret dig i vores database på: https://vikarbackup.dk/

Har du spørgsmål til vikariatet, så kontakt konsulent Cecilie Nissen på tlf. 20252285 eller

mail: cn@vikarbackup.dk  (Træffes mandag til fredag mellem 0800-1600)

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi stopper søgningen når den rette kandidat er fundet.

Back Up Vikar A/S er et vikar- og rekrutteringsbureau, der er grundlagt i 2003.

Siden da er Back Up Vikar A/S vokset til nu at være stærkt repræsenteret i Syddanmark og på Sjælland.

Vi vægter, at vores vikarer arbejder under ordnede vilkår – og hos nogle gode og spændende kunder og er derudover medlem af både DI, DE og vikarbureauernes brancheforening.

"Vores match sikrer kvalificeret, fleksibel arbejdskraft – samt spændende og udviklende jobmuligheder

BACK UP VIKAR A/SGråsten2019-04-09T00:00:002019-06-03T00:00:00
330003577Restaurant Flammen Herning søger udskærerRobot Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Herning? Så send os en ansøgning hurtigst muligt.Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forventer, at du: Er positiv, udadvendt og smilende Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest Vi tilbyder: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00 En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens Dine primære arbejdsopgaver: Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød Give gæsterne mere end de forventer Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Herning? Så send os en ansøgning hurtigst muligt.
Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded.

Vi forventer, at du:

 • Er positiv, udadvendt og smilende
 • Kan arbejde effektivt, selvstændigt og professionelt
 • Kan holde hovedet koldt og bevare overblikket i stressede situationer
 • Kan indgå i et stort team med mange forskellige mennesker samt bidrage til et godt sammenhold
 • Kan tale, læse og skrive dansk
 • Kan fremvise en straffeattest

Vi tilbyder:

 • Dygtige og gode kollegaer
 • Et godt og sundt arbejdsmiljø
 • 10 timer pr. uge, fordelt skiftende over alle ugens dage
 • Arbejdstider i tidsrummet 16:30 til 24:00
 • En udfordrende hverdag med et fast koncept, hvor ingen dage er ens

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Bidrage til at give gæsten en fantastisk oplevelse
 • Præsentere og skære for af vores mange forskellige slags kød
 • Give gæsterne mere end de forventer

Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning allerede i dag via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søndergade 15-25, HerningHerning2019-04-12T00:00:002019-04-25T00:00:00
329984826ServicemedarbejderRobot Blå Kors Center Sydjylland søger en medarbejder med grunduddannelse som social- og sundhedsassistent, til serviceafdelingen. Her er lidt om, hvad vi forventer af dig, og hvad du kan forvente af os: Personlige og faglige kvaliteter: Fleksibilitet, stærk psyke, tydelige grænser, god fysik, samarbejdsvillig. God til at planlægge og bevare overblikket. Har lyst til en flad ledelsesstruktur, hvor du selv tager ansvar og har fokus på jobbets udførsel. Dit kommende job indeholder: Rengøring, opvask, tøjvask, oprydning, madlavning, arbejde i ekstern Caf - ofte sammen med beboerne, dog uden det pædagogiske ansvar. Medicinudlevering m.v. i samarbejde med resten af sundhedsteamet. Der arbejdes ud fra årsnorm og ansættelse for ikke funktionærer med gennemsnitlig 30 timer pr. uge, med rotation morgen, eftermiddag og aften, p.t. hver 3. weekend. Du får ca. to ugentlige nattelefoner, hvor du kan blive kaldt ud på arbejde f.eks. for at hjælpe en beboer, men det sker forholdsvis sjældent. Løn fastsættes ved ansættelsessamtale, med udgangspunkt i vores lokalaftale. Vi tilbyder blandt andet sundhedsforsikring og en 100 arbejdsgiverbetalt pensionsordning. Vi garanterer et udfordrende og udviklende arbejdsliv i en institution med plads til nye input Kurser og relevant efteruddannelse. Tværfagligt samarbejde, supervision, du får en mentor i indkøringsperioden, arbejder selvstændigt og starter med en omfattende indkøringsperiode som føl. Der er gode muligheder for efteruddannelse. Da vi sætter en dyd i at ansætte mennesker med forskellige spidskompetencer, interesser og personlighedstyper - skal du i din ansøgning, skrive lidt om dig selv. Er du et struktureret menneske, eller trives du i kaos? Er du praktisk orienteret? Hvad beskæftiger du dig med i din fritid? Noget om dine menneskelige værdier samt noget om dine forventninger til dit arbejde. Har du flair for it vil det være en fordel. Du skal være klar til at arbejde i en kristen organisation - læs mere om værdier og menneskesyn på www.blaakors.dk. Det er meget vigtigt, at du ringer og aftaler et for-besøg på tlf. 50805858, så du kan få en snak og se stedet, inden du søger. Spørg efter serviceleder Lone Knutzen. Ansøgning sendes efter besøget til: Blå Kors Center Sydjylland på mail: hr-f@blaakors.dk Ansøgningsfrist: 22.04.2019. Ansættelsessamtaler: Uge 17 (eller løbende)

Blå Kors Center Sydjylland søger en medarbejder med grunduddannelse som social- og sundhedsassistent, til serviceafdelingen.

 

Her er lidt om, hvad vi forventer af dig, og hvad du kan forvente af os:

Personlige og faglige kvaliteter:

Fleksibilitet, stærk psyke, tydelige grænser, god fysik, samarbejdsvillig.

God til at planlægge og bevare overblikket. Har lyst til en "flad" ledelsesstruktur, hvor du selv tager ansvar og har fokus på jobbets udførsel.

 

Dit kommende job indeholder:

Rengøring, opvask, tøjvask, oprydning, madlavning, arbejde i ekstern Café - ofte sammen med beboerne, dog uden det pædagogiske ansvar. Medicinudlevering m.v. i samarbejde med resten af sundhedsteamet.

Der arbejdes ud fra årsnorm og ansættelse for ”ikke funktionærer” med gennemsnitlig 30 timer pr. uge, med rotation morgen, eftermiddag og aften, p.t. hver 3. weekend. Du får ca. to ugentlige nattelefoner, hvor du kan blive kaldt ud på arbejde f.eks. for at hjælpe en beboer, men det sker forholdsvis sjældent.

Løn fastsættes ved ansættelsessamtale, med udgangspunkt i vores lokalaftale.

Vi tilbyder blandt andet sundhedsforsikring og en 100% arbejdsgiverbetalt pensionsordning.

Vi garanterer et udfordrende og udviklende arbejdsliv i en institution med plads til nye input

 

Kurser og relevant efteruddannelse.

Tværfagligt samarbejde, supervision, du får en mentor i indkøringsperioden, arbejder selvstændigt og starter med en omfattende indkøringsperiode som føl. Der er gode muligheder for efteruddannelse.

 

Da vi sætter en dyd i at ansætte mennesker med forskellige spidskompetencer, interesser og personlighedstyper - skal du i din ansøgning, skrive lidt om dig selv. Er du et struktureret menneske, eller trives du i kaos? Er du praktisk orienteret? Hvad beskæftiger du dig med i din fritid? Noget om dine menneskelige værdier samt noget om dine forventninger til dit arbejde. Har du flair for it vil det være en fordel.

 

Du skal være klar til at arbejde i en kristen organisation - læs mere om værdier og menneskesyn på www.blaakors.dk.

 

Det er meget vigtigt, at du ringer og aftaler et for-besøg på tlf. 50805858, så du kan få en snak og se stedet, inden du søger.

Spørg efter serviceleder Lone Knutzen.

 

Ansøgning sendes efter besøget til: Blå Kors Center Sydjylland på mail: hr-f@blaakors.dk

Ansøgningsfrist: 22.04.2019.

Ansættelsessamtaler: Uge 17 (eller løbende)

Blå Kors Center SydjyllandVorbasse2019-03-26T00:00:002019-04-22T00:00:00
329982469Køkkenpersonale søgesRobot Sommerrestaurant søger køkkenpersonale til forberedelse og tilberedning af mad. Du behøver ikke være kok, men har erfaring fra et a la carte køkken. Danish is not a must - We speak English. Arbejdspladsen er placeret ved Vejle Fjord. Egen transport er nødvendig. Send en skriftlig ansøgning per mail: galionen@mail.dk Eller ring på telefonnummeret 75 86 15 16 - Dog kun i weekenderne.

Sommerrestaurant søger køkkenpersonale til forberedelse og tilberedning af mad.

Du behøver ikke være kok, men har erfaring fra et a la carte køkken.

Danish is not a must - We speak English.

Arbejdspladsen er placeret ved Vejle Fjord.

Egen transport er nødvendig.

Send en skriftlig ansøgning per mail: galionen@mail.dk

Eller ring på telefonnummeret 75 86 15 16 - Dog kun i weekenderne.

GalionenVejle2019-03-21T00:00:002019-05-16T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Brummersgaard søger to erfarne køkkenmedhjælpere.

Café Brummer

Haderslev
Brummersgaard på Aarø søger to erfarne køkkenmedhjælpere Brummersgaard beliggende på Aarø i lillebælt er en kombineret restaurant og cafe med ø-specialiteter og madoplevelser. Til den kommende sæson søger vi to erfarne køkkenmedhjælpere, gerne et pa...
Indrykket:15. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Køkkenassistent og servicemedarbejder til Hotel

BACK UP VIKAR A/S

Gråsten
Til vores kunde i Gråsten området, søger vi 1 køkkenassistent og 1 servicemedarbejder i køkkenet til længerevarende vikariater i hotelbranchen. Køkkenassistentens primære opgave er at tilberede morgenmad til morgenmadsbuffeten, samt oprydning hereft...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:3. juni 2019

Restaurant Flammen Herning søger udskærer

Søndergade 15-25, Herning

Herning
Vil du være med til at skabe gode oplevelser i grillen i vores restaurant i Herning? Så send os en ansøgning hurtigst muligt.Der er intet krav til erfaring, da du vil blive oplært hos os. Dog lægger vi stor vægt på, at du er serviceminded. Vi forven...
Indrykket:12. april 2019
Udløbsdato:25. april 2019

Servicemedarbejder

Blå Kors Center Sydjylland

Vorbasse
Blå Kors Center Sydjylland søger en medarbejder med grunduddannelse som social- og sundhedsassistent, til serviceafdelingen. Her er lidt om, hvad vi forventer af dig, og hvad du kan forvente af os: Personlige og faglige kvaliteter: Fleksibilitet, st...
Indrykket:26. marts 2019
Udløbsdato:22. april 2019

Køkkenpersonale søges

Galionen

Vejle
Sommerrestaurant søger køkkenpersonale til forberedelse og tilberedning af mad. Du behøver ikke være kok, men har erfaring fra et a la carte køkken. Danish is not a must - We speak English. Arbejdspladsen er placeret ved Vejle Fjord. Egen transport ...
Indrykket:21. marts 2019
Udløbsdato:16. maj 2019