Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kold College søger en Uddannelsesleder til mejeriafdelingen

Bliv en del af et unikt sted med en unik uddannelse med stort potentiale

Vi tilbyder

Kold College er den eneste skole i Skandinavien, som uddanner mejerister. Derfor er det skolens hensigt i tæt samarbejde med mejeribranchen at skabe de bedst mulige udviklingsmuligheder for vores elever, således at de opnår de kompetencer, som branchen efterspørger. Hvilket betyder, at der er meget stærke bånd mellem skolen og branchen.

Da vores nuværende leder har fået en anden spændende lederstilling på Kold College søger vi nu en ny Uddannelsesleder, som kan og vil stå i spidsen for afdelingen og udvikle mejeristuddannelsen med udgangspunkt i fagets traditioner og høje faglige niveau.

Du bliver en del af de nationale videnscentre for erhvervsuddannelserne i tæt samarbejde med en anden erhvervsskole, dette inden for området procesteknologi.

Er jobbet noget for dig

Som Uddannelsesleder får du en synlig rolle både eksternt i forhold til skolens samarbejdspartnere i branchen og internt i forhold til afdelingens medarbejdere og lærere samt organisationens øvrige ledelse.

Dine opgaver vil være følgende:

  • Skabe og udvikle kontakt og relationer til eksterne samarbejdspartnere og interessenter inden for branchen
  • Ansvar for pædagogisk ledelse og udvikling
  • Personaleansvar for afdelingens ca. 20 medarbejdere
  • Økonomi- og budgetansvarlig for afdelingen
  • Dagligt ansvar for afdelingens drift
  • Deltage i skolens øverste ledelse og bidrage til den nødvendige vækst

Stillingen som Uddannelsesleder er en fast stilling på fuld tid. Uddannelseslederen vil referere til skolens Direktør og vil indgå i skolens ledelse.

Vores forventninger til dig

For at skabe succes i jobbet er det er det vigtigt, at du er målrettet og handlekraftig, men samtidig er du samarbejdsorienteret med en positiv og konstruktiv tilgang til tingene.

Vi forestiller os, at du har kendskab til erhvervsuddannelserne, det at arbejde i en politisk styret organisation og står pædagogisk/didaktisk og strukturelt stærkt.

Du har et kommercielt mindset, Internationalt mindset og forstår vigtigheden af digitaliseringens mange muligheder. I det hele taget er du udviklingsorienteret og god til at afslutte de initiativer, der sættes i gang i afdelingen.

Det er et krav, at du har ledelseserfaring, og det vil også være en fordel, hvis du har en relevant lederuddannelse. Via dit faglige engagement forstår du at motivere dem, som du samarbejder med, og du har et godt øje for trivslen blandt dine medarbejdere. Du sikrer gennem nærværende personale ledelse, at medarbejderne i mejeriafdelingen oplever et motiverende og velfungerende arbejdsmiljø. Du trives med opgaver af administrativ karakter.

Det vil være en fordel, hvis du er uddannet mejerist med en relevant videregående uddannelse.

Det er påkrævet, at du kommunikerer flydende på dansk og engelsk i både skrift og tale.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling uden højeste arbejdstid med ansættelse, løn og pension (18%) i henhold til cirkulære om ”Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning og uddannelse på Undervisningsministeriets område af 28. juni 2019”.

Løn og ansættelsesvilkår aftales. Den samlede faste løn skal dog som minimum være på et niveau svarende til lønramme 35 jf. den nye cheflønsaftale. Til sammenligning var løn tidligere under lønramme 34 derudover resultatlønskontrakt og mulighed for kvalifikationstillæg samt pension (18%)

Tiltrædelse snarest eller efter nærmere aftale.

Interesseret?

Ansøgning med kopi af relevante eksamensbeviser og referencer skal være os i hænde senest den 4 marts 2021. Vi behandler ansøgningerne løbende og vil, når det lader sig gøre, indkalde løbende til samtaler, men ellers forventer vi samtaler i udvalgte dage i uge 10 og 11 og forventet ansættelse snarest eller senest den 1. maj 2021.

Vi modtager kun ansøgninger sendt via skolens hjemmeside.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til skolens Direktør Gitte Bargholt på giba@koldcollege.dk

Kold College opfordrer alle interesserede med relevant ansøgerprofil til at søge stillingen uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund og tilhørsforhold.

Kold College

På Kold College har du muligheden for at være med på en fantastisk vækstrejse, hvor Kold skal være endnu mere synlig i dag og vi skal sammen vise omverdenen de mange karrieremuligheder og potentialer, der ligger i vores uddannelser i spektret fra jord til bord. Vi tilbyder en levende skoledag for dig, 142 kolleger og ca. 4000 mennesker årligt inden for Jordbrug, Fødevarer, Proces og Naturvidenskab. Vores kultur er præget af stærk sammenhold, stærk faglighed og viljen til at ville.

Vi er Nordens eneste Mejeri Skole og uddannelserne til kok, bager, konditor, ernæringsassistent, tjener, dyrepasser, landmand, gartner, anlægsgartner og skovtekniker er i synlig vækst – dette takket være en tydelig vækststrategi og en bæredygtig vedkommende dagsorden inden for det Grønne såvel som Fødevareområdet.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.