Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kom ind i en salgsorganisation, der ønsker dig personlig udvikling og succes!

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329830095Phoenix-52f5366512018-06-12T00:00:00Kom ind i en salgsorganisation, der ønsker dig personlig udvikling og succes!

Drømmer du om at lykkes. At være rigtig dygtig til dit arbejde eller blot at finde ud af, hvilke talenter lige præcis, du indebærer.

I et job hos AM sales lærer vi dig det - alt det kræver, er lysten til at lære.

  • Måske er du uddannet sælger, men drømmer om at blive salgskonsulent?
  • Måske har du ingen uddannelse, man kan tale ørene af en døv?
  • Måske drømmer du om at blive leder eller salgschef?
  • Måske savner du en udfordring - men ved ikke hvordan, du kan blive den dygtigste sælger i Danmark?

Lige meget hvad, kan vi hjælpe dig på vej - for vores medarbejder har nemlig selv valgt, at stræbe efter at blive, ikke kun Danmarks bedste, men verdens bedste sælgere.

 

Er du ambitiøs og målrettet

Hos os er det tilladt at drømme stort og hver dag arbejder vi ambitiøst efter de mål vi selv definere. Derfor uddanner, og træner vi også vores medarbejdere til at de skal være Danmarks bedste sælgere.

"Jeg ser ofte tilbage på min ansættelsestid hos AM sales, som det sted hvor jeg lærte, at træde ud af min comfortzone og få tingene til at ske."

– Jonas Hedegaard, 27 år, selvstændig med 11 ansatte tidligere ansat i AM sales.

 

Dine opgaver som Account Manager er:

  • At repræsentere vores klienter med henblik på salg.
  • At kontakte potentielle kunder på en booket lokation, eksempelvis i et storcenter eller supermarked.
  • At have en frisk og innovativ tilgang til de kunder, som du skal finde en værdifuld løsning til

 

Personlig udvikling og uddannelsesprogram

Du bliver coachet fra første dag, du starter hos os, ligegyldig hvilken stilling eller anciennitet du har.

“Du vil på vores uddannelser få papirer på alle dine kompetencer. Dette kan du bære med dig i en hvilken som helst anden virksomhed, der arbejder med salg. Du vil blive stærkere inden for salgspsykologi, kommunikation og leadership, i vores certificerede uddannelsesprogram." - Riina Elvah Holm, Uddannelseschef

 

AM sales

AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Naturprodukter, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet.

Vi har på 10. år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolte af.

 

Lyder dette som noget for dig?

Så byder vi gerne på en kop kaffe, så vi kan fortælle dig endnu mere om dine muligheder hos os og vores ambitioner fremadrettet generelt.

Vi søger til både Aalborg, Aarhus, Odense & København, så HUSK at skriv hvilken by du søger til i emnefeltet.

Vi ser frem til at høre fra dig.

2018-07-10T00:50:57.343 Drømmer du om at lykkes. At være rigtig dygtig til dit arbejde eller blot at finde ud af, hvilke talenter lige præcis, du indebærer. I et job hos AM sales lærer vi dig det - alt det kræver, er lysten til at lære. Måske er du uddannet sælger, men drømmer om at blive salgskonsulent? Måske har du ingen uddannelse, man kan tale ørene af en døv? Måske drømmer du om at blive leder eller salgschef? Måske savner du en udfordring - men ved ikke hvordan, du kan blive den dygtigste sælger i Danmark? Lige meget hvad, kan vi hjælpe dig på vej - for vores medarbejder har nemlig selv valgt, at stræbe efter at blive, ikke kun Danmarks bedste, men verdens bedste sælgere. Er du ambitiøs og målrettet Hos os er det tilladt at drømme stort og hver dag arbejder vi ambitiøst efter de mål vi selv definere. Derfor uddanner, og træner vi også vores medarbejdere til at de skal være Danmarks bedste sælgere. Jeg ser ofte tilbage på min ansættelsestid hos AM sales, som det sted hvor jeg lærte, at træde ud af min comfortzone og få tingene til at ske. Jonas Hedegaard, 27 år, selvstændig med 11 ansatte tidligere ansat i AM sales. Dine opgaver som Account Manager er: At repræsentere vores klienter med henblik på salg. At kontakte potentielle kunder på en booket lokation, eksempelvis i et storcenter eller supermarked. At have en frisk og innovativ tilgang til de kunder, som du skal finde en værdifuld løsning til Personlig udvikling og uddannelsesprogram Du bliver coachet fra første dag, du starter hos os, ligegyldig hvilken stilling eller anciennitet du har. Du vil på vores uddannelser få papirer på alle dine kompetencer. Dette kan du bære med dig i en hvilken som helst anden virksomhed, der arbejder med salg. Du vil blive stærkere inden for salgspsykologi, kommunikation og leadership, i vores certificerede uddannelsesprogram. - Riina Elvah Holm, Uddannelseschef AM sales AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi Strøm, Banker, Helsekost, Naturprodukter, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet. Vi har på 10. år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolte af. Lyder dette som noget for dig? Så byder vi gerne på en kop kaffe, så vi kan fortælle dig endnu mere om dine muligheder hos os og vores ambitioner fremadrettet generelt. Vi søger til både Aalborg, Aarhus, Odense København, så HUSK at skriv hvilken by du søger til i emnefeltet. Vi ser frem til at høre fra dig.11Jobnet52f53665100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-09T00:00:000000http://www.amsales.dk/0EuropaDanmarkJyllandNordjyllandAalborg3284219AM Aalborg11Boulevarden 30, 39000AalborgDKDanmark0
Karriere@amsales.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent588360JobNet48385501000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52f53665https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=52f53665https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52f53665&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=52f53665&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/4.jpgSom Salgskonsulent hos AM Aalborg bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12008001Dansk3Læse/ tale341523Salgskonsulent2Salg355589543Jesper Krogh PedersenKarriere@amsales.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK