Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/økonoma til Charlottegårdens madskole

Vi søger en kok/økonoma, der sammen med vores anden kok vil engagere sig i skolens målsætning og være med til at skabe en skole, hvor maden og produktionen er en integreret del af skolens hverdag, pædagogik og organisering.  
 
Charlottegården er Københavns Kommunes tilbud for normalt begavede elever med ADHD eller med vanskeligheder indenfor autismespektret. Der går ca. 150 elever på skolen fordelt på tre trin. Charlottegårdens mål er, at alle elever bliver så dygtige som muligt.   
 
Vi er en af Københavns Kommunes 14 madskoler, og projektet danner rammen om læringsrige, næringsrige og økologiske måltider for alle på skolen – både børn og voksne. Vores vision er, at børnene skal kunne lære af maden i køkkenet og ved spisebordet, og at der bliver plads til elevernes deltagelse i produktionen samtidig med, at vi laver sund, varieret mad af høj kvalitet, som appellerer til alle sanser, smager godt og mætter.   
 
Vi søger en kok/økonoma, der  
  • har lyst til at bruge sin kulinariske virkelyst til at lave sund og spændende skolemad  
  • vil være med til at give eleverne gode og sunde måltider, der både skaber tryghed og madmod  
  • kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen  
  • har lyst til at arbejde med at skabe et inkluderende fællesskab  
  • er interesseret i arbejdet med elever med vanskeligheder indenfor ADHD- og autismespekteret  
  • ser den enkelte elevs læringspotentiale
  • kan se meningen med at inddrage eleverne i produktionen  
I produktionskøkkenet arbejder vi med elevernes praktiske færdigheder, maddannelse og sundhed som en central og integreret del af hverdagen. Herigennem udvikles den enkeltes potentiale og skolens fællesskab.   
 
Dine opgaver bliver at  
  • være med til at stå for menuplanlægning, indkøb, arbejdstilrettelæggelse og økonomisk styring af produktionskøkkenet i samarbejde med den anden kok, elever og personale  
  • være ansvarlig for den daglige produktion, som skal ske sammen med skolens pædagogiske personale og elever  
  • sikre, at maden både er sund og attraktiv, så den er med til at skabe gode madvaner hos skolens elever  
  • kan tage ansvar i hele produktionen og driften  
Du har  
  • køkkenfaglig uddannelse eller dokumenteret erfaring med madproduktion til mange  
  • erfaring og interesse for at samarbejde med børn og unge  
  • en tydelig, rolig og imødekommende tilgang til andre  
  • gerne erfaring med at drive et køkken med hovedvægt på økologi  
  • har lyst til at deltage i tværfagligt samarbejde med det pædagogiske personale  
Vi tilbyder   
  • et godt arbejdsmiljø med gode kolleger, gode fysiske rammer samt personalepleje, herunder Københavns Kommunes sundhedsordning  
  • spændende udfordringer i forbindelse med at udvikle Charlottegårdens madskole  
  • en høj grad af tværfagligt samarbejde  
  • mulighed for dialog og sparring om udviklingen af måltider og en sundhedsfremmende pædagogik  
  • samarbejde med Københavns Madhus  
  • en arbejdsplads, hvor alle værdsættes for deres faglighed med eleven i fokus  
Løn- og ansættelsesforhold   
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for området på skoler i Børne- og Ungdomsforvaltningen.   
 
Stillingen er en fuldtidsstilling og i praksis vil den ugentlige arbejdstid variere med henholdsvis 39,5 og 40 timer per uge i 41 uger årligt, fortrinsvis på skoledage.   
Mødetiden forventes at være fra kl. 7:00  
 
Forventet ansættelsesdato er den 1. juni 2018 og ved ansættelse indhentes børne- og straffeattester.   
 
Yderligere oplysninger 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte souschef Ida Andersen Krabbe på 2913 9766 eller administrativ leder Anja Møller Larsen på 2374 3689.   
 
Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV med referencer fra tidligere beskæftigelse og uddannelsesbevis.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 19. april 2018   
Vi holder ansættelsessamtaler den 24. april 2018.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Aamanns søger kokke eller smørrebrødsjomfruer til smørrebrødsdeli på Østerbro

Aamanns

København
Om arbejdspladsen Adam Aamann åbnede Aamanns Deli Take Away i december 2006 på Øster Farimagsgade 10. En uformel spiseoplevelse kombineret med Take Away med det formål at modernisere og revitalisere det danske smørrebrød. Vi tilbyder: Arbejdstider f...
Indrykket:30. august 2018
Udløbsdato:25. oktober 2018

Erfaren kok søges til restaurant Selma

Open Faced ApS

København
Ambitiøs og erfaren kok søges til restaurant Selma i indre by. Vi er en lille ,men travl restaurant med høje ambitioner. Du skal kunde arbejde i et kreativt og højpresterende køkken hvor vi respekterer hinanden og har en seriøs tilgang til gastronom...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:30. oktober 2018

smørrebrødsassistent

A.S.C.ApS

København
Til fremstilling af smørrebrød sandwich ekspedition oprydning søges medarbejder Arbejdstid mandag-fredag fra kl 6.00 til 10.00
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:7. november 2018

Dinamic pastalover chef with flair for street food and ledership

Sofia Flavia Murolo ApS

København
For a food court in the center of Copenhagen, looking for a professional figure, m w with love for pasta, especially for the homemade one. :-) Italian and English proficiency appreciated also the proficiency of Danish. For our concept with roots in ...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:31. oktober 2018

Grillen Burgerbar søger en frisk og energisk kok til vores restaurant på Vesterbrogade (fuldtidsstilling)

GRILLEN GROUP ApS

København
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt har du en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:9. november 2018