Kom og vær med: Processtærk udviklingskonsulent til organisationsudvikling og stærke arbejdsfællesskaber i Furesø Kommune

I Furesø Kommunes afdeling for Udvikling og Kommunikation har vi brug for en skarp og innovativ konsulent, der har flair for tværgående udviklingsopgaver, ledelsessparring og ambitioner om at bidrage til bæredygtig velfærd for færre ressourcer. Vi mangler dig, som kan planlægge, udføre, udfordre og rådgive om tværgående organisationsudvikling, der skaber en god, sund og attraktiv arbejdsplads, som gør en forskel for borgerne, og får vores 2.800 kolleger til at ranke ryggen.

Furesø Byråd har i fællesskab formuleret en række ambitiøse mål for Furesøs udvikling frem mod 2030. Målene sætter retning, hvor den fortsatte fremgang for Furesø både bliver en fortælling om fremdrift på cykelstierne, om nye vinde i kernevelfærden og om nye måder at inddrage og engagere vores borgere på. Chefgruppen og HovedMED vil i løbet af 2021 udlægge spor for den fremtidige organisation. Her vil vi dyrke og udbygge Furesøs evne til at:

 • Styrke demokrati, fællesskaber og involvering af civilsamfundet
 • Sikre en attraktiv arbejdsplads, der samarbejder med borgere og erhvervsliv om opgaveløsningen
 • Udvikle god velfærd med udgangspunkt i holdbar økonomi med fokus på innovation
 • Udvikle sammenhængende og tværgående arbejdsfællesskaber.

I Udvikling og Kommunikation er det vores fornemmeste opgave at understøtte implementeringen og sikre, at vi har en organisation med mennesker, motivation, arbejdsglæde og kompetencer, der vil og kan gøre en forskel, der gør en forskel.

Resultaterne skabes altid i tæt samspil med lederne og de forskellige faggrupper i organisationen. Vores dagligdag er kendetegnet ved en arbejdsform, hvor vi gennem passende forstyrrelser, analyser, vedholdenhed, overblik og nysgerrig undren bidrager til at skabe beslutningsgrundlag og holdbare løsninger. Vi har ansvaret for hele det strategiske udviklingsarbejde, kommunens tværgående arbejdsmiljøarbejde og kompetenceudvikling – og vi har travlt!

En bred udviklingsstilling med fokus på tværgående samarbejde, stærke arbejdsfællesskaber og intern kommunikation
Vi dækker dagligt hinanden ind i forhold til de forskellige opgaver. Du vil sammen med dine kolleger få en vigtig rolle og ansvar for:
 • Projektledelse og tovhold for den tværgående organisationsudvikling og implementeringstiltag
 • Initiere innovationsprocesser, prøvehandlinger og bruger/borgerinddragelse
 • Planlægge, koordinere og gennemføre tværgående ledelsesudvikling, ledersamlinger, uddannelser mv.
 • Bistå organisationen med at tilrettelægge MUS, LUS og gennemførsel af tiltag til ledelsesudvikling, tværgående kompetenceudvikling og rekruttering
 • Trække, forstå og omsætte data og statistikker (sygefravær, personaleomsætning, rekruttering, kompetenceudvikling mv.) til relevant ledelsesinformation
 • Lave oplæg og sagsfremstillinger for de politiske udvalg, direktion og chefgruppe
 • Lave analyser, evalueringer og lign.

Din profil kunne se således ud:
Vi forestiller os, at du har en del års erfaring i rollen som udviklings- eller organisationskonsulent – gerne fra en politisk styret organisation. Du har arbejdet med HR-opgaver og kommer med en relevant kandidatuddannelse, men det er ikke afgørende om du er antropolog, cand.soc eller noget helt tredje. Vi vægter din gennemslagskraft og evne til at omsætte faglighed til resultater højere end din formelle uddannelsesbaggrund.

På det personlige plan:
 • Du er dygtig til at lede og facilitere processer – både når der skal brainstormes og males med den brede pensel, og når sækken skal snøres og resultaterne føres sikkert i mål
 • Du kan se dig selv i både de store langsigtede udviklingsopgaver, og de mindre, konkrete opgaver, hvor der skal sikres fremdrift, afsluttes og nås resultater på den korte bane
 • Du skriver godt, præcist og flydende og færdes som en indfødt i de fleste digitale systemer
 • Du er nysgerrig på dine kolleger og organisationen
 • Du formår at lytte med ”kant” og skabe tillid omkring din person og din faglighed
 • Du har måske erfaring med innovative arbejdsmetoder, som du kan bringe i spil.

Vi stiller ikke krav om, at du er personligt robust. For vi tror på, at den langtidsholdbare arbejdsglæde og trivsel kommer, når vi sammen lykkes med vores kerneopgaver snarere end gennem personlig robusthed.   

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde
Du bliver en del af en afdeling, hvor arbejdsomhed og godt humør går hånd i hånd. Vi har nok at lave og vægter smil, fleksibilitet, empati og en vis portion selvironi – og at få ting fra hånden i en travl hverdag. Vi sætter os i andres sted – også gerne fysisk. Vi arbejder i et åbent, fleksibelt arbejdsfællesskab i et borgervendt, moderne og bæredygtigt rådhus.

Dine nærmeste kolleger tæller kommunikations-, udviklings- og proceskonsulenter, som har et bredt samarbejde ud i hele organisation. Du bliver samtidig en del af Furesø Kommunes samlede ressourcecenter, som foruden Udvikling og Kommunikation omfatter følgende afdelinger: Økonomi, Personale, Digitalisering samt Ledelsessekretariat. Sammen bidrager vi til et aktivt og levende lokaldemokrati og med rammer, retning og ressourcer til de øvrige fagområder.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår bliver efter gældende overenskomst.

Har du spørgsmål til jobbet eller organisationen, er du velkommen til at kontakte Udviklings- og Kommunikationschef Claus Holm tlf. 7216 4048, clho@furesoe.dk eller Udviklingskonsulent Sara Wiberg Torstensen tlf. 7216 4432, swt3@furesoe.dk 

Søg stillingen senest 18. januar kl. 12.00
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 20. januar med evt. 2. runde den 25. januar Søg stillingen via furesoe.dk/job. Din ansøgning skal max fylde én side og være vedlagt eksamensbevis.  

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.