Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kollega til delikatesse søges.

  Vi søger en god kollega, til forskelige salgs- og samarbejdsopgaver i og omkring vores delikatesse. Du trives godt i et travlt salgsmiljø, og kan hurtigt oplæres og få et godt kendskab til vore produkter og kundeservice.

Du er frisk, selvstændig og god til praktiske og salgsopbyggende opgaver, som disk- og butikspræsentation. Du har ordenssans og kan også godt svinge en klud.

Kødafdelingen og delikatessen arbejder sammen i forretningen om varedisponeringer, salgsopgaver, varemodtagelser mm.

Der er aldrig en dag, der er ens - og alligevel er der faste daglige rutiner i samarbejdet med køkkenet og vores pølsemageri.

Det vil sikkert tage nogle uger, at få et indblik i vores arbejdsrutiner og dine kommende opgaver. Det vil også tage fra ca. 2 - 6 mdr., før vi har en faglig vurdering af dit arbejde.

Du er organiseret og kan arbejde målrettet, i et skiftende arbejdsmiljø.
Du opsøger dine arbejdsopgaver, god til at prioritere rækkefølger, og kan lide at få noget fra hånden. Du må være stabil og glad for bevægelse og det fysiske arbejde - da vi går meget i disse jobs.

Du er måske faglært eller har erfaringer med salg og fødevarehåndtering - Det ville være godt - men det er ikke et krav.

Du skal vise straffeattest, for at jobbe hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her