Kommunikationschef for skønhed og helse produkter

Her søges en leder med en entreprenør i maven, som gerne vil have udfordringer og vokse med dem!

Vil du prøve noget der er radikalt anderledes? Hvor du har en sparringspartner til at støtte dig i dit arbejde og en virksomhed der tager sig af support og infrastruktur, og du arbejder for din egen personlige forretning? Du kommer til at skulle træde i karakter, finde din egen form og fremdyrke den - jo mere du brillerer i din egen personlige form, jo bedre går det for dig.

Produkterne er et stort udvalg cremer for mange forskellige hudtyper, såvel som hud med ældringstegn, der er også kosttilskud og hårprodukter. Lønnen er ren provision på retail er den 43%.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Kommunikationschef til intern kommunikation

RIGSPOLITIET. AFDELING.

København
København, Rigspolitiet, Koncernstyring Har du forstand på intern kommunikation, kampagner, employer branding og lederkommunikation, og har du lyst til at have en lederfunktion med personaleansvar i landets travleste og skarpeste kommunikationsafdel...