Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok/teamleder søges til Dansk Magisterforening på Frederiksberg

Er du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.

Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at skabe nye trends og traditioner og har særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt ikke mindst på anvendelse af gode sæsonbestemte- og lokale råvarer.

Vi søger en fagligt dygtig, kreativ og engageret kok til den daglige produktion af frokost og mødeforplejning i kantinen. En kok, der brænder for at servicere vores cirka 350 daglige gæster med spændende og varieret mad og som følger med i nye trends og tiltag indenfor mødeservicering, receptioner og arrangementer.

Du skal være daglige leder i vores køkken, og du skal forstå at engagere og motivere på en måde, så det er holdindsatsen der sikre det gode resultat.

Arbejdet foregår primært hverdage klokken 7.00-14.30, men der må påregnes sene eftermiddagsvagter samt enkelte aften- og weekendarrangementer.

Dine primære opgaver:    

  • Daglig faglig ledelse af det faste køkkenpersonale, som består af to dygtige kokke og en opvasker
  • Samarbejde omkring opgaverne med det øvrige kantinepersonale
  • Daglig produktion af frokostbuffet og mødeforplejning inden for alt fra den varme station til grønt og bageri
  • Menuplanlægning og udvikling af opskrifter i samarbejde med dine kolleger
  • Planlægning og gennemførelse af dags- og aftenarrangementer
  • Udvikling af mødeforplejningskoncepter i samarbejde med kolleger og nærmeste leder
  • Indkøb, økonomistyring og egenkontrol
Din profil:
  • Du evner at lede det daglige arbejde på en respektfuld og delegerende måde, som samtidig sikrer at køkkenet udvikles, og når de fastsatte mål i en travl hverdag
  • Du leverer et højt serviceniveau og forstår at motivere dine kolleger til at gøre det samme
  • Du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, ser detaljerne og sætter dig ind i gæsternes behov og hverdag
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd og sætter en ære i at lave god årstidsbestemt mad fra bunden
  • Du er økonomisk- og ansvarsbevidst og ikke mindst mødestabil
  • Du har styr på pc’en og lærer gerne nyt

Vi tilbyder
I DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2020.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantinechef Helle Herlin på telefon 38 15 66 60.

Send din ansøgning med cv og svendebrev til os på linket nedenfor senest 20. november 2019. Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.


Om Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330121000Phoenix-87eedf1312019-11-08T11:02:25.090Kok/teamleder søges til Dansk Magisterforening på FrederiksbergEr du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.

Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at skabe nye trends og traditioner og har særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt ikke mindst på anvendelse af gode sæsonbestemte- og lokale råvarer.

Vi søger en fagligt dygtig, kreativ og engageret kok til den daglige produktion af frokost og mødeforplejning i kantinen. En kok, der brænder for at servicere vores cirka 350 daglige gæster med spændende og varieret mad og som følger med i nye trends og tiltag indenfor mødeservicering, receptioner og arrangementer.

Du skal være daglige leder i vores køkken, og du skal forstå at engagere og motivere på en måde, så det er holdindsatsen der sikre det gode resultat.

Arbejdet foregår primært hverdage klokken 7.00-14.30, men der må påregnes sene eftermiddagsvagter samt enkelte aften- og weekendarrangementer.

Dine primære opgaver:    
  • Daglig faglig ledelse af det faste køkkenpersonale, som består af to dygtige kokke og en opvasker
  • Samarbejde omkring opgaverne med det øvrige kantinepersonale
  • Daglig produktion af frokostbuffet og mødeforplejning inden for alt fra den varme station til grønt og bageri
  • Menuplanlægning og udvikling af opskrifter i samarbejde med dine kolleger
  • Planlægning og gennemførelse af dags- og aftenarrangementer
  • Udvikling af mødeforplejningskoncepter i samarbejde med kolleger og nærmeste leder
  • Indkøb, økonomistyring og egenkontrol
Din profil:
  • Du evner at lede det daglige arbejde på en respektfuld og delegerende måde, som samtidig sikrer at køkkenet udvikles, og når de fastsatte mål i en travl hverdag
  • Du leverer et højt serviceniveau og forstår at motivere dine kolleger til at gøre det samme
  • Du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, ser detaljerne og sætter dig ind i gæsternes behov og hverdag
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd og sætter en ære i at lave god årstidsbestemt mad fra bunden
  • Du er økonomisk- og ansvarsbevidst og ikke mindst mødestabil
  • Du har styr på pc’en og lærer gerne nyt

Vi tilbyder
I DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.

Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2020.

Ansøgning
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantinechef Helle Herlin på telefon 38 15 66 60.

Send din ansøgning med cv og svendebrev til os på linket nedenfor senest 20. november 2019. Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.


Om Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.
 

2019-11-21T00:52:07.477 Er du faglært kok og brænder for at lave kreativ gastronomi af høj kvalitet, og har du lyst til og erfaring med at have ansvaret for den daglige drift i et køkken? Så er dette job måske noget for dig.Kantinen hos Dansk Magisterforening (DM) er en arbejdsplads i udvikling. Vi er i gang med at skabe nye trends og traditioner og har særligt fokus på kvalitet, bæredygtighed og dyrevelfærd samt ikke mindst på anvendelse af gode sæsonbestemte- og lokale råvarer.Vi søger en fagligt dygtig, kreativ og engageret kok til den daglige produktion af frokost og mødeforplejning i kantinen. En kok, der brænder for at servicere vores cirka 350 daglige gæster med spændende og varieret mad og som følger med i nye trends og tiltag indenfor mødeservicering, receptioner og arrangementer.Du skal være daglige leder i vores køkken, og du skal forstå at engagere og motivere på en måde, så det er holdindsatsen der sikre det gode resultat.Arbejdet foregår primært hverdage klokken 7.00-14.30, men der må påregnes sene eftermiddagsvagter samt enkelte aften- og weekendarrangementer.Dine primære opgaver: Daglig faglig ledelse af det faste køkkenpersonale, som består af to dygtige kokke og en opvasker Samarbejde omkring opgaverne med det øvrige kantinepersonale Daglig produktion af frokostbuffet og mødeforplejning inden for alt fra den varme station til grønt og bageri Menuplanlægning og udvikling af opskrifter i samarbejde med dine kolleger Planlægning og gennemførelse af dags- og aftenarrangementer Udvikling af mødeforplejningskoncepter i samarbejde med kolleger og nærmeste leder Indkøb, økonomistyring og egenkontrol Din profil: Du evner at lede det daglige arbejde på en respektfuld og delegerende måde, som samtidig sikrer at køkkenet udvikles, og når de fastsatte mål i en travl hverdag Du leverer et højt serviceniveau og forstår at motivere dine kolleger til at gøre det samme Du har solid erfaring fra en tilsvarende stilling, ser detaljerne og sætter dig ind i gæsternes behov og hverdag Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd og sætter en ære i at lave god årstidsbestemt mad fra bunden Du er økonomisk- og ansvarsbevidst og ikke mindst mødestabil Du har styr på pc en og lærer gerne nyt Vi tilbyderI DM får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende opgaver. Vi lægger vægt på et uformelt arbejdsmiljø med gode kolleger, og vi har gode løn- og arbejdsforhold.Stillingen er på 37 timer om ugen og ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. januar 2020.AnsøgningVil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kantinechef Helle Herlin på telefon 38 15 66 60.Send din ansøgning med cv og svendebrev til os på linket nedenfor senest 20. november 2019. Samtaler holdes løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.Om Dansk MagisterforeningDansk Magisterforening (DM) er fagforening for 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.10Phoenix87eedf13101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-11-20T00:00:000010https://km2job.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=afe168ea-44f6-4b71-b1b1-1d09ae516aef0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3651486DM Dansk Magisterforening11Peter Bangs Vej 302000FrederiksbergDKDanmarkORS/87eedf13_logo.gifORS/Small/87eedf13_logo.gif0
tj@km2job.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent852542EmplyMedium pakken - 35 dage97d146cf-5f4f-4498-844d-2ada729be7fe_76200108-11-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87eedf13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=87eedf13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87eedf13&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=87eedf13&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/14.jpgKok/teamleder søges til Dansk Magisterforening på Frederiksberg12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok6Ledelse18Hotel og restauration363518873Tine Junget Røhlingtj@km2job.dkDanmarkDanmark330134488Kok eller ernæringassistent til ForfatterhusetBasic Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider ... kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller en ernæringsassistent, der med faglig stolthed kan drifte vores fantastiske storkøkken. Stillingen er på 33 timer om ugen, og den daglige arbejdstid er mandag-torsdag kl. 8.00-14.45 og fredag kl. 8.00-14.00. Stillingen er med start den 1. januar 2020 eller snarest derefter. Vi kan tilbyde 160 børnemunde der skal mættes, og for hvem måltiderne spiller en vigtig og central rolle et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag, et job med alsidige arbejdsopgaver, hvor der er plads og rum til nytænkning kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed et stort og fuldt ud moderne køkken sparring og idéudvikling i klyngens køkkennetværk Vi forventer, at du har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf i samarbejde med det pædagogiske personale vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge, eks. fra jord til bord vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam og det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset har ernærings- og kostfaglig viden i relation til børn i alderen 0-6 år kan arbejde efter et minimum på 90 økologi Du vil have ansvaret for styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning) indkøb og økonomi egenkontrol og risikoanalyse at overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning at have fokus på økologi og madspild at være inspirator for køkkenets to assistenter Aflønning vil ske efter gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Heidi Blæhr Anthonsen på 3366 1600. Søg via nedenstående link senest tirsdag den 17. december 2019 Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider ... kan du trylle med råvarer og skabe magi?

Forfatterhuset søger en kok eller en ernæringsassistent, der med faglig stolthed kan drifte vores fantastiske storkøkken.

Stillingen er på 33 timer om ugen, og den daglige arbejdstid er mandag-torsdag kl. 8.00-14.45 og fredag kl. 8.00-14.00.

Stillingen er med start den 1. januar 2020 eller snarest derefter.

Vi kan tilbyde

  • 160 børnemunde der skal mættes, og for hvem måltiderne spiller en vigtig og central rolle
  • et job, hvor du har stor indflydelse på egen dagligdag, et job med alsidige arbejdsopgaver, hvor der er plads og rum til nytænkning
  • kolleger, der brænder for sund økologisk mad og miljømæssig bæredygtighed
  • et stort og fuldt ud moderne køkken
  • sparring og idéudvikling i klyngens køkkennetværk

Vi forventer, at du

  • har kreativ sans for detaljen og vægter æstetik og kvalitet i maden og værdien heraf
  • i samarbejde med det pædagogiske personale vil inddrage børnene i køkkenets mange muligheder og sammenhænge, eks. fra jord til bord
  • vil være en del af et arbejdsfællesskab, som både rummer det nære køkkenteam og det store arbejdsfællesskab på tværs af faggrupper i huset
  • har ernærings- og kostfaglig viden i relation til børn i alderen 0-6 år
  • kan arbejde efter et minimum på 90% økologi

Du vil have ansvaret for

  • styring og tilrettelæggelse af alle opgaver i køkkenet, herunder daglig produktion
  • menuplanlægning (send gerne et forslag på en ugemenu sammen med din ansøgning)
  • indkøb og økonomi
  • egenkontrol og risikoanalyse
  • at overholde gældende retningslinjer indenfor produktionskøkken og fødevarelovgivning
  • at have fokus på økologi og madspild
  • at være inspirator for køkkenets to assistenter

Aflønning vil ske efter gældende overenskomst.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi børne- og straffeattester samt referencer.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Heidi Blæhr Anthonsen på 3366 1600.

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 17. december 2019
Vi afholder samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngForfatterhusetKøbenhavn N2019-12-03T15:01:51.3502019-12-17T00:00:00
330131837Køkkenassistent deltid til burger restaurant i KøbenhavnRobot Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning. Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du har mulighed for at arbejde aften og weekend Vi tilbyder: Deltid i en af vores 4 Københavnske restauranter En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i .PDF format, til job@grillenburgerbar.dk med titlen Kok Deltid - København i emnefeltet. Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • Deltid i en af vores 4 Københavnske restauranter
  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i .PDF format, til job@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Deltid - København” i emnefeltet.

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. 

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

GRILLEN GROUP ApSKøbenhavn N2019-12-12T00:00:002020-01-22T00:00:00
330131858Køkkenassistent fuldtid til burger restaurant i KøbenhavnRobot Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter! Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning. Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener restauranter.I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart. Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende: Du er frisk og fuld af energi Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret Du er mødestabil og præsentabel Du har mulighed for at arbejde aften og weekend Vi tilbyder: Fuldtid i en af vores 4 Københavnske restauranter En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i .PDF format, til job@grillenburgerbar.dk med titlen Kok Fuldtid - København i emnefeltet. Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer?

Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!

Hos Grillen sætter vi stor ære i at lave tingene selv, fremfor at købe vores produkter færdiglavede. Vi vælger altid friske råvarer i vores hjemmelavede produkter, frem for den nemme færdiglavede løsning.

Det er IKKE et krav at du har tidligere køkken erfaring, da vi nok skal lære dig alt hvad du har brug for at vide.

Du kommer til at indgå i et ungt team, med mange dygtige kokke, som alle er med til at skabe den gode stemning der er i vores køkkener/restauranter.

I Grillens køkkener gør vi service til en fest. Der er altid højt humør i vores restauranter, og dette kan både gæster og personale mærke. - Dette betyder at vi sagtens kan have det sjovt, selvom burgerne langes over disken i hastig fart.

Vi ser gerne at du kan nikke genkendende til følgende:

  • Du er frisk og fuld af energi
  • Du er arbejdsom, samt løsningsorienteret
  • Du er målrettet og gør alt for at ramme de mål du sætter dig for
  • Du har et godt overblik og arbejder organiseret, samt struktureret
  • Du er mødestabil og præsentabel
  • Du har mulighed for at arbejde aften og weekend

Vi tilbyder:

  • Fuldtid i en af vores 4 Københavnske restauranter
  • En stilling hvor udviklingsmulighederne er høje for dem, der viser engagement og vilje
  • At blive en del af et stærkt team, hvor der er fokus på god energi og gensidig feedback
  • Et harmonisk arbejdsmiljø i en virksomhed der er i stor vækst
  • Et medansvar for restaurantens succes og mulighed for hurtigt at stige i stilling hvis man har den rette indstilling 

Er du interesseret og kan du nikke genkendende til ovenstående punkter, så må du meget gerne sende en motiveret ansøgning, samt CV i .PDF format, til job@grillenburgerbar.dk med titlen ”Kok – Fuldtid - København” i emnefeltet.

Ansættelse er snarest muligt, og der indkaldes løbende til samtaler, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen. 

Har du uddybende spørgsmål vedrørende Grillen Burgerbar eller stillingen, kan du sende dem til ovenstående mailadresse.

GRILLEN GROUP ApSKøbenhavn N2019-12-12T00:00:002020-01-22T00:00:00
330131954Faglært kok søges til vores Grab'N Go kantine i KøbenhavnRobot Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken? Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at nå målsætningerne samt at udvikle og optimere? Synes du, det lyder udfordrende at være med til at præge din egen hverdag? Du vil som kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af: Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning Produktion og håndtering af mødeforplejning Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef. Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt. Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter: Højt servicegen og passion for mad Overholde aftaler og deadlines Have masser af energi Kunne modtage og give konstruktiv kritik Bevare det gode humør Er en loyal og stabil kollega Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser. Der er tale om en fuldtidsstilling. Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Frist for indsendelse af ansøgning: 15 12 2019. Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket Kok København . Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale. Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem. Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken?

Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at nå målsætningerne samt at udvikle og optimere?

Synes du, det lyder udfordrende at være med til at præge din egen hverdag?

Du vil som kok indgå i vores team for daglig produktion, ligesom vi forventer, at du er aktiv i produktudvikling og øvrige opgaver. 

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Produktion til kantinen med høj kvalitet, god smag og flot anretning
  • Produktion og håndtering af mødeforplejning
  • Pakning, opstilling, løbende opfyldning samt rengøring ved buffet og salgsområde

Vi forventer, at du sætter en ære i at arbejde i et køkken og en kantine med en meget høj standard indenfor renlighed, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed. Du skal være med til at sikre en stabil og solid drift med øje for optimering af køkkenet, men også være parat til nye tiltag i samarbejde med din køkkenchef.

Du vil være en del af et team og får tæt kontakt til vores gæster i kantinen, som primært er unge mennesker. Det er en travl hverdag, hvor det er vigtigt med et smil på læben og evnen til at holde hovedet koldt – også i pressede situationer, hvor tingene går stærkt.

Du skal kunne se din personlighed i nedenstående punkter:

  • Højt servicegen og passion for mad
  • Overholde aftaler og deadlines
  • Have masser af energi
  • Kunne modtage og give konstruktiv kritik
  • Bevare det gode humør
  • Er en loyal og stabil kollega

Du vil i denne stilling blive en del af en landsdækkende cateringkæde med afdelinger fordelt i hele landet og et hovedkontor placeret i Åbyhøj lige udenfor Århus, hvor den daglige kontakt til de forskellige afdelinger og kunder foregår igennem. På den måde giver det køkkenerne mulighed for at gøre det, de er bedst til – nemlig at give kunderne nogle rigtig gode madoplevelser.

Der er tale om en fuldtidsstilling.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Frist for indsendelse af ansøgning: 15/12/2019.

Send ansøgning og CV (meget gerne med referencer) til job@dinnerdeluxe.dk med mærket 'Kok København'. 

Grundet skærpelse af kravene for modtagelse og håndtering af personlige oplysninger ved ændret lovgivning om persondata, beder vi dig være opmærksom på, at ansøgninger kun kan mailes til job@dinnerdeluxe.dk. Desuden beder vi dig kun at oplyse os om nødvendige personoplysninger som navn, telefonnummer og mailadresse, således at vi kan rette henvendelse for eventuelle spørgsmål eller tilbud om samtale.

Vi vil gerne høre om dine kvalifikationer, gennemførte uddannelser, opnåede kompetencer og relevant erhvervserfaring, dog vil vi gøre opmærksom på, at hvis du vælger at angive referencer, vil det blive betragtet som et samtykke til, at vi må kontakte dem.

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og vi glæder os til at høre fra dig.

DINNERDELUXE ApSKøbenhavn N2019-12-12T00:00:002019-12-15T00:00:00
330134912Indian chef with documented experienceRobot We seeking experienced sous-chef for our Indian restaurants in Copenhagen, Denmark. We Expect You have many years of documented experience in Punjabi Cooking, can work under stressful situations and have good references from your prior work places. You will work under our experienced head-chef and assist him. Furtermore, you will also supervise the kitchen in ge- neral, including control of cleaning, hygiene, stock and ot- her ad hoc tasks. We offer a full time job with attractive salary based on your experience and qualifications.

We seeking experienced sous-chef for our Indian restaurants in Copenhagen, Denmark.

We Expect You have many years of documented experience in Punjabi Cooking, can work under stressful situations and have good references from your prior work places.

You will work under our experienced head-chef and assist him. Furtermore, you will also supervise the kitchen in ge- neral, including control of cleaning, hygiene, stock and ot- her ad hoc tasks.

We offer a full time job with attractive salary based on your experience and qualifications.

Tandoori MasalaKøbenhavn N2019-12-12T00:00:002020-01-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller ernæringassistent til Forfatterhuset

Forfatterhuset

København N
Vi elsker sunde, økologiske og varierede børnemåltider ... kan du trylle med råvarer og skabe magi? Forfatterhuset søger en kok eller en ernæringsassistent, der med faglig stolthed kan drifte vores fantastiske storkøkken. Stillingen er på 33 timer o...
Indrykket:3. december 2019
Udløbsdato:17. december 2019

Køkkenassistent deltid til burger restaurant i København

GRILLEN GROUP ApS

København N
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:22. januar 2020

Køkkenassistent fuldtid til burger restaurant i København

GRILLEN GROUP ApS

København N
Brænder du for at give folk en god oplevelse, og ønsker du at være en del af en voksende succes? Er du passioneret omkring dit arbejde, energisk, ambitiøs, samt en god sans for detaljer? Så kunne det sagtens være lige præcis dig, som vi leder efter!...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:22. januar 2020

Faglært kok søges til vores Grab'N Go kantine i København

DINNERDELUXE ApS

København N
Er du passioneret omkring madspild, økologi, bæredygtighed og mad fra bunden, og vil du være med til at implementere det i hverdagen i et køkken? Tiltaler det dig - i tæt samarbejde med køkkenchefen - at arbejde på at nå målsætningerne samt at udvik...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:15. december 2019

Indian chef with documented experience

Tandoori Masala

København N
We seeking experienced sous-chef for our Indian restaurants in Copenhagen, Denmark. We Expect You have many years of documented experience in Punjabi Cooking, can work under stressful situations and have good references from your prior work places. ...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:25. januar 2020