Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/økonoma til Charlottegårdens madskole

Vi søger en kok/økonoma, der sammen med vores anden kok vil engagere sig i skolens målsætning og være med til at skabe en skole, hvor maden og produktionen er en integreret del af skolens hverdag, pædagogik og organisering.  
 
Charlottegården er Københavns Kommunes tilbud for normalt begavede elever med ADHD eller med vanskeligheder indenfor autismespektret. Der går ca. 150 elever på skolen fordelt på tre trin. Charlottegårdens mål er, at alle elever bliver så dygtige som muligt.   
 
Vi er en af Københavns Kommunes 14 madskoler, og projektet danner rammen om læringsrige, næringsrige og økologiske måltider for alle på skolen – både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til elevernes deltagelse i produktionen samtidig med, at vi laver sund, varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser, smager godt og mætter.   
 
Vi søger en kok/økonoma, der  
  • har lyst til at bruge sin kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad  
  • vil være med til at give eleverne gode og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen  
  • har lyst til at arbejde med at skabe et inkluderende fællesskab  
  • er interesseret i arbejdet med elever med vanskeligheder indenfor ADHD- og autismespekteret  
  • ser den enkelte elevs læringspotentiale
  • kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen  
I produktionskøkkenet arbejder vi med elevernes praktiske færdigheder, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen. Herigennem udvikles den enkeltes potentiale og skolens fællesskab.   
 
Dine opgaver bliver at  
  • være med til at stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af produktionskøkkenet i samarbejde med den anden kok, elever og personale  
  • være ansvarlig for den daglige produktion, som skal ske sammen med skolens pædagogiske personale og elever  
  • sikre, at maden både er sund og attraktiv, så den er med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • kan tage ansvar i hele produktionen og driften  
Du har  
  • køkkenfaglig uddannelse eller dokumenteret erfaring med madproduktion til mange  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • en tydelig, rolig og imødekommende tilgang til andre  
  • gerne erfaring med at drive et køkken med hovedvægt på økologi  
  • har lyst til at deltage i tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale  
Vi tilbyder   
  • et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, gode fysiske rammer samt personalepleje, herunder Københavns Kommunes sundhedsordning  
  • spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle Charlottegårdens madskole  
  • en høj grad af tværfagligt samarbejde  
  • mulighed for dialog og sparring om udviklingen af måltider og en sundhedsfremmende pædagogik  
  • samarbejde med Københavns Madhus  
  • en arbejdsplads, hvor alle værdsættes for deres faglighed med eleven i fokus  
Løn- og ansættelsesforhold   
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for området på skoler i Børne- og Ungdomsforvaltningen.   
 
Stillingen er en fuldtidsstilling og i praksis vil den ugentlige arbejdstid variere med henholdsvis 39,5 og 40 timer per uge i 41 uger årligt, fortrinsvis på skoledage.   
Mødetiden forventes at være fra kl. 7:00  
 
Forventet ansættelsesdato er den 1. juni 2018 og ved ansættelse indhentes børne- og straffeattester.   
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte souschef Ida Andersen Krabbe på 2913 9766 eller administrativ leder Anja Møller Larsen på 2374 3689.   
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV med referencer fra tidligere beskæftigelse og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 19. april 2018   
Vi holder ansættelsessamtaler den 24. april 2018.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kok/økonoma til det særlige dagtilbud De Fire Birke

De Fire Birke

Brænder du for det gode måltid? Er du kok, økonoma, ernæringsteknolog eller har tilsvarende uddannelse, så har vi en stilling på 35 timer om ugen til besættelse den 1. august 2018. De Fire Birke er en del af Specialklyngen i Børne- og Ungdomsforvalt...
Indrykket:11. juni 2018
Udløbsdato:25. juni 2018

Kok

VIKAR ASSISTANCE ApS

København
Vikar Assistance søger flere dygtige kokke til vores kunder, beliggende i Storkøbenhavn, som tilkaldevikarer. Vi forestiller os at du har en relevant uddannelse (svendebrev) som Kok. Du bliver tilknyttet Vikar Assistance som vikar og aflønnes af Vik...
Indrykket:12. juni 2018
Udløbsdato:26. juni 2018

Faglært madkunstner/kok til Aktivitetscenter Brønshøj

Aktivitetscenter Brønshøj

Vil du være med til at styrke madkulturen i Aktivitetscenter Brønshøj og Restaurant Stævnemødet? Vi søger en faguddannet kok 35 timer ugentligt fra den 1. august 2018 eller snarest muligt derefter. Din nye arbejdsplads Aktivitetscenter Brønshøj er e...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:3. juli 2018

Kok søges

Cafe Victor

København
Kok søges til ledig stilling på Cafe Victor i københavn
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:14. august 2018

Stadechef til Hallernes Smørrebrød i Torvehallerne

Hallernes Smørrebrød

København
Hallernes Smørrebrød søger en kvik og erfaren leder med baggrund inden for restauration og køkkenproduktion, som har lyst til at blive en del af et meget succesfuldt koncept. Du får ansvaret for den fortsatte drift og optimering af stadet indenfor r...
Indrykket:19. juni 2018
Udløbsdato:28. juni 2018