Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kom trygt hjem

Dit liv – vores styrke er Akutafdelingens motto. Mulighederne for at diagnosticere sygdom og iværksætte effektiv behandling sker i dag hurtigere og hurtigere. Imidlertid kan der hos særlige patienter være behov for supplerende sygeplejemæssige tiltag, hvis udskrivelsen, med afsæt i den aktuelle situation, samtidig skal opleves tryg og sammenhængende af både patient og pårørende.

I september 2018 oprettede vi et udskrivningsteam, som består af 1 udskrivelsessygeplejerske og 4 fysioterapeuter. Det er en succes - både i Akutafdelingen, kommunerne og for patienter og pårørende.

En af vores kollegaer har valgt at rejse, hvilket betyder at vi leder efter en ny kollega.

Udskrivningssygeplejerskerne bidrager til, at patienter med særlige behov hjælpes til at komme trygt hjem. Det sker bl.a. gennem afdækning af den enkelte patients behov og iværksættelse af relevante sygepleje- og behandlingsmæssige tiltag, der bidrager til rette hjælp og sammenhæng i sygdomsforløbet, samt at relevante samarbejdspartnere involveres. Ligeledes er der opsøgende og pædagogiske opgaver i forhold til patienter, pårørende, hjemmepleje og plejecentre i forbindelse med patienter som indlægges gentagne gange, og hvor bedre alternativer kan forsøges organiseret.

Som udskrivningssygeplejerske vil du skulle samarbejde med patienter, pårørende, kollegaer i Akutafdelingen, samarbejdspartnere i primær sektor.

Vi forventer:

 • Du har en interesse i at udvikle det tværsektorielle samarbejde og interesseret i mulighederne i fremtidens nære sundhedsvæsen
 • Kan arbejde selvstændigt såvel som i team
 • Har lyst til at arbejde innovativt og ikke afstår fra at afprøve noget nyt
 • Vil dele viden og faglige overvejelser med dine kollegaer
 • Trives i en hverdag med højt arbejdstempo og formår at holde overblik
 • Er omstillingsparat, da vi af erfaring ved, at arbejdsopgaverne løbende bliver ændret og tilpasset
 • Erfaring med eller lyst til oplæring i, at varetage opgaven omkring morsfremvisning
 • Erfaring fra primær- og/eller sekundær sektor er en fordel
Rammer og vilkår:
Stillingen er en 30-34 timers stilling, med fast weekendvagt hver 4 weekend. Derudover deltagelse i 5 helligdagsvagter årligt. Det er en fast stilling.
Teamet er tilstede mandag til fredag kl. 8-18 og lørdag og søndag kl. 8-16.
Du vil være i teamet i 75% af din arbejdstid og i Akutafdelingens Triage/vurderingsområde i 25% af din arbejdstid. Dette for at fastholde kompetencer i den akutte sygepleje. Her kan arbejdstiden være hele døgnet, som tilrettelægges i samarbejde med dig
Udover at være udskrivningssygeplejerske, så vil du have en telefonisk rådgivende funktion som kommunerne kan benytte som sparring i det enkelte forløb.


Vi tilbyder:

 • Individuelt introduktionsprogram afhængig af dine kompetencer
 • Et tæt samarbejde såvel monofagligt, tværfagligt som tværsektorielt
 • Et miljø, hvor fagligheden spiller en stor rolle
 • Meget engagerede kollegaer, hvor humor også har stor betydning.
Lyder stillingen som noget for dig - og vil du vide mere om, hvordan dit nye arbejdsliv kan se ud, så er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Gry Rosenmail, tlf. 4829 3400.


Ansøgningsfrist:

Søndag den 20. september. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.