Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/Souschef af den rette støbning

Kan du nikke genkendende til følgende 3 udsagn:

  • Kunden er den vigtigste del af forretningen og kommer altid først
  • Faglighed, bæredygtighed og mad-mod er ikke noget man bygger ovenpå, det er udgangspunktet
  • Mit motto er: JA, TAK!

…så er du sikkert gjort af det samme stof som os og er muligvis den nye souschef vi har brug for.

OM OS:


Gastro Catering er leverandør af frokostløsninger, arrangementer og events i Viborg og omegn. Vi er en ny virksomhed, som siden vores start i oktober 2018, har oplevet en markant vækst, men vi har ambitioner om mere. Vi har mange projekter i støbeskeen, og vi kan garantere at du vil os vil få dine gastronomiske ambitioner udfyldt til fulde.
Vi serverer mad, der er lavet fra bunden og hvor duft, smag, farver og sæson spiller en væsentlig rolle. Det samme gør økologi samt dyrevelfærd og som det eneste cateringfirma i området, har vi Det Økologiske Spisemærke i bronze.
Vi leverer dagligt frokost til en række af virksomhederne i Viborg, ligesom vi løfter arrangement- og eventopgaver for både private og erhvervslivet i området. Udover Gastro Catering har vi også vores kantinedivision Gastro Kantiner, der leverer in-house kantinedrift i den bedre ende af skalaen.

OM JOBBET:


Med reference til Gastronaut Jakob Brønd vil du skulle stå i spidsen for et dygtigt og meget dedikeret team af 3 faste medarbejdere, samt en gruppe af medarbejdere, der er løst ansat og som vi trækker på, når der er behovet for det. Du viser masser af mad-mod og ja-tak ånd, når du hver dag går i spidsen af teamet, uanset om det er den daglige frokost, der produceres, eller om det er en 5 retters menu til adskillige hundrede personer, det drejer sig om.
Du løser desuden ubesværet opgaver som elektronisk egenkontrol, varebestilling, udarbejdelse af tilbud og dialogen med de mange virksomheder og privatpersoner, der udgør kundegruppen.
Du indgår, sammen med resten af teamet, i en velfungerende turnus om at løfte de arrangementer, der ligger udenfor normal arbejdstid og i weekenden. Dermed er de fleste arbejdsuger mandag til fredag indenfor business-hours.

OM DIG:


Du er sikkert uddannet kok og har erfaring med at stå i spidsen for en gruppe medarbejdere, som du med succes motiverer og udvikler til at være den bedste version af sig selv, de kan blive. Du har en kompromisløs tilgang til at løse opgaven uanset om den handler om kunder, produkt eller medarbejdere, men samtidig udstråler du ro, overblik og overskud, som du smitter personerne omkring dig med.
Du trives i en hektisk hverdag og motiveres af udfordringer og ønsket om at hæve baren, fordi du ved, at det er en sikker vej til personlig og faglig vækst. Desuden drives du af tanken om og følelsen af, at være med til at skabe noget nyt og se det vokse og lykkes.

VI TILBYDER:


Et meget attraktivt job, hvor den rette person, der demonstrer fornødne evner og vilje, på sigt kan få mulighed for at blive en del af forretningen. Desuden nogle rammer, der er forenelige med at have en familie ved siden af jobbet samt en lønpakke, der svarer til din erfaring og kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.