Kommunikation, naturbevarelse og udviklingsarbejde

Studentermedhjælp med spanskkundskaber, der har interesse for klimaforandringer, naturbevarelse og udviklingsarbejde søges af Verdens Skove

Taler og skriver du flydende spansk, engelsk og dansk, og interesserer du dig for kommunikation, videokompagnier samt facilitering af workshops for unge? Brænder du for at engagere unge i et interkulturelt samarbejde, og har du lyst til at være med til at skabe et forum, hvor unge fra Uganda, Bolivia og Danmark samarbejder på tværs af kulturer om klima, miljø og naturbevarelse igennem participatoriske videoer og kampagnemateriale?

Kan du indgå i et engageret team af frivillige, landekoordinatorer og arbejde tæt sammen med vores naturvejleder om projektet?

Har du lyst til at indgå i koordineringen af et internationalt projekt med vores partnere i syd samt engagere de frivillige i Verdens Skove i projektet?

Og kan du tage initiativ og arbejde selvstændigt?

Hvis du kan svare ja til alle disse spørgsmål, så er dette studiejob i Verdens Skove noget for dig!

Dine opgaver bliver primært at være faglig koordinator mellem landene, samt være sproglig brobygger mellem spansktalende, engelsktalende og dansktalende ungenetværk, bidrage til fælles udveksling og kampagner på sociale medier, samt hjælpe de unge i Danmark med videoredigering og story boards.

Konkret skal du: 

  • Stå for koordineringen af ungenetværket mellem Uganda, Bolivia og Danmark med vores partnere i syd på spansk, engelsk og dansk
  • Være med til at styrke ungenetværkene på tværs af sprogbarrierer mhp. at styrke de unges fortalervirksomhed.
  • Biddrage til kommunikationen omkring projektet på sociale medier på dansk, engelsk og spansk.
  • Indgå i et samarbejde med vores naturvejleder i Danmark om projektet og være med til at planlægge aktiviteterne i løbet af året.
  • Engagere de frivillige i Verdens Skove i projektet.
  • Være klar til at hjælpe vores naturvejleder med aktiviteter for børnene i Gellerup
  • Løse ad hoc-opgaver, hvor du bl.a. vil komme til at hjælpe til i vores webshop, når der er travlt, samt hjælpe vores internationale afdeling, når der er brug for det.

Vi tilbyder til gengæld stort ansvar og mulighed for at sætte dit aftryk i en mindre miljø- og udviklingsorganisation i stor vækst.

Verdens Skove er en miljø- og udviklingsorganisation, som arbejder for en verden med en rig skovnatur. Vi er en organisation med en stærk faglig fundering, der arbejder for beskyttelse af verdens skove og styrkelse af oprindelige folks rettigheder.

I Danmark arbejder vi bla. med vild skovnatur og naturformidling til unge.

Forventning mht. uddannelse: mindst et år inde i relevant studieretning, f.eks. antropologi, spansk, biologi, statskundskab, medievidenskab eller lignende.

Stillingen er en projektansættelse, som løber til 1. august 2022 og vil gennemsnitlig være på 15 timer om ugen, men der forventes en høj grad af fleksibilitet specielt i forhold til unge-unge udvekslingerne. Der forventes også fleksibilitet i forhold til arbejdstider, da møder og skypesamtaler ofte foregår eftermiddag, aften og weekender.

Arbejdspladsen vil være på Verdens Skoves kontor i Århus og i Det Boligsociale Hus i Gellerup.

Ansøgningsfrist: 30. september

Samtaler: medio oktober

Tiltrædelse: hurtigst muligt efter samtaler.

Mærk ansøgningen ´Studentermedhjælper´ og send ansøgning, CV og evt. bilag i en samlet fil til job@verdensskove.org

Evt. spørgsmål til studiejobbet kan stilles til Sarina Mischa Møller, på mail sam@verdensskove.org eller på telefon 20641259.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.