Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

kok/køkkenmedjælper til hyggelig restaurant

Kok/Køkkenmedhjælper, som gerne vil tage ansvar, søges til travl restaurant i Aarhus C.Vi søger en dygtig køkkenmedhjælper til vores travle restaurant i Aarhus centrum.Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling og har hygiejnebevis. Stillingen som køkkenmedhjælper medfører også ansvar, da du skal arbejde tæt sammen med vores kokke.Du skal have smagsløgene i orden og være vant til et arbejdsmiljø hvor der i perioder er travlt. Arbejdstimer er mellem 20-37 timer ugentligt.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330162295Phoenix-bca43e2212020-01-22T00:00:00kok/køkkenmedjælper til hyggelig restaurant

Kok/Køkkenmedhjælper, som gerne vil tage ansvar, søges til travl restaurant i Aarhus C.Vi søger en dygtig køkkenmedhjælper til vores travle restaurant i Aarhus centrum.Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling og har hygiejnebevis. Stillingen som køkkenmedhjælper medfører også ansvar, da du skal arbejde tæt sammen med vores kokke.Du skal have smagsløgene i orden og være vant til et arbejdsmiljø hvor der i perioder er travlt. Arbejdstimer er mellem 20-37 timer ugentligt.

2020-02-17T19:50:58.680 Kok Køkkenmedhjælper, som gerne vil tage ansvar, søges til travl restaurant i Aarhus C.Vi søger en dygtig køkkenmedhjælper til vores travle restaurant i Aarhus centrum.Det er vigtigt at du har erfaring fra en lignende stilling og har hygiejnebevis. Stillingen som køkkenmedhjælper medfører også ansvar, da du skal arbejde tæt sammen med vores kokke.Du skal have smagsløgene i orden og være vant til et arbejdsmiljø hvor der i perioder er travlt. Arbejdstimer er mellem 20-37 timer ugentligt.11Jobnetbca43e22100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-16T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3696176RICKS ApS11Frederiks Allé 928000Aarhus CDKDanmark0
mail@restaurantricks.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent10000887823JobNet5102588510258810020-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bca43e22https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bca43e22https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bca43e22&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bca43e22&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgkok/køkkenmedjælper til hyggelig restaurant12007991Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration363973621Hicham Madihmail@restaurantricks.dkDKDanmarkDKDanmark330175549Køkkenmedhjælper ca. 15 timer om ugenRobot Bliv en del af vores team! Vi er begyndt at få mere og mere travlt, derfor søger vi en ekstra køkkenmedhjælper. Du skal: -være erfaren i et travlt køkken -Lærenem -Kunne tage initiativ og anscar -Punktlig Arbejdsopgaver indebærer forberedelse og tilberedning af mad, løbende opvask(hovedopgaven) og rengøring ved behov samt andre adhoc opgaver. Arbejdstiderne ligger immelem kl. 16-21 hovedsageligt torsdag - søndag efter en på forhånd aftalt vagtplan. Start hurtigst muligt. Skriv kort om dig selv og send CV direkte til restauranten på mail oyisi8200@gmail.com Mvh Oyisi Running Sushi Århus N

Bliv en del af vores team!

Vi er begyndt at få mere og mere travlt, derfor søger vi en ekstra køkkenmedhjælper.

Du skal: 

-være erfaren i et travlt køkken

-Lærenem

-Kunne tage initiativ og anscar

-Punktlig

Arbejdsopgaver indebærer forberedelse og tilberedning af mad, løbende opvask(hovedopgaven) og rengøring ved behov samt andre adhoc opgaver.

 

Arbejdstiderne ligger immelem kl. 16-21 hovedsageligt torsdag - søndag efter en på forhånd aftalt vagtplan. 

 

Start hurtigst muligt.

 

Skriv kort om dig selv og send CV direkte til restauranten på mail oyisi8200@gmail.com

 

Mvh Oyisi Running Sushi Århus N

Yami ApSAarhus N2020-02-11T00:00:002020-04-03T00:00:00
330178542PandekagebagerRobot Vi tilbyder et deltidsjob, hvor du delvist arbejder i køkkenet og hvor du ligeledes er ude til arrangementer som pandekagebager. Et spændende og anderledes job, hvor din positive indstilling og adfærd sammen med en masse glade gæster giver høj jobtilfredshed. En deltidsstilling med gennemsnitlig 20 timer om ugen med arbejdstider primært torsdag, fredag, lørdag og søndag og ofte om aftenen. Ansættelse 7. april 2020 - 4. juli 2020 - med mulighed for fortsættelse efter sommerferien. Der er desværre ingen offentlig transport til arbejdspladsen, så du skal kunne komme frem på anden vis. Du er har: - Interesse for mad og service - Udadvendt med en overordnet positiv tankegang - Indstillet på at yde dit bedste til hvert eneste arrangement - Selvstændig i tanke og handling, da du meget gerne skulle kunne tage ud til arrangementer alene. - Kan holde hovedet koldt i travle perioder - En god kollega - Taler et højt og letforståeligt dansk, da vi ofte serverer i områder med meget støj i form af samtaler og musik ved mange mennesker samlet et sted.

Vi tilbyder et deltidsjob, hvor du delvist arbejder i køkkenet og hvor du ligeledes er ude til arrangementer som pandekagebager.

Et spændende og anderledes job, hvor din positive indstilling og adfærd sammen med en masse glade gæster giver høj jobtilfredshed.

En deltidsstilling med gennemsnitlig 20 timer om ugen med arbejdstider primært torsdag, fredag, lørdag og søndag og ofte om aftenen.

Ansættelse 7. april 2020 - 4. juli 2020 - med mulighed for fortsættelse efter sommerferien.

Der er desværre ingen offentlig transport til arbejdspladsen, så du skal kunne komme frem på anden vis.

Du er/har:

- Interesse for mad og service

- Udadvendt med en overordnet positiv tankegang

- Indstillet på at yde dit bedste til hvert eneste arrangement

- Selvstændig i tanke og handling, da du meget gerne skulle kunne tage ud til arrangementer alene.

- Kan holde hovedet koldt i travle perioder

- En god kollega

- Taler et højt og letforståeligt dansk, da vi ofte serverer i områder med meget støj i form af samtaler og musik ved mange mennesker samlet et sted.

 

Pandekagebilen v/Tina Sindberg NielsenOdder2020-02-17T00:00:002020-03-15T00:00:00
330177203Køkkenmedhjælper til attraktiv stilling i moderne cateringvirksomhedRobot Stubbs Gastronomi er en moderne cateringvirksomhed, hvor vi leverer kvalitetsmad ud af huset til private og virksomheder. Vi leverer frokostordninger, mødeforplejning og lækker mad til events. Du kan se frem til at arbejde i et top moderne køkken med andre køkkenmedhjælpere, elever og kokke. Vi har gode faciliteter samt et godt arbejdsmiljø, da vi prioterer vores medarbejdertrivsel højt. Dine opgaver: Mindre køkkenopgaver som brødbagning og snit grøntsager. Tømning af servicekasser samt opvask. Kørsel af frokostordning og mødeforplejning til vores dejlige kunder. Betjening af kunder i butikken. Du kan se frem til: Top moderne arbejdsmiljø med ordenlige personalefaciliteter. Gode kollegaer, hvor vi altid har en god arbejdsmoral. Trivsel, hvor vi altid holder sammen og løfter i flok. Vi forestiller os, at du: Kan lide at tale med kunder. Har let til smil og ikke bliver stresset, når der er tryk på. Tværtimod synes du, at det er sjovt, når der er fart over feltet, og det hele kører. Forstår, at en god dag er resultatet af en holdindsats, og du hjælper dine kolleger, når det er nødvendigt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stubbs Gastronomi er en moderne cateringvirksomhed, hvor vi leverer kvalitetsmad ud af huset til private og virksomheder. Vi leverer frokostordninger, mødeforplejning og lækker mad til events. Du kan se frem til at arbejde i et top moderne køkken med andre køkkenmedhjælpere, elever og kokke. Vi har gode faciliteter samt et godt arbejdsmiljø, da vi prioterer vores medarbejdertrivsel højt. 

Dine opgaver:

  • Mindre køkkenopgaver som brødbagning og snit grøntsager.
  • Tømning af servicekasser samt opvask.
  • Kørsel af frokostordning og mødeforplejning til vores dejlige kunder.
  • Betjening af kunder i butikken.

Du kan se frem til:

  • Top moderne arbejdsmiljø med ordenlige personalefaciliteter.
  • Gode kollegaer, hvor vi altid har en god arbejdsmoral.
  • Trivsel, hvor vi altid holder sammen og løfter i flok.

Vi forestiller os, at du:

  • Kan lide at tale med kunder.
  • Har let til smil og ikke bliver stresset, når der er tryk på. Tværtimod synes du, at det er sjovt, når der er fart over feltet, og det hele kører.
  • Forstår, at en god dag er resultatet af en holdindsats, og du hjælper dine kolleger, når det er nødvendigt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

STUBBS GASTRONOMI ApSSabro2020-02-13T00:00:002020-04-07T00:00:00
330177907Køkkenmedhjælper, gerne med kendskab til vietnamesisk køkkenRobot Til vores nye restaurant Mother s Streetfood søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me Mother s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam. OM STILLINGEN Vi søger en energifuldt medarbejder der har erfaring fra køkken eller vil rigtigt gerne lære mere om det vietnamesiske køkken. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø. Vi forventer: - At du har kendskab til de vietnamesiske specialiteter - Pligtopfyldende og ansvarlig - Stabil og servicemindet - Fleksibel og lærenem. Kan du genkende dig selv i ovenstående værdier, så send os gerne en ansøgning på pt@aikosushi.dk

Til vores nye restaurant Mother’s Streetfood søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me – Mother’s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam. 

  OM STILLINGEN Vi søger en energifuldt medarbejder der har erfaring fra køkken eller vil rigtigt gerne lære mere om det vietnamesiske køkken. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø. Vi forventer: - At du har kendskab til de vietnamesiske specialiteter - Pligtopfyldende og ansvarlig - Stabil og servicemindet - Fleksibel og lærenem. Kan du genkende dig selv i ovenstående værdier, så send os gerne en ansøgning på pt@aikosushi.dk

Me-Mother `s Street Food Vejle ApSVejle2020-02-14T00:00:002020-04-08T00:00:00
330176311Restaurantbestyrer (deltid)Robot Deltidsstilling som restaurantbestyrer med gode udviklingsmuligheder Lovkrav for alkoholbestyrer 25 år Freschy er en ny konceptrestaurant der overordnet har fokus på Kvalitet Hygiejne Service Arbejdsglæde Systematik Læring udvikling forandring Innovation Bæredygtighed Sundhed Humor Freschy koncept: Freschy i Randers består af en restaurant og en take away afdeling beliggende lige over for Randers regnskov. Restauranten giver kunderne mulighed for selv at bygge deres tærte pizza, pita og salat efter deres eget ønske humør. Køledisken i restauranten giver kunden mulighed for, at kunden selv kan komme fyld på i deres tærte, pizza, pita og salat. Kunderne kan også bestille online så håndterer team Freschy deres bestilling. Vi bearbejder store dele af vores råvarer selv, for at give kunderne så god en oplevelse som muligt. På nuværende tidspunkt er alt vores brød 100 økologisk og ca. 90 af vores ingredienser uden konserveringsmidler. Restauranten har fast all you can eat som eneste mulighed, herudover kan man tilkøbe italiensk kvalitets is som dessert. Vi tilbyder: Deltidsstilling som restaurantbestyrer. Vi forestiller os man studerer eller lignende. Der er i starten snak om ca. 50 timer pr måned. Det aftales internt, Hvis man ønsker flere eller færre timer. Du bliver en del af alle de arbejdsopgaver der er når man driver konceptrestaurant. Dit ansvar er: At personalet har det godt og yder optimalt At økonomien blomstre At dine kunder får en fantastisk oplevelse At medvirke til at udvikle Freschy som koncept og dermed have en finger med i spillet ift. evt. nye restauranter Din profil: Du har en stærk social personlighed Du er en stærk populær karakter Du er ekstrovert og er derfor interesseret i andre mennesker Du er perfektionist Du trives bedst med travlhed Du er en god til at motivere dit personale og skabe trivsel, men kan også sætte klare grænser Du har stærk økonomisk forståelse Du kan have mange bolde i luften og husker godt Du er visionær Du ønsker at give alle kunder en uforglemmelig oplevelse Vi glæder os til en ny kollega Mvh Team Freschy

Deltidsstilling som restaurantbestyrer med gode udviklingsmuligheder

Lovkrav for alkoholbestyrer 25 år

Freschy er en ny konceptrestaurant der overordnet har fokus på
Kvalitet
Hygiejne
Service
Arbejdsglæde
Systematik
Læring/udvikling/forandring
Innovation
Bæredygtighed
Sundhed
Humor

Freschy koncept:
Freschy i Randers består af en restaurant og en take away afdeling beliggende lige over for Randers regnskov. Restauranten giver kunderne mulighed for selv at bygge deres tærte/pizza, pita og salat efter deres eget ønske/humør. Køledisken i restauranten giver kunden mulighed for, at kunden selv kan komme fyld på/i deres tærte, pizza, pita og salat. Kunderne kan også bestille online så håndterer team Freschy deres bestilling. Vi bearbejder store dele af vores råvarer selv, for at give kunderne så god en oplevelse som muligt. På nuværende tidspunkt er alt vores brød 100% økologisk og ca. 90% af vores ingredienser uden konserveringsmidler. Restauranten har fast all you can eat som eneste mulighed, herudover kan man tilkøbe italiensk kvalitets is som dessert.

Vi tilbyder:
Deltidsstilling som restaurantbestyrer. Vi forestiller os man studerer eller lignende. Der er i starten snak om ca. 50 timer pr måned. Det aftales internt, Hvis man ønsker flere eller færre timer. Du bliver en del af alle de arbejdsopgaver der er når man driver konceptrestaurant. 

Dit ansvar er:
At personalet har det godt og yder optimalt
At økonomien blomstre
At dine kunder får en fantastisk oplevelse
At medvirke til at udvikle Freschy som koncept og dermed have en finger med i spillet ift. evt. nye restauranter

Din profil:

Du har en stærk social personlighed
Du er en stærk populær karakter
Du er ekstrovert og er derfor interesseret i andre mennesker                            
Du er perfektionist
Du trives bedst med travlhed
Du er en god til at motivere dit personale og skabe trivsel, men kan også sætte klare grænser
Du har stærk økonomisk forståelse
Du kan have mange bolde i luften og husker godt
Du er visionær
Du ønsker at give alle kunder en uforglemmelig oplevelse

Vi glæder os til en ny kollega

Mvh

Team Freschy

Højlund & Lindskov ApSHadsund2020-02-12T00:00:002020-02-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenmedhjælper ca. 15 timer om ugen

Yami ApS

Aarhus N
Bliv en del af vores team! Vi er begyndt at få mere og mere travlt, derfor søger vi en ekstra køkkenmedhjælper. Du skal: -være erfaren i et travlt køkken -Lærenem -Kunne tage initiativ og anscar -Punktlig Arbejdsopgaver indebærer forberedelse og til...
Indrykket:11. februar 2020

Pandekagebager

Pandekagebilen v/Tina Sindberg Nielsen

Odder
Vi tilbyder et deltidsjob, hvor du delvist arbejder i køkkenet og hvor du ligeledes er ude til arrangementer som pandekagebager. Et spændende og anderledes job, hvor din positive indstilling og adfærd sammen med en masse glade gæster giver høj jobti...
Indrykket:17. februar 2020

Køkkenmedhjælper til attraktiv stilling i moderne cateringvirksomhed

STUBBS GASTRONOMI ApS

Sabro
Stubbs Gastronomi er en moderne cateringvirksomhed, hvor vi leverer kvalitetsmad ud af huset til private og virksomheder. Vi leverer frokostordninger, mødeforplejning og lækker mad til events. Du kan se frem til at arbejde i et top moderne køkken me...
Indrykket:13. februar 2020

Køkkenmedhjælper, gerne med kendskab til vietnamesisk køkken

Me-Mother `s Street Food Vejle ApS

Vejle
Til vores nye restaurant Mother s Streetfood søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me Mother s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fo...
Indrykket:14. februar 2020

Restaurantbestyrer (deltid)

Højlund & Lindskov ApS

Hadsund
Deltidsstilling som restaurantbestyrer med gode udviklingsmuligheder Lovkrav for alkoholbestyrer 25 år Freschy er en ny konceptrestaurant der overordnet har fokus på Kvalitet Hygiejne Service Arbejdsglæde Systematik Læring udvikling forandring Innov...
Indrykket:12. februar 2020