Kommende specialist til 3. partsområdet i kommende Skattestyrelse

Vil du bidrage til kontrol af indberetningspligtige virksomheder, og brænder du for at arbejde med regnskaber, bogføring, og bilag? Går du endvidere engageret ind i opgaver og motiveres af faglige kompetente teams? Så er du måske vores kommende medarbejder. 
 
Udgående kontrol og sagsbehandling 
Du vil indgå i et team af medarbejdere, der alle målrettet arbejder for at sikre en korrekt skatteansættelse. I teamet er der 17 medarbejdere, hvor alle arbejder sammen i mindre teams om at løse opgaver i forskellige projekter inden for eKapital og eIndkomst indberetningerne.  
 
Dine opgaver vil bl.a. være: 

  • Fysiske kontrolbesøg hos virksomheder med fokus på indberetninger til 3. partsområdet 
  • Sagsbehandling af skattemæssige forhold, som konstateres under besøg 
 
 
Der er fokus på korrekt datakvalitet, selv om datakvalitet ikke eksakt kan gøres op i kroner og øre, og derved heller ikke har direkte påvirkning af skattegabet. Det har den dog indirekte, idet dårlig datakvalitet i fx kunderegistreringer, beholdningsoplysninger mv. medfører forkerte årsopgørelser og et forkert beslutningsgrundlag for SKAT.  
 
Afledte konsekvenser kan være forkerte udbetalinger af sociale ydelser mv. Herudover har datakvalitet betydning for Skattestyrelsens opfyldelse af internationale udvekslingsforpligtelser, hvor manglende eller forkerte data reelt kan få Danmark til at agere ”skattelyland”. Datakvalitet har således en stor samfundsmæssig betydning.  
 
Du vil få en bred kontaktflade i jobbet, og der vil være kontakt og dialog med samarbejdspartnere, borgere og virksomheder. Du bliver en del af et stærkt fagligt team, som kan give dig yderligere faglig ballast samt sparring på opgaverne. 
 
Engageret teamplayer med gode revisionskompetencer 
Du har en teoretisk baggrund som skatterevisor, cand.merc. aud., HD-R eller lignende. Du har en solid IT-mæssig baggrund, gerne med erfaring inden for Excel.  
 
Du har en konstruktiv tilgang til problemstillinger, er analytisk og arbejder løsningsorienteret. Du skal sammen med dit team kunne levere de bedst mulige resultater. Herudover er det ligeledes afgørende, at du har gode kommunikationsevner og kan udtrykke dig klart og præcist i både skrift og tale, da du ofte skal formidle komplicerede indberetningsdata på en forståelig måde til de indberetningspligtige virksomheder.  
 
Du bliver Skattestyrelsens repræsentant i virksomhederne, hvorfor det er afgørende, at du kan håndtere enhver situation selvstændigt med et højt fagligt niveau og med udgangspunkt i Skattestyrelsens strategi om ”Borgere og virksomheder i centrum”. 
 
Kontrolbesøgene foregår i virksomhederne og strækker sig typisk over en længere periode, hvorfor du kan forvente, at du får rejsedage med overnatning. 
 
Din nye arbejdsplads 
Din enhed er organisatorisk placeret i Skattestyrelsen, Person, Persondata, som er et forretningsområde med ca. 200 medarbejdere. 
 
Vi tilbyder dig udfordrende opgaver med en høj grad af selvstændig arbejdstilrettelæggelse, og du vil opleve dygtige og ansvarsbevidste kolleger. Du bliver en del af en arbejdsplads, som lægger vægt på god trivsel og en uhøjtidelig omgangstone.  
 
Vi er fagligt stolte og det med god grund. Vi løser vores opgaver med høj kvalitet og er dermed en vigtig brik i skatteforvaltningens primære opgaver, som er finansieringen af det danske velfærdssamfund. Vi værdsætter sparring og tæt samarbejde, og vi søger indflydelse på de opgaver, hvortil vi kan tilføre viden og kompetence. Vi bidrager blandt andet til ny lovgivning, som forbedrer vores kontrol af indberetninger på 3. partsområdet. 
 
Ansøgning og kontakt 
Send din ansøgning, cv, dokumentation for uddannelse samt yderligere relevant materiale senest torsdag d. 1. marts 2018. 
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Bettina Kaastrup på telefon 72 37 08 92. 
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 10. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit fysiske arbejdssted bliver indtil videre Fabriksvej 13, 7600 Struer. 
 
Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse. 
 
Om Skattestyrelsen   
Som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.   
 
Skattestyrelsens kerneopgave bliver at sikre nem og korrekt skattebetaling for borgere og virksomheder. Styrelsen forventes bemandet med ca. 3.300-3.500 medarbejdere og får kontorer i hele landet, herunder i København, Ribe, Høje Taastrup og Århus. Læs mere om Skattestyrelsen på http://www.fra1til7.dk ;
 
Skatteministeriet opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.   
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Kommende specialist til eKapitalområdet

SKAT

Herning
Vil du bidrage til kontrol af de indberetningspligtige virksomheder inden for den finansielle sektor? Brænder du for at analysere kompliceret data og afdække risikoområder? Går du engageret ind i opgaven, og motiveres du af at indgå i et af Skattest...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:3. april 2018

Center for Kommunikation søger Kandidat i optometri og synsvidenskab

Herning Kommune

Herning
Center for Kommunikation søger Kandidat i optometri og synsvidenskab til en stilling som svagsynsoptiker i Synsafdelingen på Center for Kommunikation med ansættelse 1. juli.Stillingen er på 37 timer ugentlig.Vores nye medarbejder har en bachelorgrad...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Sagsbehandler til eIndkomst

SKAT

Herning
Motiveres du af stor kundekontakt, en alsidig hverdag, og har du lyst til at være med til at styrke kvalitetssikringen af data i eIndkomstsystemet? Så er her en ny og spændende mulighed for den, som kan og vil bidrage til enhedens succes. Sagsbehand...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

H&S Specialist to ensure best practices for Grundfos Group Functions

GRUNDFOS HOLDING A/S

Viborg
Do you want to develop and drive H&S initiatives for Group Functions employees in Denmark and abroad? In this brand-new role, you get to drive the development and provide input for the global strategical effort to improve health and safety in Grundf...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Head of Design & User Interface

GRUNDFOS HOLDING A/S

Viborg
Main responsibilities and tasks For the position Head of Design & User Interface Grundfos is looking for a rock star in User Interface (UI) Design. This experienced professional will take the lead on designing a stunning digital user experience for ...