Gem job

Kollega til udvidelse af produktionen i vores SARS-CoV-2 laboratorium

Firmabeskrivelse

Hos Eurofins Milk Testing Denmark A/S analyserer vi primært råmælksprøver for en række forskellige parametre som bruges i forbindelse med mejeriets afregning til mælkeproducenten samt af den enkelte landmand. Hver dag håndterer vi derfor tusindvis af mælkeprøver på forskellige typer af automatiseret udstyr samt udfører analyser på teknisk avanceret udstyr baseret på bl.a. FT-IR, flowcytometri, PCR og ELISA. Derudover udfører Eurofins Milk Testing Denmark A/S serologiske analyser, enten som led i nationale zoonose- og sygdomsbekæmpelsesprogrammer eller som service for landmænd og dyrlæger. Senest har vi også etableret en PCR-produktionslinie til tests for coronavirus (SARS-CoV-2), som nu skal udvides.

I øjeblikket søger vi en dygtig laborant til en fast stilling i vores serologiske laboratorium, indenfor PCR og Elisa analyser.

Hos Eurofins kan du se frem til at blive en del af en af verdens største laboratorievirksomheder, der er med til at skabe et sikkert miljø og høj fødevaresikkerhed. Her får du personlig og faglig udvikling, hvis du er ambitiøs og trives med et højt tempo i et fagligt spændende og udfordrende arbejdsmiljø.

Jobbeskrivelse

Du kommer til at arbejde i en afdeling, der analyserer prøver fra husdyr- og levnedsmiddelproduktion for forskellige sygdomme vha. ELISA og/eller PCR metoder. Vi beskæftiger os endvidere med test af overfladesvabre, mundbind og spildevandsprøver for coronavirus (SARS-CoV-2) via ekstraktion af RNA og efterfølgende real-time PCR analyse. 

Du vil deltage i processen fra analysens start i laboratoriet til analysens aflæsning og godkendelse. For PCR vil du primære arbejde med analyse af mælkeprøver for mastitisbakterier samt fødevareprøver for diverse patogener vha RT-PCR. For ELISA vil det primært være analyse af mælkeprøver for drægtighed eller ParaTB. Men analyser på andre matriser vil også kunne forekomme.

Kvalifikationer

Faglige kompetencer:

 • Du er uddannet laborant, molekylærbiolog eller tilsvarende, vigtigst er din interesse for arbejde i laboratoriet
 • Du har erfaring med IT
 • Det er en fordel, hvis du har erfaring med PCR og/eller ELISA 
 • Du taler og skriver dansk
 • Personlige kompetencer:

 • Du er omhyggelig, systematisk og stiller høje krav til kvalitet
 • Du er stabil og udviser gode samarbejdsevner
 • Du har et godt humør og et positivt indstilling
 • Du er selvstændig, initiativrig og engageret
 • Du arbejder effektivt og trives med et højt arbejdstempo

 • Gem job

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Gem

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.