Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kombineret klinisk uddannelsesansvarlig sygeplejerske og klinisk ansvarlig sygeplejerske til gynækologisk afsnit 9, Gynækologisk og Obstetrisk Afdeling, Næstved og Slagelse sygehuse

Kombineret stilling som klinisk ansvarlig underviser og klinisk ansvarlig sygeplejersker.

Gynækologisk Afdeling står for, at vi skal flytte til Slagelse i maj måned. Samtidig skal det gynækologiske koncept indpasses i de nye rammer vi tilbydes.

Vi søger en sygeplejerske på 32 - 37 timer pr. uge der brænder for det gynækologiske speciale, og som har erfaring med at tage sig af de studerende. Du må gerne have en diplomuddannelse. Ansættelse 01.05.18 eller snarest derefter.

Vil du være en del af et dynamisk team, og være med at præge etablering af vores nye afsnit skal du se her:

Vi skal have et gynækologisk ambulatorium indeholdende lægeambulatorier, et sygeplejambulatorium, et kvik ambulatorium med tilknyttede observationspladser til at fungere, i rammer som vi endnu ikke kender fuldt ud. Vi har ca 8000 besøg om året. Vi har udredning af kræftpatienter, hvor vi har et lille team af sygeplejersker der dækker denne funktion. Desuden udføres der minihysteroskopier i ambulatoriet, og når vi kommer til Slagelse, skal vi udføre conisatio i LA.

Sygeplejeambulatorium vil være et nyt tiltag, hvor bl.a alle telefonkonsultationer vil foregå.

Kvikambulatoriet vil dække alle patienter der kræver at blive tilset inden for x antal timer. Det er planen at vi kan indlægge akutte patienter til mindre indgreb og udskrive dem igen, idet der skal være åben fra ca. 7-19. Der er etableret samarbejde med et kirurgisk afsnit som har fire sengepladser til stationære gynækologiske patienter.

Vi skal have beskrevet hvilke uddannelsestilbud afsnittet kan tilbyde og introduceret dette.

Vi kan tilbyde

 • Et afsnit hvor patienten er vores kerneopgave
 • En afvekslende arbejdsdag
 • En blanding af erfarne og nye kollegaer
 • God introduktion og oplæring
 • Mulighed for at arbejde med kvalitet

Vi forventer

 • At du kan arbejde selvstændigt
 • At du har fokus på vores kerneopgaver
 • At du har gode kommunikative evner
 • At du har kendskab til det gynækologiske speciale og gerne en diplom i uddannelse
 • At du kan arbejde i de forskellige vagttyper afsnittet vil få i tidsrummet 7-19
 • At du ønsker at deltage og tage ansvar for tiltag, der er med at udvikle vores afsnit
 • At du har kendskab til kvalitetsarbejde
 • Vi forventer at du er uddannet i SP, ellers er dette et must.
 • At du har kendskab til det gynækologiske speciale og kan tage ansvar for den kliniske udvikling

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her