Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kombinationsstilling på Respirationscenter Syd


En kombinationsstilling, hvor du får mulighed for både at arbejde administrativt samt bevare dit håndelag i klinikken. 
 
Sygeplejerske på 37 timer, hvor der arbejdes 75% administrativt og 25% i klinikken 
 
Hvem er vi: 
Respirationscenter Syd undersøger og behandler voksne, der lider af sjældne og kroniske vejrtrækningshandicap eller komplekse søvnforstyrrelser samt børn med lettere respiratoriske vanskeligheder. Afdelingen er en højt specialiseret afdeling, som primært modtager patienter fra Region Syddanmark. 
 
Hvem er du: 
Du er uddannet sygeplejerske og har gerne specialekendskab. 
 
Du skal have interessen for at arbejde med lovgivning i samarbejde med vores socialrådgivere, da der i dit administrative arbejde primært arbejdes ud fra sundhedsloven samt voksenparagrafferne i serviceloven.  
 
Du skal have interessen for og lyst til at arbejde med økonomi – herunder udarbejdelse af finansielle aftaler mellem region, kommune og eksterne bureauer. 
 
Dine arbejdsopgaver:  
 
Du vil i dit kommende virke komme til at arbejde tæt sammen med socialrådgivere, afsnittets sygeplejefaglige gruppe, forløbskoordinator, sekretær, afdelingssygeplejerske og overlæger. 
 
Du vil i dit kommende virke komme til at arbejde tæt sammen med kommunale sagsbehandlere, socialrådgivere og hjælperbureauer for at finde de rigtige løsninger for patienter med hjælperordninger tilknyttet respirationscenteret. Fælles for patientgruppen er, at de har behov for respiratorisk behandling og overvågning i eget hjem.  
 
Du vil i dit kommende virke komme til at tilrettelægge og koordinere hensigtsmæssige patientforløb og kunne deltage i hjemmebesøg, hvor kvaliteten sikres for den enkelte borger. 
 
Du vil i dit kommende virke blive inddraget i opgaven omkring de økonomiske aftaler, som er forbundet med disse hjælperordninger.  
 
Du vil i dit kommende virke være med til at kvalitetssikre sygeplejen, der udføres af hjælpere i hjemmet gennem hjemmebesøg i samarbejde med blandt andet socialrådgiver. 
 
For nærmere information:  
Vi ser gerne, at du giver dig tid til et ”inspirationsbesøg” på afdelingen. Vi bor i højhuset: indgang 20, 7. sal 
Kontakt afdelingssygeplejerske Mette Riis Ladefoged elle stedfortræder Signe F. Jensen på tlf. 65412531 for nærmere aftale eller uddybende spørgsmål.  
 
Løn og ansættelsesforhold: 
I henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellet, og er omfattet af aftale om udmøntningsgaranti af nye midler til lokal løndannelse.
 
Vi beder dig benytte linket nederst på siden, når du fremsender din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist tirsdag d. 20.02.2018.
Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 27.02.2018. 
 
Der vil ved ansættelse blive indhentet børneattest
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her