Kollega til delikatesse søges.

  Vi søger en god kollega, til forskelige salgs- og samarbejdsopgaver i og omkring vores delikatesse. Du trives godt i et travlt salgsmiljø, og kan hurtigt oplæres og få et godt kendskab til vore produkter og kundeservice.

Du er frisk, selvstændig og god til praktiske og salgsopbyggende opgaver, som disk- og butikspræsentation. Du har ordenssans og kan også godt svinge en klud.

Kødafdelingen og delikatessen arbejder sammen i forretningen om varedisponeringer, salgsopgaver, varemodtagelser mm.

Der er aldrig en dag, der er ens - og alligevel er der faste daglige rutiner i samarbejdet med køkkenet og vores pølsemageri.

Det vil sikkert tage nogle uger, at få et indblik i vores arbejdsrutiner og dine kommende opgaver. Det vil også tage fra ca. 2 - 6 mdr., før vi har en faglig vurdering af dit arbejde.

Du er organiseret og kan arbejde målrettet, i et skiftende arbejdsmiljø.
Du opsøger dine arbejdsopgaver, god til at prioritere rækkefølger, og kan lide at få noget fra hånden. Du må være stabil og glad for bevægelse og det fysiske arbejde - da vi går meget i disse jobs.

Du er måske faglært eller har erfaringer med salg og fødevarehåndtering - Det ville være godt - men det er ikke et krav.

Du skal vise straffeattest, for at jobbe hos os.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Delikatesseassistent til SPAR BLÅVAND

SUPER SPAR BLÅVAND ApS

Varde
Spar Blåvand søger for omgående tiltrædelse en dygtig delikatesseassistent, der skal være med til at sikre, at kunderne får en god og inspirerende oplevelse. Vi brænder for at gøre en forskel for vores kunder, og som delikatesseassistent er din succ...
Indrykket:22. februar 2018
Udløbsdato:19. april 2018

Chauffør samt fiskehandler

Klittens Fisk ApS

Ringkøbing-Skjern
Klittens Fisk i Hvide Sande savner en person, som har lysten og drivet til at være chauffør samt fiskehandler i samme job. Du skal kunne have: Viljen til at sælge Forståelse for god kundeservice Kørekort Interesseret i at høre mere? Så kontakt gerne...