Kommuniaktionsmedarbejder til KLAPjob

Kommunikationsmedarbejder

 

Vi mangler en kollega, der kan holde styr på vores kommunikation til ca. 1100 stakeholdere i erhvervslivet, blandt politikere, i kommuner og i medierne. Du skal primært arbejde med LEVs banebrydende indsats for job til mennesker med kognitive handicap – KLAPjob.

 

KLAPjob har indtil nu skabt 2.600 job på det almindelige arbejdsmarked, og med din hjælp vil vi fremover lave ca. 650 job om året. Læs mere på KLAPjob.dk.

Om dig

Du har en relevant uddannelse inden for kommunikation – gerne med et par års erfaring. Og du har doku­menterede kompetencer med videoproduktion og -redigering. KLAPjob opererer i en politisk kontekst, så indsigt i og fornemmelse for politik og samfundsforhold, herunder det rummelige arbejdsmarked, er en fordel. Har du erfaring med letforståeligt sprog ('letlæst '), er det et plus.

 

Vi forventer, at du som person selv formår at tage ansvar for dine opgaver og være drivende for udviklingen af KLAPjobs kommunikation. Dine opgaver skal løses sammen med mange forskellige medarbejdere i LEV, så det er vigtigt, at du motiveres af et godt samarbejde

Om jobbet

Jobbets primære fokus er KLAPjob og tilknyttede problemstillinger, som f.eks. førtidspension og særligt tilrettelagte ungdomsuddannelser. Det bliver din opgave at gøre KLAPjob mere synlig overfor virksom­heder, politikere, kommuner og den brede offentlighed. Mere konkret omfatter opgaverne:

  • Produktion og redigering af tekster, billeder og video til nyhedsbreve og medier
  • Udvikling og drift af klapjob.dk
  • Udvikling af SoMe strategi
  • Drift og produktion af indhold på sociale medier
  • Vedligeholdelse af stakeholderdatabasen over KLAPjobs mange interessenter
  • Deltagelse i løsning af andre kommunikationsopgaver i LEV

Organisation

Du vil referere til teamlederen for Team Politik og Kommunikation og indgå i teamets faglige koordinering. Herudover kræver stillingen et meget tæt samarbejde med projektlederen i KLAPjob.

 

Arbejdsstedet er LEVs sekretariat i Handicaporganisationernes Hus i Høje Taastrup. Vi tilbyder en arbejds­plads med et stort fagligt og socialt engagement. Vi er ca. 40 gode kolleger, der arbejder med alle LEVs indsatsområder, bl.a. handicappolitik, boliger, projekter og forsikring. En del af vores aktiviteter foregår lokalt, så du vil også skulle rejse en del i Danmark.

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer om ugen inkl. frokost. LEVs overenskomst følger statens, og vi har flekstid, sundhedsforsikring og kantineordning.

 

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger kan fås hos politisk konsulent Thomas Holberg, th@lev.dk, tlf. 31 79 41 68 eller projektleder Claus Bergmann Hansen, cbh@klapjob.dk, tlf. 29 65 36 08. Ansøgningsfristen er snarest muligt og senest 18. februar 2018. Vi afholder løbende jobsamtaler. Send ansøgningen til job@lev.dk.

 

LEV er en medlemsforening, der arbejder for en stadig forbedring af livsvilkårene for mennesker med udvik­lingshæmning og deres pårørende. LEV omfatter ca. 16.000 medlemmer.

KLAPjob er en indsats under Landsforeningen LEV, som laver job med skånehensyn til mennesker med kogni­tive handicap, der ønsker et job på det almindelige arbejdsmarked.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Kommunikationsmedarbejder til BO-VEST

BO-VEST

Er du en skarp og kreativ fortæller med politisk og strategisk tæft? Vil du være med til at udvikle og styrke formidlingen om renovering og udvikling af boligområder i tæt samarbejde med de mennesker, der bor der? Så er du måske vores nye kommunikat...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Copywriter, Global Communication Services, Bagsvaerd

NOVOZYMES A/S

Pioneer a brighter future At Novozymes, we work in close partnership with our customers and the global community to make a sustainable impact. We use science to advance industries. As part of Global Communication, you will help empower people, enabl...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Online-redaktør til Kundekommunikation i den kommende Vurderingsstyrelse

SKAT

Roskilde
Vil du være med til at genopbygge tilliden til de offentlige ejendomsvurderinger via effektive digitale løsninger og kundevenlig kommunikation? Vi søger en velskrivende online-redaktør, som kan være med at til udvikle og drive indholdet på vores nye...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Text Coordinator in Global Labelling Operations

NOVO NORDISK A/S

Text Management Team in Global Labelling Operations (GLO) is looking for an English Text Coordinator to join a dedicated team responsible for handling the English product information texts for all Novo Nordisk products. About the department GLO is a...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Event- & kommunikationsmedarbejder til Albertslund Idrætsanlæg

Albertslund Idrætsanlæg

Albertslund
Vi søger en medarbejder pr. 1. maj 2018, gerne før, 37 timer ugentligt til en spændende stilling, som du selv har mulighed for at udvikle og forme. Stillingen tænkes i første omgang at være for en 2-årig periode. Så må vi se, hvor det bærer hen.Dine...