Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/økonoma til Charlottegårdens madskole

Vi søger en kok/økonoma, der sammen med vores anden kok vil engagere sig i skolens målsætning og være med til at skabe en skole, hvor maden og produktionen er en integreret del af skolens hverdag, pædagogik og organisering.  
 
Charlottegården er Københavns Kommunes tilbud for normalt begavede elever med ADHD eller med vanskeligheder indenfor autismespektret. Der går ca. 150 elever på skolen fordelt på tre trin. Charlottegårdens mål er, at alle elever bliver så dygtige som muligt.   
 
Vi er en af Københavns Kommunes 14 madskoler, og projektet danner rammen om læringsrige, næringsrige og økologiske måltider for alle på skolen – både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til elevernes deltagelse i produktionen samtidig med, at vi laver sund, varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser, smager godt og mætter.   
 
Vi søger en kok/økonoma, der  
  • har lyst til at bruge sin kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad  
  • vil være med til at give eleverne gode og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen  
  • har lyst til at arbejde med at skabe et inkluderende fællesskab  
  • er interesseret i arbejdet med elever med vanskeligheder indenfor ADHD- og autismespekteret  
  • ser den enkelte elevs læringspotentiale
  • kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen  
I produktionskøkkenet arbejder vi med elevernes praktiske færdigheder, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen. Herigennem udvikles den enkeltes potentiale og skolens fællesskab.   
 
Dine opgaver bliver at  
  • være med til at stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af produktionskøkkenet i samarbejde med den anden kok, elever og personale  
  • være ansvarlig for den daglige produktion, som skal ske sammen med skolens pædagogiske personale og elever  
  • sikre, at maden både er sund og attraktiv, så den er med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • kan tage ansvar i hele produktionen og driften  
Du har  
  • køkkenfaglig uddannelse eller dokumenteret erfaring med madproduktion til mange  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • en tydelig, rolig og imødekommende tilgang til andre  
  • gerne erfaring med at drive et køkken med hovedvægt på økologi  
  • har lyst til at deltage i tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale  
Vi tilbyder   
  • et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, gode fysiske rammer samt personalepleje, herunder Københavns Kommunes sundhedsordning  
  • spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle Charlottegårdens madskole  
  • en høj grad af tværfagligt samarbejde  
  • mulighed for dialog og sparring om udviklingen af måltider og en sundhedsfremmende pædagogik  
  • samarbejde med Københavns Madhus  
  • en arbejdsplads, hvor alle værdsættes for deres faglighed med eleven i fokus  
Løn- og ansættelsesforhold   
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for området på skoler i Børne- og Ungdomsforvaltningen.   
 
Stillingen er en fuldtidsstilling og i praksis vil den ugentlige arbejdstid variere med henholdsvis 39,5 og 40 timer per uge i 41 uger årligt, fortrinsvis på skoledage.   
Mødetiden forventes at være fra kl. 7:00  
 
Forventet ansættelsesdato er den 1. juni 2018 og ved ansættelse indhentes børne- og straffeattester.   
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte souschef Ida Andersen Krabbe på 2913 9766 eller administrativ leder Anja Møller Larsen på 2374 3689.   
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV med referencer fra tidligere beskæftigelse og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 19. april 2018   
Vi holder ansættelsessamtaler den 24. april 2018.
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329786901Phoenix-1c81dc7f12018-04-04T10:00:16.383Kok/økonoma til Charlottegårdens madskole
Vi søger en kok/økonoma, der sammen med vores anden kok vil engagere sig i skolens målsætning og være med til at skabe en skole, hvor maden og produktionen er en integreret del af skolens hverdag, pædagogik og organisering.  
 
Charlottegården er Københavns Kommunes tilbud for normalt begavede elever med ADHD eller med vanskeligheder indenfor autismespektret. Der går ca. 150 elever på skolen fordelt på tre trin. Charlottegårdens mål er, at alle elever bliver så dygtige som muligt.   
 
Vi er en af Københavns Kommunes 14 madskoler, og projektet danner rammen om læringsrige, næringsrige og økologiske måltider for alle på skolen – både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til elevernes deltagelse i produktionen samtidig med, at vi laver sund, varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser, smager godt og mætter.   
 
Vi søger en kok/økonoma, der  
  • har lyst til at bruge sin kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad  
  • vil være med til at give eleverne gode og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen  
  • har lyst til at arbejde med at skabe et inkluderende fællesskab  
  • er interesseret i arbejdet med elever med vanskeligheder indenfor ADHD- og autismespekteret  
  • ser den enkelte elevs læringspotentiale
  • kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen  
I produktionskøkkenet arbejder vi med elevernes praktiske færdigheder, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen. Herigennem udvikles den enkeltes potentiale og skolens fællesskab.   
 
Dine opgaver bliver at  
  • være med til at stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af produktionskøkkenet i samarbejde med den anden kok, elever og personale  
  • være ansvarlig for den daglige produktion, som skal ske sammen med skolens pædagogiske personale og elever  
  • sikre, at maden både er sund og attraktiv, så den er med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • kan tage ansvar i hele produktionen og driften  
Du har  
  • køkkenfaglig uddannelse eller dokumenteret erfaring med madproduktion til mange  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • en tydelig, rolig og imødekommende tilgang til andre  
  • gerne erfaring med at drive et køkken med hovedvægt på økologi  
  • har lyst til at deltage i tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale  
Vi tilbyder   
  • et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, gode fysiske rammer samt personalepleje, herunder Københavns Kommunes sundhedsordning  
  • spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle Charlottegårdens madskole  
  • en høj grad af tværfagligt samarbejde  
  • mulighed for dialog og sparring om udviklingen af måltider og en sundhedsfremmende pædagogik  
  • samarbejde med Københavns Madhus  
  • en arbejdsplads, hvor alle værdsættes for deres faglighed med eleven i fokus  
Løn- og ansættelsesforhold   
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for området på skoler i Børne- og Ungdomsforvaltningen.   
 
Stillingen er en fuldtidsstilling og i praksis vil den ugentlige arbejdstid variere med henholdsvis 39,5 og 40 timer per uge i 41 uger årligt, fortrinsvis på skoledage.   
Mødetiden forventes at være fra kl. 7:00  
 
Forventet ansættelsesdato er den 1. juni 2018 og ved ansættelse indhentes børne- og straffeattester.   
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte souschef Ida Andersen Krabbe på 2913 9766 eller administrativ leder Anja Møller Larsen på 2374 3689.   
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV med referencer fra tidligere beskæftigelse og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 19. april 2018   
Vi holder ansættelsessamtaler den 24. april 2018.
 
2018-04-19T22:51:21.107 Vi søger en kok økonoma, der sammen med vores anden kok vil engagere sig i skolens målsætning og være med til at skabe en skole, hvor maden og produktionen er en integreret del af skolens hverdag, pædagogik og organisering. Charlottegården er Københavns Kommunes tilbud for normalt begavede elever med ADHD eller med vanskeligheder indenfor autismespektret. Der går ca. 150 elever på skolen fordelt på tre trin. Charlottegårdens mål er, at alle elever bliver så dygtige som muligt. Vi er en af Københavns Kommunes 14 madskoler, og projektet danner rammen om læringsrige, næringsrige og økologiske måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til elevernes deltagelse i produktionen samtidig med, at vi laver sund, varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser, smager godt og mætter. Vi søger en kok økonoma, der har lyst til at bruge sin kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad vil være med til at give eleverne gode og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen har lyst til at arbejde med at skabe et inkluderende fællesskab er interesseret i arbejdet med elever med vanskeligheder indenfor ADHD- og autismespekteret ser den enkelte elevs læringspotentiale kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen I produktionskøkkenet arbejder vi med elevernes praktiske færdigheder, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen. Herigennem udvikles den enkeltes potentiale og skolens fællesskab. Dine opgaver bliver at være med til at stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af produktionskøkkenet i samarbejde med den anden kok, elever og personale være ansvarlig for den daglige produktion, som skal ske sammen med skolens pædagogiske personale og elever sikre, at maden både er sund og attraktiv, så den er med til at skabe gode madvaner hos skolens elever kan tage ansvar i hele produktionen og driften Du har køkkenfaglig uddannelse eller dokumenteret erfaring med madproduktion til mange erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge en tydelig, rolig og imødekommende tilgang til andre gerne erfaring med at drive et køkken med hovedvægt på økologi har lyst til at deltage i tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, gode fysiske rammer samt personalepleje, herunder Københavns Kommunes sundhedsordning spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle Charlottegårdens madskole en høj grad af tværfagligt samarbejde mulighed for dialog og sparring om udviklingen af måltider og en sundhedsfremmende pædagogik samarbejde med Københavns Madhus en arbejdsplads, hvor alle værdsættes for deres faglighed med eleven i fokus Løn- og ansættelsesforhold Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for området på skoler i Børne- og Ungdomsforvaltningen. Stillingen er en fuldtidsstilling og i praksis vil den ugentlige arbejdstid variere med henholdsvis 39,5 og 40 timer per uge i 41 uger årligt, fortrinsvis på skoledage. Mødetiden forventes at være fra kl. 7:00 Forventet ansættelsesdato er den 1. juni 2018 og ved ansættelse indhentes børne- og straffeattester. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte souschef Ida Andersen Krabbe på 2913 9766 eller administrativ leder Anja Møller Larsen på 2374 3689. Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV med referencer fra tidligere beskæftigelse og uddannelsesbevis. Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 19. april 2018 Vi holder ansættelsessamtaler den 24. april 2018.10Phoenix1c81dc7f101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-04-19T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=150118&DepartmentId=19257&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3204833Skolen i Charlottegården11Frederikssundsvej 772400København NVDKDanmarkORS/1c81dc7f_logo.pngORS/Small/1c81dc7f_logo.png155.7045970012.52578410
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent548707KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk0001https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1c81dc7fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1c81dc7fhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1c81dc7f&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1c81dc7f&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgSom Økonoma hos Skolen i Charlottegården bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale322306Økonoma18Hotel og restauration354155920mediacenter@of.kk.dkDKDanmarkDKDanmark329938808Ambitiøs og madglad køkkenfaglig medarbejder søges til Børnehus midt på det pulserende Islands BryggeRobot Børnehuset Bryggen søger en køkkenmedarbejder, der brænder for mad, kvalitet, økologi og børns ernæring. I Børnehuset Bryggen er maden og måltiden en vigtig del af hverdagen. Vi tror på, at et fokuseret samarbejde på tværs af køkkenet og afdelingerne kan være med til at gøre måltidet til en god ramme for børnenes udvikling. Vi vil meget gerne inddrage børnene mest muligt i madlavningen og måltiderne med henblik på at give dem madmod og kendskab til maden og råvarerne. Hvis du brænder for nogle af disse ting, er Børnehuset Bryggen lige noget for dig. Børnehuset Bryggen har til huse i et flot og velindrettet hus ud til vores skønne store legeplads, sydvendt med dejlig sol, træer, masser af grønne oaser og udfordrende legemuligheder, gode rammer for vores aktiviteter, inde og ude. Bl.a. vores Jord til Bord aktiviteter. I et stort drivhus og mange højbede dyrker vi, sammen med børnene, grøntsager og urter til at spise. Vi har også frugttræer og bærbuske. Vi søger en køkkenmedarbejder der: Er ambitiøs i forhold til madhåndværk, økologi og kvalitet Har gode samarbejdsevner ift. at indgå i køkkenteamet Kan lave ernæringsrigtig, sund mad fra bunden til målgruppen Kan stå for varierede formiddags-, frokost- og eftermiddagsmåltider Har hygiejnebevis og kan varetage egenkontrol Har sans for indkøb og planlægning herunder stort fokus på bæredygtighed Har en fleksibel, positiv og dialogbaseret tilgang i samarbejdet med leder og kollegaer Betragter udfordringer som noget vi løser i fællesskab Kan omgås børn og er åben overfor at besvare nysgerrige spørgsmål fra madglade børn Kan rumme børnenes interesse for madlavning og være åben overfor, at de ind imellem inddrages Kan varetage systematisk rengøring af køkken Du får en arbejdsplads med: Et positivt hus og arbejdsplads med en spændende hverdag og rar stemning Plads til indflydelse på dit eget arbejde Gode samarbejdsvillige kollegaer, der ser frem til at samarbejde med dig En tillidsfuld leder En flok skønne børn og engagerede forældre Højt til loftet i grønne omgivelser og masser af gåpåmod Du skal dagligt lave mad til 102 børn, stillingen er på 37 timer ugentligt, begyndende hurtigst muligt eller senest fra d. 1 3 2019. Arbejdstiden vil som udgangspunkt være i tidsrummet 7.00-14.30 (fredag 7.00-14.00) inkl. pause Løn og arbejdsforhold efter gældende overenskomst Ansøgningsfrist: 22. januar 2019 - Samtaler forventes afholdt 29-30. januar. Skriftlig ansøgning og CV sendes digitalt til bryggen@snorresgade.dk Er du interesseret i at vide mere om stillingen kan leder, Bjarne Arleth Nielsen kontaktes på 32 63 02 80

Børnehuset Bryggen søger en køkkenmedarbejder, der brænder for mad, kvalitet, økologi og børns ernæring. I Børnehuset Bryggen er maden og måltiden en vigtig del af hverdagen. Vi tror på, at et fokuseret samarbejde på tværs af køkkenet og afdelingerne kan være med til at gøre måltidet til en god ramme for børnenes udvikling. Vi vil meget gerne inddrage børnene mest muligt i madlavningen og måltiderne med henblik på at give dem madmod og kendskab til maden og råvarerne. Hvis du brænder for nogle af disse ting, er Børnehuset Bryggen lige noget for dig.

Børnehuset Bryggen har til huse i et flot og velindrettet hus ud til vores skønne store legeplads, sydvendt med dejlig sol, træer, masser af grønne oaser og udfordrende legemuligheder, gode rammer for vores aktiviteter, inde og ude. Bl.a. vores Jord til Bord aktiviteter. I et stort drivhus og mange højbede dyrker vi, sammen med børnene, grøntsager og urter til at spise. Vi har også frugttræer og bærbuske.

Vi søger en køkkenmedarbejder der:

• Er ambitiøs i forhold til madhåndværk, økologi og kvalitet

• Har gode samarbejdsevner ift. at indgå i køkkenteamet • Kan lave ernæringsrigtig, sund mad fra bunden til målgruppen

• Kan stå for varierede formiddags-, frokost- og eftermiddagsmåltider

• Har hygiejnebevis og kan varetage egenkontrol

• Har sans for indkøb og planlægning herunder stort fokus på bæredygtighed

• Har en fleksibel, positiv og dialogbaseret tilgang i samarbejdet med leder og kollegaer

• Betragter udfordringer som noget vi løser i fællesskab

• Kan omgås børn og er åben overfor at besvare nysgerrige spørgsmål fra madglade børn

• Kan rumme børnenes interesse for madlavning og være åben overfor, at de ind imellem inddrages

• Kan varetage systematisk rengøring af køkken

 

Du får en arbejdsplads med:

• Et positivt hus og arbejdsplads med en spændende hverdag og rar stemning

• Plads til indflydelse på dit eget arbejde

• Gode samarbejdsvillige kollegaer, der ser frem til at samarbejde med dig

• En tillidsfuld leder

• En flok skønne børn og engagerede forældre

• Højt til loftet i grønne omgivelser og masser af gåpåmod

 

Du skal dagligt lave mad til 102 børn, stillingen er på 37 timer ugentligt, begyndende hurtigst muligt eller senest fra d. 1 /3 2019.

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være i tidsrummet 7.00-14.30 (fredag 7.00-14.00) inkl. pause

Løn og arbejdsforhold efter gældende overenskomst

Ansøgningsfrist: 22. januar 2019 - Samtaler forventes afholdt 29-30. januar.

Skriftlig ansøgning og CV sendes digitalt til bryggen@snorresgade.dk

Er du interesseret i at vide mere om stillingen kan leder, Bjarne Arleth Nielsen kontaktes på 32 63 02 80

 

BØRNEHUSET BRYGGENKøbenhavn S2019-01-08T00:00:002019-01-22T00:00:00
329928563Kok til Sputnik VanløseBasic Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation. Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen. I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og eller psykisk sårbarhed. Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen. Om os Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk Din profil Vi forventer, at du er… Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer. Selvstændig jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset. Rummelig og pædagogisk i din tilgang både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet. Ordensmenneske køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at rydde op efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet. Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans. Søg jobbet Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12. Ansættelse pr. 1. april 2019. Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde. Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90. Se mere på vores ansøgersite: https: skolensputnik.brandero.com

Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år.

Om jobbet
Du får ansvar for indkøb, madlavning, servering, oprydning og opvask på to hyggelige dagbehandlingstilbud, som er del af en større organisation.

Din daglige arbejdsplads bliver på vores afdeling på Bogholder Allé i Vanløse, og du skal lave morgenmad og frokost til børn og personale på denne afdeling samt til naboafdelingen på Jydeholmen.

I særlige tilfælde og efter aftale kan der være børn med i køkkenet til mindre opgaver. Det er dog ikke udgangspunktet i det daglige. Børnene på afdelingen er oftest indadvendte og kan have autisme og/eller psykisk sårbarhed.

Vi har et helt nyt og funktionelt industrikøkken, som bliver din nye arbejdsplads. Der er desuden tilknyttet en køkkenmedhjælper 30 timer om ugen.

Om os
Sputnik består af 6 dagbehandlingstilbud, 3 særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser og 3 kollegier samt et Kursuscenter. Vi har i alt omkring 230 medarbejdere fordelt på flere adresser i Københavnsområdet. Se mere på www.skolensputnik.dk

Din profil
Vi forventer, at du er…

  • Køkkenuddannet og har erfaring med at lave mad til mange. Du skal kunne lave sund og god mad og samtidig være indstillet på at tilpasse maden til børn med sansemæssige udfordringer.
  • Selvstændig; jobbet kræver, at man tager ansvar for køkkenet, men også i et begrænset omfang hele huset.
  • Rummelig og pædagogisk i din tilgang; både børn og personale skal have en oplevelse af, at det er rart at komme i køkkenet.
  • Ordensmenneske; køkkenet skal leve op til en hygiejnestandard, som er ulastelig. Der vil naturligvis være krav til at ’rydde op’ efter sig selv især som ansat, men ansvaret for rengøring og oprydning i og omkring køkkenet ligger i jobbet.

Herudover skal du have kørekort for at kunne gøre større indkøb og have en fornuftig økonomisk sans.

Søg jobbet
Send din ansøgning til kontorassistent Olivia Gjelfort på OGJ@skolensputnik.dk senest den 28. januar 2019 kl. 12.
Ansættelse pr. 1. april 2019.

Jobbet er et 1-årigt barselsvikariat på fuld tid med tre måneders prøvetid. Der er ikke weekend- eller aftenarbejde.

Du kan læse mere om Sputnik på www.skolensputnik.dk. Hvis du herefter har spørgsmål, kan du ringe til leder Anders Guldagger på 22 84 88 90.

Se mere på vores ansøgersite: https://skolensputnik.brandero.com

ORS/Small/b20a9c1c_logo.pngSkolen SputnikVanløse2018-12-17T11:00:31.2602019-02-14T00:00:00
329940195Kok til Madskolen på Gasværksvejens SkoleBasic Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter. Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen. Vi forventer, at du har køkkenfaglig uddannelse og erfaring med madproduktion til mange har visioner og stolthed for det, du producerer og lyst til at udforske det vegetariske køkken evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret er tempobevidst og har et godt overblik er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn Vi tilbyder en spændende skole med et godt og professionelt arbejdsmiljø et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever rum til at dine ideer kan udfoldes en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for ansættelse på deltid. Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter. Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt . Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marianne Risager-Hansen på 3388 1013. Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen. Du er velkommen til at aflægge køkkenet et besøg, inden du søger stillingen. Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 30. januar 2019 Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen – både børn og voksne.  
 
Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperimentere, samtidig med at vi laver næringsrig, varieret og udfordrende mad af høj kvalitet, som appellerer til flere sanser, smager godt og mætter.  
 
Maden i vores Madskole er hovedsagelig vegetarisk og mindst 90 % økologisk. Vi laver dagligt mad til cirka 400 spisende, som spiser i tre hold. Der er seks til otte elever i køkkenet på skift, en uge ad gangen.  
 
Vi forventer, at du  
  • har køkkenfaglig uddannelse og erfaring med madproduktion til mange  
  • har visioner og stolthed for det, du producerer og lyst til at udforske det vegetariske køkken  
  • evner at tage aktivt medansvar for både det praktiske og det pædagogiske arbejde i køkkenet, er fleksibel og løsningsorienteret  
  • er tempobevidst og har et godt overblik  
  • er rummelig, positiv og anerkendende i din tilgang til både voksne og børn  
Vi tilbyder   
  • en spændende skole med et godt og professionelt arbejdsmiljø  
  • et ambitiøst team, som brænder for at skabe madmod og nye madvaner hos skolens elever  
  • rum til at dine ideer kan udfoldes  
  • en arbejdsplads i hjertet af København og familievenlige arbejdstider  
Løn- og ansættelsesforhold   
Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling med mulighed for ansættelse på deltid.  
 
Arbejdstiden er fordelt på 41 uger, hvilket i praksis betyder, at den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid for en fuldtidsstilling er 39,7 timer. Ferie er fastlagt til skolens ferieperioder og kan ikke lægges på andre tidspunkter.  
 
Ansættelse og løn sker i henhold til gældende overenskomst. 
 
Tiltrædelse snarest muligt .  
 
Mere information 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder Marianne Risager-Hansen på 3388 1013. 
 
Du kan læse mere om skolen på vores hjemmeside www.gas.kk.dk, hvor du også finder vores værdigrundlag og informationer om Madskolen.  
 
Du er velkommen til at aflægge køkkenet et besøg, inden du søger stillingen.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 30. januar 2019  
Vi holder ansættelsessamtaler i uge 6.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngGasværksvejens SkoleKøbenhavn V2019-01-10T16:00:43.0102019-01-30T00:00:00
329927917Akaciegården søger en erfaren køkkenchef som er frisk på at skabe forandringerRobot Vil du med på en rejse i et køkken, hvis vision er til stadighed at højne kvaliteten af vore beboeres måltider, og er du indstillet på at indgå i et samarbejde på tværs af faggrupper, så er du muligvis den køkkenchef vi leder efter. Du vil få mulighed for, at sætte dit præg på måltiderne til 95 beboere. I køkkenet er ansat to ernæringsassistenter, to kokke og en køkkenmedhjælper, som du vil forestå den daglige ledelse af. Køkkenet er i forandring, og du skal kunne se den kreative udfordring i at tænke økologisk og i at lave specialkost, hvor smagen og den gastronomiske kvalitet altid er i højsæde. Du skal have fokus på målgruppen, kunne sætte dig ind i beboernes ernæringsbehov, og evne at tilpasse maden til beboernes særlige behov, under hensyntagen til de økonomiske rammer. Akaciegården er en selvejende institution i Frederiksberg Kommune. Vi er et plejehjem, der har eksisteret i 43 år, og som har til huse i en flot nybygget ejendom. Huset består af 95 lejligheder fordelt på 5 etager og 3 afdelinger, en aktivitets træningsenhed, en serviceafdeling og en caf . Der er tilknyttet 3 daglige ledere til plejen, en tværgående sygeplejerske og en serviceleder, som alle refererer til centerchefen. Vores vision er sikring af høj livskvalitet for beboerne, herunder at skabe et trygt og værdigt hverdagsliv i dialog med vores beboere. Udgangspunktet er en fælles forståelse af kerneopgaven, hvor intet er umuligt . Akaciegården skal være et moderne, aktivt og trygt sted at bo, en attraktiv arbejdsplads og et sted hvor flere generationer mødes. Vi forventer at: Du er faglært kok Du har erfaring som køkkenchef indenfor plejesektoren Du er en ambitiøs og visionær køkkenleder, der kan sætte retning og inspirere til nytænkning på kost området med udgangspunkt i Frederiksberg Kommunes standarder Du har en tydelig, involverende og dialogbaseret adfærd og kan bidrage til et konstruktivt tværfagligt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere Du lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og prioriterer personaleledelse højt og vil bidrage til at skabe et godt og lærende arbejdsmiljø, hvor undervisning af personale på forskellige faglige niveauer indgår som en naturlig del Du er fleksibel omkring din arbejdstid, da du også skal være med til at kvalitetssikre aftensmåltidet Vi kan tilbyde: Et køkken i forandring i forandring, der kalder på ledelse Glade forventningsfulde kollegaer Gode offentlige transportmuligheder En ledergruppe hvor der er højt til loftet og mulighed for sparring Et godt samarbejde med Københavns Madhus Er du interesseret, så modtager vi gerne din ansøgning og CV på akaciegarden@frederiksberg.dk. Vi inviterer løbende til samtaler begyndende i uge 2, 2019 Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der skal forevises straffeattest ved ansættelse.

Vil du med på en rejse i et køkken, hvis vision er til stadighed at højne kvaliteten af vore beboeres måltider, og er du indstillet på at indgå i et samarbejde på tværs af faggrupper, så er du muligvis den køkkenchef vi leder efter. Du vil få mulighed for, at sætte dit præg på måltiderne til 95 beboere. I køkkenet er ansat to ernæringsassistenter, to kokke og en køkkenmedhjælper, som du vil forestå den daglige ledelse af.

Køkkenet er i forandring, og du skal kunne se den kreative udfordring i at tænke økologisk og i at lave specialkost, hvor smagen og den gastronomiske kvalitet altid er i højsæde. Du skal have fokus på målgruppen, kunne sætte dig ind i beboernes ernæringsbehov, og evne at tilpasse maden til beboernes særlige behov, under hensyntagen til de økonomiske rammer.

Akaciegården er en selvejende institution i Frederiksberg Kommune. Vi er et plejehjem, der har eksisteret i 43 år, og som har til huse i en flot nybygget ejendom. Huset består af 95 lejligheder fordelt på 5 etager og 3 afdelinger, en aktivitets/træningsenhed, en serviceafdeling og en café. Der er tilknyttet 3 daglige ledere til plejen, en tværgående sygeplejerske og en serviceleder, som alle refererer til centerchefen.

Vores vision er sikring af høj livskvalitet for beboerne, herunder at skabe et trygt og værdigt hverdagsliv i dialog med vores beboere. Udgangspunktet er en fælles forståelse af kerneopgaven, hvor "intet er umuligt". Akaciegården skal være et moderne, aktivt og trygt sted at bo, en attraktiv arbejdsplads og et sted hvor flere generationer mødes.

 

Vi forventer at:

  • Du er faglært kok
  • Du har erfaring som køkkenchef indenfor plejesektoren
  • Du er en ambitiøs og visionær køkkenleder, der kan sætte retning og inspirere til nytænkning på kost området med udgangspunkt i Frederiksberg Kommunes standarder
  • Du har en tydelig, involverende og dialogbaseret adfærd og kan bidrage til et konstruktivt tværfagligt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Du lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og prioriterer personaleledelse højt og vil bidrage til at skabe et godt og lærende arbejdsmiljø, hvor undervisning af personale på forskellige faglige niveauer indgår som en naturlig del
  • Du er fleksibel omkring din arbejdstid, da du også skal være med til at kvalitetssikre aftensmåltidet

Vi kan tilbyde:

  • Et køkken i forandring i forandring, der kalder på ledelse
  • Glade forventningsfulde kollegaer
  • Gode offentlige transportmuligheder
  • En ledergruppe hvor der er højt til loftet og mulighed for sparring
  • Et godt samarbejde med Københavns Madhus

 

Er du interesseret, så modtager vi gerne din ansøgning og CV på akaciegarden@frederiksberg.dk.

Vi inviterer løbende til samtaler begyndende i uge 2, 2019

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Der skal forevises straffeattest ved ansættelse.

S/I AKACIEGÅRDENFrederiksberg2018-12-17T00:00:002019-02-08T00:00:00
329924444Kitchen worker with knowledge of Middle Eastern CuisineRobot Can you make middle eastern food and follow a concept? Are you careful whether it s catering or takeaway? Are you responsible and used to holding many balls in the air? then it s you we re missing! Beit Sitti is a new catering Takeway concept that makes quality big as small dishes, the food is homemade and we focus on scent, taste, colors, season and variety. We are looking for co-workers to our Middle East food production facility. which has a broad knowledge and experience for the Middle Eastern cuisine. The work is to prepare dishes from our catering room as well as our takeaway. Short and good about you and your new job You are skilled with some years of experience like from Middle Eastern cuisine.You have great experience in handling seasonal fresh produceYou are creative in terms of cooking and cookingYou are a good, service minded colleague who likes to work across the teamYou bring good mood, independence, and you dare take responsibilityYou are looking forward to listening to the wishes of the guests and appreciate their opinion Note that only applicants or persons who meet the requirements will be considered for the position.

Can you make middle eastern food and follow a concept? Are you careful whether it's catering or takeaway? Are you responsible and used to holding many balls in the air? then it's you we're missing!

Beit Sitti is a new catering / Takeway concept that makes quality big as small dishes, the food is homemade and we focus on scent, taste, colors, season and variety.

We are looking for co-workers to our Middle East food production facility. which has a broad knowledge and experience for the Middle Eastern cuisine. The work is to prepare dishes from our catering room as well as our takeaway.

Short and good about you and your new job

You are skilled with some years of experience like from Middle Eastern cuisine.You have great experience in handling seasonal fresh produceYou are creative in terms of cooking and cookingYou are a good, service minded colleague who likes to work across the teamYou bring good mood, independence, and you dare take responsibilityYou are looking forward to listening to the wishes of the guests and appreciate their opinion 

Note that only applicants or persons who meet the requirements will be considered for the position.

Beit Sitti IVSKøbenhavn Ø2018-12-07T00:00:002019-01-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Ambitiøs og madglad køkkenfaglig medarbejder søges til Børnehus midt på det pulserende Islands Brygge

BØRNEHUSET BRYGGEN

København S
Børnehuset Bryggen søger en køkkenmedarbejder, der brænder for mad, kvalitet, økologi og børns ernæring. I Børnehuset Bryggen er maden og måltiden en vigtig del af hverdagen. Vi tror på, at et fokuseret samarbejde på tværs af køkkenet og afdelingern...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:22. januar 2019

Kok til Sputnik Vanløse

Skolen Sputnik

Vanløse
Vil du lave mad til 120 børn og voksne i et helt nyetableret industrikøkken? Vi tilbyder gode arbejdstider, stor frihed i arbejdet og et job i en meningsfuld organisation. Stillingen er et barselsvikariat i et år. Om jobbet Du får ansvar for indkøb,...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:14. februar 2019

Kok til Madskolen på Gasværksvejens Skole

Gasværksvejens Skole

København V
Madskolen på Gasværksvejens Skole danner rammen om læringsrige og næringsrige måltider for alle på skolen både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til at eksperim...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:30. januar 2019

Akaciegården søger en erfaren køkkenchef som er frisk på at skabe forandringer

S/I AKACIEGÅRDEN

Frederiksberg
Vil du med på en rejse i et køkken, hvis vision er til stadighed at højne kvaliteten af vore beboeres måltider, og er du indstillet på at indgå i et samarbejde på tværs af faggrupper, så er du muligvis den køkkenchef vi leder efter. Du vil få muligh...
Indrykket:17. december 2018
Udløbsdato:8. februar 2019

Kitchen worker with knowledge of Middle Eastern Cuisine

Beit Sitti IVS

København Ø
Can you make middle eastern food and follow a concept? Are you careful whether it s catering or takeaway? Are you responsible and used to holding many balls in the air? then it s you we re missing! Beit Sitti is a new catering Takeway concept that m...
Indrykket:7. december 2018
Udløbsdato:29. januar 2019