Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/souschef søges til Café Ingeborg i Ringsted Kommune

Café Ingeborg søger dig som udover at være kok, også evner at skabe et godt læringsmiljø for vores særlige medarbejdere.
 
Om jobbet
Café Ingeborg er en arbejdsplads for særlige medarbejdere – mennesker der er udfordret på forskellige vis: downs syndrom, autisme, psykisk sårbarhed, erhvervede hjerneskader, demens eller andet der gør det svært enten at komme ind på arbejdsmarkedet, eller at fastholde en plads der.
Siden 2011 har Café Ingeborg udviklet sig fra at være en lille arbejdsplads for 8 mennesker til at være en hybrid der danner ramme for ca. 85 menneskers hverdagsliv:

  • 38 i beskyttet beskæftigelse
  • 10 praktikanter
  • 14 ansat i små fleksjob stillinger
  • 10 projektdeltagere
  • 16 fag- eller ufaglærte i ordinære stillinger som kokke, bager, opvasker, chauffør, gartner, pædagog, administration, proces- og projektledelse og en leder
 
Det betyder at Café Ingeborg er et tværproffesionelt arbejdsmiljø hvor alle er lige vigtige og det at være en faglært medarbejder betyder, at du, udover at sikre god mad til tiden, har til opgave at lære dit fag fra dig til meget forskellige mennesker der lærer på meget forskellige måder og vi mener det faktisk når vi siger, at forskellighed er en styrke. En styrke der stiller store krav til os om både at kende hver vores kompetencer og samtidig tør erkende vores svagheder.
 
Det betyder du både har dit fag og en velreflekteret version af dig selv med på job.
 
Se evt. mere her: https://www.facebook.com/tv2east/videos/280386835980007/
Eller her: https://socialpaedagogen.sl.dk/arkiv/2018/09/faellesskab-er-caf%C3%A9-ingeborg/
 
For tiden er køkkenet åbent alle hverdage mellem 7-17 og der er madklub for ældre tirsdag og torsdag mellem 15-20.
Der laves mellem 250 og 300 kuverter dagligt fordelt på meget forskellige produktioner; ældremad, cafémad, mødeforplejninger og diverse arrangementer ligesom vi tre gange om ugen sender en kok og et par særlige medarbejdere ud på en plejecenter afdeling for at lave livretter. Det har for eksempel været grydestegt kylling, flæske- og oksesteg og citron fromage. Fra 1. september 2019 skifter vi til at tilbyde ”kro frokoster” som stadig laves tæt på ude i afdelingerne, så duften og stemningen giver  glæde og god appetit.
 
Fra 2020 forventer vi at starte projekt ”Ingeborg på hjul” som består af en food truck med kok og nogle særlige medarbejdere. Opgaven er at lade Ingeborgs gode mad og mennesker bidrage til samskabelsen af nye og anderledes fælleskaber omkring de mindre byer i Ringsted Kommune.
 
I 2020 håber vi også at kunne bygge et udekøkken og starte generationscafé på et af kommunens plejecentre og sætte en rygeovn op på et andet, så vi kan komme i gang med at fremstille vores eget pålæg.
 
Det betyder jo så også, at vi ikke kan vide om Café Ingeborg fra 2020 vil indebære mere aften eller weekendarbejde, men det må nok regnes med, som noget der er stor mulighed for. Alle kokke/mad opgaver vil fordeles i rul og med rotation og vil tilstræber altid at tage hensyn til hinandens respektive privatliv i planlægningen.
 
Hvem er du 
Jakob er blevet køkkenchef og skal til at sætte tid af til det også. Derfor hører vi gerne fra dig som både kan lave mad og tage souschef ansvar.
 
Det er meget vigtigt for os – også med henblik på fremtidens forventede vækst – at vi ansætter en klippe. En der har naturligt overblik og ret hurtigt kan lære at signalere ro, positivitet, soliditet og dermed tryghed i.
 
Udover at du er faglært kok, så leder vi efter dig som også:
 
  • Er moden og har nogle års køkkenerfaring med dig
  • Har kærlighed til både mad og mennesker
  • Står for det gode håndværk
  • Har god humor – også når det hele er ved at brænde sammen
  • Det giver næsten sig selv du også er fleksibel og kan omstille ret hurtigt
  • Kan tage styring uden at blive intimiderende
  • Har ydmyghed over for opgaven og kan respektere at opgaven både er mad OG mennesker
  • Du er villig til at lære om pædagogik og dermed om hver enkelt særlige medarbejders/praktikants håb, drømme og udfordringer
  • At du har overblik over dig selv og i øvrigt er forsynet med almindelig sund fornuft i den sammenhæng.
  • At du vil indgå i sikring af kvaliteten af både maden og Ingeborgs menneskesyn og værdi arbejde.
  • At du kan udfordre os positivt på fx etablering af økologi procenter og bæredygtighed.
  • Du synes udvikling, social innovation og entreprenørskab er spændende!

 
Vi tilbyder et fantastisk job, der garanterer dig naturlig træthed den første lange tid!
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 29.
 
Løn efter gældende overenskomst for området. Vi gør opmærksom på at du søger stilling i en kommune.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330048887Phoenix-3d5c053212019-06-25T00:00:00Kok/souschef søges til Café Ingeborg i Ringsted KommuneCafé Ingeborg søger dig som udover at være kok, også evner at skabe et godt læringsmiljø for vores særlige medarbejdere.
 
Om jobbet
Café Ingeborg er en arbejdsplads for særlige medarbejdere – mennesker der er udfordret på forskellige vis: downs syndrom, autisme, psykisk sårbarhed, erhvervede hjerneskader, demens eller andet der gør det svært enten at komme ind på arbejdsmarkedet, eller at fastholde en plads der.
Siden 2011 har Café Ingeborg udviklet sig fra at være en lille arbejdsplads for 8 mennesker til at være en hybrid der danner ramme for ca. 85 menneskers hverdagsliv:
  • 38 i beskyttet beskæftigelse
  • 10 praktikanter
  • 14 ansat i små fleksjob stillinger
  • 10 projektdeltagere
  • 16 fag- eller ufaglærte i ordinære stillinger som kokke, bager, opvasker, chauffør, gartner, pædagog, administration, proces- og projektledelse og en leder
 
Det betyder at Café Ingeborg er et tværproffesionelt arbejdsmiljø hvor alle er lige vigtige og det at være en faglært medarbejder betyder, at du, udover at sikre god mad til tiden, har til opgave at lære dit fag fra dig til meget forskellige mennesker der lærer på meget forskellige måder og vi mener det faktisk når vi siger, at forskellighed er en styrke. En styrke der stiller store krav til os om både at kende hver vores kompetencer og samtidig tør erkende vores svagheder.
 
Det betyder du både har dit fag og en velreflekteret version af dig selv med på job.
 
Se evt. mere her: https://www.facebook.com/tv2east/videos/280386835980007/
Eller her: https://socialpaedagogen.sl.dk/arkiv/2018/09/faellesskab-er-caf%C3%A9-ingeborg/
 
For tiden er køkkenet åbent alle hverdage mellem 7-17 og der er madklub for ældre tirsdag og torsdag mellem 15-20.
Der laves mellem 250 og 300 kuverter dagligt fordelt på meget forskellige produktioner; ældremad, cafémad, mødeforplejninger og diverse arrangementer ligesom vi tre gange om ugen sender en kok og et par særlige medarbejdere ud på en plejecenter afdeling for at lave livretter. Det har for eksempel været grydestegt kylling, flæske- og oksesteg og citron fromage. Fra 1. september 2019 skifter vi til at tilbyde ”kro frokoster” som stadig laves tæt på ude i afdelingerne, så duften og stemningen giver  glæde og god appetit.
 
Fra 2020 forventer vi at starte projekt ”Ingeborg på hjul” som består af en food truck med kok og nogle særlige medarbejdere. Opgaven er at lade Ingeborgs gode mad og mennesker bidrage til samskabelsen af nye og anderledes fælleskaber omkring de mindre byer i Ringsted Kommune.
 
I 2020 håber vi også at kunne bygge et udekøkken og starte generationscafé på et af kommunens plejecentre og sætte en rygeovn op på et andet, så vi kan komme i gang med at fremstille vores eget pålæg.
 
Det betyder jo så også, at vi ikke kan vide om Café Ingeborg fra 2020 vil indebære mere aften eller weekendarbejde, men det må nok regnes med, som noget der er stor mulighed for. Alle kokke/mad opgaver vil fordeles i rul og med rotation og vil tilstræber altid at tage hensyn til hinandens respektive privatliv i planlægningen.
 
Hvem er du 
Jakob er blevet køkkenchef og skal til at sætte tid af til det også. Derfor hører vi gerne fra dig som både kan lave mad og tage souschef ansvar.
 
Det er meget vigtigt for os – også med henblik på fremtidens forventede vækst – at vi ansætter en klippe. En der har naturligt overblik og ret hurtigt kan lære at signalere ro, positivitet, soliditet og dermed tryghed i.
 
Udover at du er faglært kok, så leder vi efter dig som også:
 
  • Er moden og har nogle års køkkenerfaring med dig
  • Har kærlighed til både mad og mennesker
  • Står for det gode håndværk
  • Har god humor – også når det hele er ved at brænde sammen
  • Det giver næsten sig selv du også er fleksibel og kan omstille ret hurtigt
  • Kan tage styring uden at blive intimiderende
  • Har ydmyghed over for opgaven og kan respektere at opgaven både er mad OG mennesker
  • Du er villig til at lære om pædagogik og dermed om hver enkelt særlige medarbejders/praktikants håb, drømme og udfordringer
  • At du har overblik over dig selv og i øvrigt er forsynet med almindelig sund fornuft i den sammenhæng.
  • At du vil indgå i sikring af kvaliteten af både maden og Ingeborgs menneskesyn og værdi arbejde.
  • At du kan udfordre os positivt på fx etablering af økologi procenter og bæredygtighed.
  • Du synes udvikling, social innovation og entreprenørskab er spændende!

 
Vi tilbyder et fantastisk job, der garanterer dig naturlig træthed den første lange tid!
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 29.
 
Løn efter gældende overenskomst for området. Vi gør opmærksom på at du søger stilling i en kommune.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

2019-07-13T00:51:40.920 Café Ingeborg søger dig som udover at være kok, også evner at skabe et godt læringsmiljø for vores særlige medarbejdere. Om jobbet Café Ingeborg er en arbejdsplads for særlige medarbejdere mennesker der er udfordret på forskellige vis: downs syndrom, autisme, psykisk sårbarhed, erhvervede hjerneskader, demens eller andet der gør det svært enten at komme ind på arbejdsmarkedet, eller at fastholde en plads der. Siden 2011 har Café Ingeborg udviklet sig fra at være en lille arbejdsplads for 8 mennesker til at være en hybrid der danner ramme for ca. 85 menneskers hverdagsliv:38 i beskyttet beskæftigelse10 praktikanter14 ansat i små fleksjob stillinger10 projektdeltagere16 fag- eller ufaglærte i ordinære stillinger som kokke, bager, opvasker, chauffør, gartner, pædagog, administration, proces- og projektledelse og en leder Det betyder at Café Ingeborg er et tværproffesionelt arbejdsmiljø hvor alle er lige vigtige og det at være en faglært medarbejder betyder, at du, udover at sikre god mad til tiden, har til opgave at lære dit fag fra dig til meget forskellige mennesker der lærer på meget forskellige måder og vi mener det faktisk når vi siger, at forskellighed er en styrke. En styrke der stiller store krav til os om både at kende hver vores kompetencer og samtidig tør erkende vores svagheder. Det betyder du både har dit fag og en velreflekteret version af dig selv med på job. Se evt. mere her: https: www.facebook.com tv2east videos 280386835980007 Eller her: https: socialpaedagogen.sl.dk arkiv 2018 09 faellesskab-er-caf C3 A9-ingeborg For tiden er køkkenet åbent alle hverdage mellem 7-17 og der er madklub for ældre tirsdag og torsdag mellem 15-20. Der laves mellem 250 og 300 kuverter dagligt fordelt på meget forskellige produktioner ældremad, cafémad, mødeforplejninger og diverse arrangementer ligesom vi tre gange om ugen sender en kok og et par særlige medarbejdere ud på en plejecenter afdeling for at lave livretter. Det har for eksempel været grydestegt kylling, flæske- og oksesteg og citron fromage. Fra 1. september 2019 skifter vi til at tilbyde kro frokoster som stadig laves tæt på ude i afdelingerne, så duften og stemningen giver glæde og god appetit. Fra 2020 forventer vi at starte projekt Ingeborg på hjul som består af en food truck med kok og nogle særlige medarbejdere. Opgaven er at lade Ingeborgs gode mad og mennesker bidrage til samskabelsen af nye og anderledes fælleskaber omkring de mindre byer i Ringsted Kommune. I 2020 håber vi også at kunne bygge et udekøkken og starte generationscafé på et af kommunens plejecentre og sætte en rygeovn op på et andet, så vi kan komme i gang med at fremstille vores eget pålæg. Det betyder jo så også, at vi ikke kan vide om Café Ingeborg fra 2020 vil indebære mere aften eller weekendarbejde, men det må nok regnes med, som noget der er stor mulighed for. Alle kokke mad opgaver vil fordeles i rul og med rotation og vil tilstræber altid at tage hensyn til hinandens respektive privatliv i planlægningen. Hvem er du Jakob er blevet køkkenchef og skal til at sætte tid af til det også. Derfor hører vi gerne fra dig som både kan lave mad og tage souschef ansvar. Det er meget vigtigt for os også med henblik på fremtidens forventede vækst at vi ansætter en klippe. En der har naturligt overblik og ret hurtigt kan lære at signalere ro, positivitet, soliditet og dermed tryghed i. Udover at du er faglært kok, så leder vi efter dig som også: Er moden og har nogle års køkkenerfaring med digHar kærlighed til både mad og menneskerStår for det gode håndværkHar god humor også når det hele er ved at brænde sammenDet giver næsten sig selv du også er fleksibel og kan omstille ret hurtigtKan tage styring uden at blive intimiderendeHar ydmyghed over for opgaven og kan respektere at opgaven både er mad OG menneskerDu er villig til at lære om pædagogik og dermed om hver enkelt særlige medarbejders praktikants håb, drømme og udfordringerAt du har overblik over dig selv og i øvrigt er forsynet med almindelig sund fornuft i den sammenhæng.At du vil indgå i sikring af kvaliteten af både maden og Ingeborgs menneskesyn og værdi arbejde.At du kan udfordre os positivt på fx etablering af økologi procenter og bæredygtighed.Du synes udvikling, social innovation og entreprenørskab er spændende! Vi tilbyder et fantastisk job, der garanterer dig naturlig træthed den første lange tid! Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 29. Løn efter gældende overenskomst for området. Vi gør opmærksom på at du søger stilling i en kommune. Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.11jobnet3d5c0532100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-12T00:00:000000https://ringsted.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=3f3a8b81-0c0b-405f-84a1-e69922a52cb80EuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandSorøEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandKøgeEuropaDanmarkSjælland & øerMidtsjællandRingstedEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønFaxeEuropaDanmarkSjælland & øerSydsjælland inkl. MønNæstvedEuropaDanmarkSjælland & øerVestsjællandHolbæk3552274Social- og Sundhedscenter11Amtstue Alle 714100RingstedDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent783313JobNet5009513500951310025-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3d5c0532https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=3d5c0532https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3d5c0532&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=3d5c0532&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Kok i dag.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration362135295noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330041268Cafe & Restaurant Tidslös søger en kokRobot Cafe Restaurant Tidsl s i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt. Dine opgaver: De dygtige kokke, og vores flair for gastronomi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster. Der ligger et stort ansvar hos dig, og vi har en forventning om at, du bidrager til den forsatte udvikling af huset. Det handler om mad, råvarer, visioner, struktur, humor, at have travlt, og samtidig nyde nuet, holdindsats, samarbejde, indkøb, planlægning, kontakt til myndigheder, og derved have mod til at tænke nyt, samtidig med at du selv er i gang med gryderne . Hovedparten af din tid handler om at lave mad, og vi har en klar forventning om, at du kan dit håndværk. Du bliver en del af et lille team, og skal se dig selv i rollen som en dynamisk sparringspartner. Vi forventer at du laver mad med hjertet, og at du er interesseret i at udvikle køkkenet. Din profil: Du er faglært kok, eller har en meget stor erfaring i faget. Du er stabil, fleksibel, og faglig ambitiøs på dine og holdets vegne. Start så hurtig som muligt. Løn efter kvalifikation Kan du se dig selv i de muligheder, så kontakt Dennis på tlf. 60610099 eller på mail dennis@cafetidslos.dk Cafe og Restaurant Tidsl s er en cafe med højt niveau i dagtimerne, og restaurant i aften timerne. Vi har et meget alsidigt menukort.

Cafe & Restaurant Tidslös i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt.

Dine opgaver:

De dygtige kokke, og vores flair for gastronomi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster.

Der ligger et stort ansvar hos dig, og vi har en forventning om at, du bidrager til den forsatte udvikling af huset.

Det handler om mad, råvarer, visioner, struktur, humor, at have travlt, og samtidig nyde nuet, holdindsats, samarbejde, indkøb, planlægning, kontakt til myndigheder, og derved have mod til at tænke nyt, samtidig med at du selv er i gang med "gryderne".

Hovedparten af din tid handler om at lave mad, og vi har en klar forventning om, at du kan dit håndværk.

Du bliver en del af et lille team, og skal se dig selv i rollen som en dynamisk sparringspartner.

Vi forventer at du laver mad med hjertet, og at du er interesseret i at udvikle køkkenet.

Din profil: 

Du er faglært kok, eller har en meget stor erfaring i faget.

Du er stabil, fleksibel, og faglig ambitiøs på dine og holdets vegne.

Start så hurtig som muligt.

Løn efter kvalifikation

Kan du se dig selv i de muligheder, så kontakt Dennis på tlf. 60610099 eller på mail dennis@cafetidslos.dk

Cafe og Restaurant Tidslös er en cafe med højt niveau i dagtimerne, og restaurant i aften timerne. Vi har et meget alsidigt menukort.

 

JDU Invest ApSSlagelse2019-06-13T00:00:002019-08-06T00:00:00
330038229Chief for sushiRobot Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande. Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet. Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side. We are busy and therefore we need more chiefs. If you have experience with making sushi, maybe we miss you in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse. You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries. We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare. We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for. If you have not heard from us within 14 days, it s because the job is occupied to the other side.

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse.

Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejdere kommer fra forskellige lande.

Vi har åbent fra 12-22, alle ugens syv dage og din vagtplan bliver fordelt herefter. Overarbejde kan forekomme, men det er sjældent.

Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning og skriv i hvilken afdeling (eller gerne flere) du søger jobbet.

Har du ikke hørt fra os indenfor 14 dage er det fordi jobbet er besat til anden side.

 

 

We are busy and therefore we need more chiefs.

If you have experience with making sushi, maybe we miss you  in one of our restaurants in Køge, Greve or Slagelse.

You must be able to communicate in Danish or English because more of our employees comes from different countries.

We are open from 12-22, seven days a week and your schedule will be distributed after this. Overwork may occur, but it is rare.

We look forward to receiving your written application and please write in which department (or more) you are looking for.

If you have not heard from us within 14 days, it's because the job is occupied to the other side.

Lucky Sushi v/ Xiaoying WuKøge2019-06-06T00:00:002019-07-30T00:00:00
330051709ZBC søger en kok til skolepraktikken på vores kokkeuddannelse (genopslag)Robot Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food Hall, som er en integreret del af vores skolepraktik inden for uddannelserne til kok samt smørrebrød og catering. Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt samt at gøre dem erhvervsparate. Dine primære opgaver retter sig mod praktiktræningen af skolepraktikeleverne samt varetagelse af den daglige drift i vores Food Hall. Der vil være få administrative opgaver tilknyttet stillingen i forbindelse med elevernes uddannelse i skolepraktikken. Vi lægger vægt på et rummeligt miljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er åben og parat til dialog og planlægning med eleverne og dine kollegaer. Vi forventer at du kan køre en drift som køkkenchef med høj kvalitet. Du bliver oplæringsansvarlig for vores skolepraktikelever, hvor du bl.a. skal hjælpe eleverne med søge praktikplads samt løbende vejlede dem til at kunne begå sig i en ordinær virksomhed inden for branchen. Din fornemmeste opgave er således, i samarbejde med vores praktikpladskonsulent, at sørge for at vores elever får en uddannelsesaftale. Endvidere forventer vi, at du: Har en eller gerne to grundlæggende erhvervsfaglige uddannelser inden for køkken og restaurant (kok, tjener, ernæring eller andet).Har mindst fem års relevant erhvervserfaring, driftserfaring med køkken og restaurant samt gerne undervisningserfaring.Du har gerne en pædagogisk efteruddannelse, men det er ikke et krav.Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde med digitale medier.Gerne vil arbejde med unge mennesker og kan motivere, støtte og udvikle dem på en pædagogisk og anerkendende måde.Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt og gøre dem erhvervsparate. Du er god til at fastholde elevernes interesse for uddannelsen, du er struktureret og er god til at planlægge din tid.Er nysgerrig, pligtopfyldende, motiverende, robust, har et positivt mindset og er løsningsorienteret.Er en bærende del af driften i vores Food Hall, hvor du indgår i et team med de øvrige medarbejdere i vores 5 Food Halls i Slagelse.Er proaktiv i forhold til opgaver, hvor det kræves af dig, at du er forberedt til samarbejdet imellem dine andre kollegaer.Er klar til en Food Hall i vækst i forhold forplejning til vores Elevhotel samt andre løbende arrangementer både internt og eksternt. Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et dynamisk miljø med gode kollegaer samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og dna på ZBC. Ansættelse Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen snarest muligt og senest den 1. oktober 2019. Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation. Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Slagelse. Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse. Månedslønnen vil være mellem kr. 26.000 og kr. 27.000. Ansøgning Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen Søg jobbet nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Vi skal have din ansøgning senest den 4. august 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb. Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Mona Lundgren, uddannelsesleder på tlf.: 4133 4755 eller mail: mspe@zbc.dk. Hvem er vi? ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab. Gennem en særskilt strategi for fødevareområdet vil ZBC med høj faglighed og høj kvalitet og et markant fokus på udvikling være fyrtårnet inden for erhvervsskolerne for fødevareuddannelserne i tæt samarbejde med relevante brancher. Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder. Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. ZBC Vær med. Verden er til at forandre.

Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food Hall, som er en integreret del af vores skolepraktik inden for uddannelserne til kok samt smørrebrød og catering.

Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt samt at gøre dem erhvervsparate. Dine primære opgaver retter sig mod praktiktræningen af skolepraktikeleverne samt varetagelse af den daglige drift i vores Food Hall. Der vil være få administrative opgaver tilknyttet stillingen i forbindelse med elevernes uddannelse i skolepraktikken.

Vi lægger vægt på et rummeligt miljø med plads til forskellighed, hvilket kræver, at du som menneske er åben og parat til dialog og planlægning med eleverne og dine kollegaer.

Vi forventer at du kan køre en drift som ”køkkenchef” med høj kvalitet. Du bliver oplæringsansvarlig for vores skolepraktikelever, hvor du bl.a. skal hjælpe eleverne med søge praktikplads samt løbende vejlede dem til at kunne begå sig i en ordinær virksomhed inden for branchen. Din fornemmeste opgave er således, i samarbejde med vores praktikpladskonsulent, at sørge for at vores elever får en uddannelsesaftale.

Endvidere forventer vi, at du:

  • Har en eller gerne to grundlæggende erhvervsfaglige uddannelser inden for køkken og restaurant (kok, tjener, ernæring eller andet).
  • Har mindst fem års relevant erhvervserfaring, driftserfaring med køkken og restaurant samt gerne undervisningserfaring.
  • Du har gerne en pædagogisk efteruddannelse, men det er ikke et krav.
  • Har stærke IT-kompetencer og er vant til at arbejde med digitale medier.
  • Gerne vil arbejde med unge mennesker og kan motivere, støtte og udvikle dem på en pædagogisk og anerkendende måde.
  • Du trives med at udvikle vores elever både fagligt og personligt og gøre dem erhvervsparate. Du er god til at fastholde elevernes interesse for uddannelsen, du er struktureret og er god til at planlægge din tid.
  • Er nysgerrig, pligtopfyldende, motiverende, robust, har et positivt mindset og er løsningsorienteret.
  • Er en bærende del af driften i vores Food Hall, hvor du indgår i et team med de øvrige medarbejdere i vores 5 Food Halls i Slagelse.
  • Er proaktiv i forhold til opgaver, hvor det kræves af dig, at du er forberedt til samarbejdet imellem dine andre kollegaer.
  • Er klar til en Food Hall i vækst i forhold forplejning til vores Elevhotel samt andre løbende arrangementer både internt og eksternt.

Som arbejdsplads kan vi tilbyde dig et dynamisk miljø med gode kollegaer samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling – du bliver en del af ZBC med de mange fordele, der er forbundet med virksomheden. Vi er over 900 medarbejdere, der med hver vores faglighed bidrager til, at vores godt 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og dna på ZBC. 
 

Ansættelse

Der er tale om fastansættelse på fuldtid. Vi ser frem til at byde dig velkommen snarest muligt og senest den 1. oktober 2019.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst indgået mellem Staten og den relevante faglige organisation.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit tjenestested vil som udgangspunkt være i Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Månedslønnen vil være mellem kr. 26.000 og kr. 27.000.

 

Ansøgning
Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 4. august 2019. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende i ansøgningsperioden. Beslutning om ansættelse træffes først efter ansøgningsfristens udløb.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte: Mona Lundgren, uddannelsesleder på tlf.: 4133 4755 eller mail: mspe@zbc.dk.
 

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere en 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den individuelle elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Gennem en særskilt strategi for fødevareområdet vil ZBC med høj faglighed og høj kvalitet og et markant fokus på udvikling være fyrtårnet inden for erhvervsskolerne for fødevareuddannelserne i tæt samarbejde med relevante brancher.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse. 

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.

ZBCSlagelse2019-07-01T00:00:002019-08-04T00:00:00
330057206Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarligBasic Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne. Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet. Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer. Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle. Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad. Du skal være uddannet ernæringsassistent kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om sund mad til små børn med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål. Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat. Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø. Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00. Yderligere oplysninger Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk Søg via link

Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø.

Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og økologi med de store og små Ravnebørn, som aktive deltagere i hverdagens processer fra jord til bord. Vi har vores egne urtehaver og frugttræer, og lader høsten indgå i projektarbejde med køkkenet, som aktiv initiativtager. Hver uge har Ravnebørnene turdag i små grupper og her er madpakkerne fra køkkenet et af højdepunkterne.

Til bedsteforældredag eller julefest er vi udenfor på vores skønne legeplads og det er køkkenet, som står for hjemmelavet bålsuppe eller hjemmebagte Luciabrød, fremstillet sammen med børn og personale. Til forældremøder serveres små smagsprøver fra hverdagen og der afsættes tid til inspiration og vejledning til vores forældre fra køkkenet.

Også i hverdagen er køkkenet åbent for evt. spørgsmål og udviser stor imødekommenhed i forhold til særkost og allergier. De gode opskrifter sender køkkenet hjem via vores beskedsystem Famly sammen med billeder af børnene, som er fordybede i madlavningen. Maden bliver lavet fra bunden af med brug af årstidens økologiske råvarer.

Som kostfaglig eneansvarlig i Børnehuset Ravnen får du også 13 aktive nære kollegaer, som brænder for høj kvalitet i læringsmiljøet for både børn, forældre og kollegaer. Dette miljø forventer vi at du bidrager positivt til med høj faglighed, god kommunikation og tæt samarbejde med alle.

Vi leder efter en ildsjæl, som brænder for at lave mad sammen med børn og kollegaer, også gerne ved vores bålplads i projektperioder med bålmad.

Du skal være uddannet ernæringsassistent/kok og være fortrolig med fødevareministeriets retningslinjer om ”sund mad til små børn” med det økologiske guld spisemærke og ernæringsrigtig kost, som mål.

Vi forventer at du sætter en ære i æstetisk, mangfoldige smagsoplevelser og udviser stor ansvarlighed i forhold til egenkontrol, økonomi og hygiejne. I Roskilde kommune bestiller vi varer via det elektroniske indkøbssystem Rakat.

Som en del af vores børnehus, får du masser mulighed for faglig sparring på tværs i Midtøst med de andre køkkenansvarlige i vores område. Her er læringsgrupper på tværs med fokus på fysisk/psykisk arbejdsmiljø, kostplaner og fælles inspiration via kurser/oplæg. Desuden har vi vores eget kostudvalg i Ravnen med to medarbejder repræsentanter, den pædagogiske leder og dig som køkken eneansvarlig for at sikre tæt samarbejde, god kommunikation og fælles faglig refleksion. Du forventes endvidere at deltage i de personalemøder, som har sammenhæng med køkkenet el. arbejdsmiljø.  

Mange års erfaring er ingen forudsætning - vi leder efter en faglig dygtig og altid læringsparat ildsjæl.

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Sidste ansøgningsfrist 21. august 2019 kl. 12.00.

Yderligere oplysninger
Du kan få mere information om stillingen hos pædagogisk leder Pernille Ernborg Jacobsen på tlf. 4631 4878. Du kan læse om arbejdspladsen på www.ravnen.roskilde.dk

Søg via link

ORS/Small/f27cef02_logo.pngRoskilde Kommune - Børnehuset RavnenRoskilde2019-07-09T16:01:08.5072019-08-21T00:00:00
330046966Kok søges til HøjbjergRobot HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os. Hvad forventer vi af dig? Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at: Du er uddannet kok God til at bevare overblikket i travle situationer Du taler dansk Hvad kan du forvente af os? Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at: Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger Vi er nemme at komme i kontakt med Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen. Er det dig vi står og mangler? Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på. Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles. HumanizeR er en 100 danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30/09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR servicerer mere end 100 kantiner og køkkener i regionen, så for den rette er der mulighed for fast job gennem os.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forventer, at du har et godt humør og trives med at have kontakt med kolleger. Derudover forventer vi at:

  • Du er uddannet kok
  • God til at bevare overblikket i travle situationer
  • Du taler dansk

Hvad kan du forvente af os?
Vi lever af tilfredse kunder. For at de kan blive tilfredse, skal du som vikar også være tilfreds. Du kan derfor forvente, at:

  • Vi sikrer, at du arbejder under ordentlige forhold
  • Vi gør det nemt at være vikar, bl.a. med vores IT-løsninger
  • Vi er nemme at komme i kontakt med
  • Vi gør hvad vi kan, for at sikre det bedste match mellem dig og arbejdspladsen.

Er det dig vi står og mangler?
Så send os en ansøgning og dit CV til os, og meget gerne med billede på.

Vær opmærksom på at ansøgninger sendt per mail ikke behandles.

HumanizeR er en 100 % danskejet vikar- og rekrutteringsvirksomhed. Vi har en strategi om at tilføre vores kunder og kandidater merværdi. Vi leverer bl.a. personale og HR løsninger inden for Økonomi, administration, køkken/kantine, rengøring og håndværk. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset, nationalitet, religion eller handicap. HumanizeR samarbejder aktivt og bevidst med vores kunder omkring CSR og HR.?

HumanizerHøjbjerg2019-06-20T00:00:002019-08-15T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Cafe & Restaurant Tidslös søger en kok

JDU Invest ApS

Slagelse
Cafe Restaurant Tidsl s i Slagelse søger en arrangeret kok med mulighed for at blive køkkenchef på sigt. Dine opgaver: De dygtige kokke, og vores flair for gastronomi udgør en væsentlig del af helheds oplevelsen for vores gæster. Der ligger et stort...
Indrykket:13. juni 2019
Udløbsdato:6. august 2019

Chief for sushi

Lucky Sushi v/ Xiaoying Wu

Køge
Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler i en af vores restauranter i Køge, Greve eller Slagelse. Du skal kunne kommunikere på dansk eller engelsk fordi flere af vores medarbejde...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

ZBC søger en kok til skolepraktikken på vores kokkeuddannelse (genopslag)

ZBC

Slagelse
Kokke- og Tjenerskolen ZBC, Slagelse søger til varetagelse af vores skolepraktik en kok med høje faglige ambitioner og lyst til at oplære den nye generation. Du skal fungere som skolepraktikinstruktør og være en bærende del af driften i vores Food H...
Indrykket:1. juli 2019
Udløbsdato:4. august 2019

Børnehuset Ravnen søger kostfaglig eneansvarlig

Roskilde Kommune - Børnehuset Ravnen

Roskilde
Vores dejlige børnehus rummer to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper med i alt 72 Ravnebørn. Køkkenet er placeret i centrum af husets hjerte og udgør et vigtig grundlag for vores læringsmiljø. Vi er Grønne Spirer og brænder for bæredygtighed og ...
Indrykket:9. juli 2019
Udløbsdato:21. august 2019

Kok søges til Højbjerg

Humanizer

Højbjerg
HumanizeR søger for kunde en kok til kantine i Højbjerg. Kantinen har ca. 200 bespisende. Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt og slut d.30 09.. Arbejdstiden er 07.00-15.00 mandag til torsdag og 07.00-14.30 om fredagen. HumanizeR s...
Indrykket:20. juni 2019
Udløbsdato:15. august 2019