Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent

Har du lyst til at arbejde med borgernær kommunikation i komplekse projekter? – så har vi jobbet til dig. 
 
Som kommunikationskonsulent skal du hjælpe med til, at danskerne føler sig godt informeret om, hvad der foregår på den danske jernbane. Samtidig skal du rådgive vores mange dygtige chefer og medarbejdere om kommunikation.  
 
Projektteamet 
Du bliver en del af Kommunikationsafdelingen, hvor du bliver tilknyttet teamet af projektkommunikatører. Her er vi i dialog med borgerne om de projekter, vi udfører for at forny, udvikle og bygge en helt ny jernbane – mens vi holder trafikken kørende på den eksisterende. Alt sammen for at danskerne kan komme frem – også i fremtiden. Somme tider er der tale om små projekter, hvor der bare skal et brev og et skilt til, andre gange det store projekter, som kræver hele paletten fra borgermøder til hjemmeside, strategi, presse og publikationer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med fagfolkene på de enkelte projekter, og du er med i hele processen fra udarbejdelse af kommunikationsstrategi til færdigt produkt.   
 
Du kommer til at arbejde med mange målgrupper lige fra den lokale støjplagede nabo – til kommuner, pendlere og politikere. 
 
Bred profil med erfaring og resultater 
Du har en relevant videregående uddannelse inden for kommunikation. Samtidig har du erfaring fra en lignende stilling, hvorfra du kan fremvise resultater af dit arbejde. Du arbejder hjemmevant med både skriftlig og mundtlig kommunikation, og har styr på dine kommunikationskanaler herunder sociale medier. 
 
Det er et krav, at du har erfaring med selvstændigt at håndtere store kommunikationsprojekter.  
 
Dine kommunikative evner er indlysende stærke, og du begår dig let på mange forskellige niveauer i en sammensat virksomhed. Du trives med selv at have hænderne begravet i indviklede sager og at få dem formidlet på en troværdig, forståelig og åben måde. Du er ikke for fin til det daglige produktionsarbejde, men har overblik og arbejder strategisk og langsigtet.  
 
Som person er du nysgerrig, engageret og har et veludviklet samarbejdsgen. Og så brænder du for den gode kommunikation. 
 
Faglighed og resultater i højsædet  
Banedanmark er en arbejdsplads præget af høj faglighed, gensidig respekt og fokus på at levere resultater.   
 
Som ansat i kommunikationsafdelingen vil du få en række dedikerede og dygtige kolleger med hver deres faglige profil i forhold til løsning af kommunikationsopgaven. Vores hverdag er dynamisk og vi har mange bolde i luften. Vi har det sjovt og vi værdsætter og prioriterer det sociale fællesskab, som vi har i afdelingen. 
 
Banedanmark er en virksomhed, der i kraft af store investeringer i jernbaneinfrastrukturen kommer til at gennemgå en spændende udvikling. Det betyder, at du som medarbejder får mulighed for at udvikle dig og spille en aktiv rolle i, at Danmark hænger trafikalt sammen i fremtiden. Læs mere om os på www.banedanmark.dk 
 
Løn 
Vi ansætter dig i forhold til gældende overenskomst, og lønnen fastsætter vi på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer. 
 
Kontakt og ansøgning 
Vil du vide mere om jobbet, så kontakt Kommunikationschef Jakob Østerbye eller Kommunikationskonsulent Dorthe Kristiansen. 
 
Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt da vi løbende indkalder til samtaler. For at søge stillingen, klikker du på linket ”Søg stillingen” nedenfor og følger instruktionerne.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her