Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent

 – Stærk storyteller som brænder for at fortælle og spotte de gode historier

Synes du kommunikation er spændende? Og vil du bidrage til at styrke indsatsen og resultaterne – herunder med et særligt fokus på at fortælle den gode historie om Jobcenter Aalborg samt brande dette både i forhold til borgere og virksomheder?
Hvis du også trives rigtig godt i en organisation i bevægelse og med ambitioner, og på en arbejdsplads med stor grad af tillidsbaseret ledelse, stor trivsel, rummelighed og med meget professionelle og engagerede kolleger, ja så kunne det sagtens være netop dig, vi søger.

Som kommunikationskonsulent i Jobhuset, Jobcenter Aalborg bliver din vigtigste opgave at spotte og fortælle de gode historier om jobcenterets arbejde. Du får en afvekslende hverdag, hvor du den ene dag skriver en artikel om et tæt samarbejde med en virksomhed, hvor vi har rekrutteret de kommende medarbejdere til virksomheden blandt Aalborg Kommunes ledige. Den anden dag har du kameraet under armen og er på vej ud til en virksomhed, hvor du skal interviewe direktøren, der deler ud af sine gode erfaringer med ledige i virksomhedspraktik.

Dine opgaver vil blive mange og forskellige, men dit primære ansvar vil være at bruge alt lige fra nyhedsbreve, opslag på LinkedIn og pressemeddelelser til grafisk udvikling og videoproduktion til at fortælle den gode historie om Jobcenter Aalborgs arbejde.

Om jobbet:

Som kommunikationskonsulent indgår du i et tæt teamsamarbejde med Jobhusets anden kommunikationskonsulent, ledelsen samt de faglige koordinatorer. Du bliver en del af et professionelt sekretariat i Jobhuset, der blandt andet består af kommunikationsmedarbejdere, AC-konsulenter med andre ledelses- og driftsunderstøttende opgaver.

Du vil sammen med den anden kommunikationskonsulent fungere som det kommunikative serviceorgan for hele Jobcenter Aalborg. Du har en stor samarbejdsflade til de øvrige kommunikationskonsulenter i Aalborg Kommune og Jobcenter Aalborgs eksterne samarbejdspartnere, som består af blandt andet en masse spændende nordjyske virksomheder. Kommunikationskonsulenterne understøtter også de andre afdelinger i Jobcenter Aalborg med kommunikative opgaver.
 
Arbejdsopgaver:

 • Formidling af gode historier i form af blandt andet artikler, pressemeddelelser, LinkedIn-opslag, videoer og meget mere.
 • Tage del i den grafiske og digitale udvikling af jobcenterets pjecer, brochurer, vejledninger, præsentationer mv.
 • Rådgive ledere og medarbejdere i strategisk kommunikation samt udarbejde kommunikationsplaner og drive større og komplekse kommunikationsopgaver.
Vores forventninger:
 • Du er skarp til storytelling med alt, hvad der følger med; du kan spotte den gode historie, finde nye og uudforskede vinkler, skrive på en levende og inkluderende måde.
 • Du kender til mange af Microsoft Office og Adobes programmer, og er glad for at arbejde med især InDesign, Premiere Pro og Photoshop.
 • Du interesserer dig for og kan begå dig i en politiskstyret organisation, hvor du får indflydelse på Aalborg Jobcenters eksterne kommunikation på flere niveauer.
 • Du kan samarbejde med mange forskellige interessenter alt fra kollegaer, ledere til virksomheder, der er medlemmer af Aalborg Alliancen og politikere
 • Du tager ansvar og arbejder struktureret og selvstændigt
 • Du har en energisk og opsøgende natur, som driver dig til at opsøge de gode historier
 • Du er fortrolig med formidling på de sociale medier
Vi tilbyder:
 • Engagerede og dygtige kollegaer, der brænder for opgaven
 • En dynamisk arbejdsplads, der altid er i udvikling, og vægter faglighed, trivsel og godt humør
 • Stor medindflydelse og frihed til selv at planlægge din hverdag
 • En travl og omskiftelig hverdag, hvor ikke 2 dage er ens
Jobhuset:

Jobhuset er en kommunedækkende enhed, der varetager beskæftigelsesindsatsen for forsikrede ledige og jobparate kontanthjælpsmodtagere. Vi er ca. 150 dygtige og engageret medarbejdere, der organisatorisk er opdelt i teams, som varetager forskellige opgaver inden for hhv. kontanthjælp, dagpenge og virksomhedsindsats.

I Familie- og Beskæftigelsesforvaltningen, Job og Ydelsesafdelingen, hvor Jobhuset er forankret, arbejder vi efter et værdigrundlag hvor professionalisme, fællesskab og udvikling er nøgleordene. Vi tror på, at resultater skaber trivsel og trivsel skaber resultater.
 
Job- og Ydelsesafdelingen arbejder desuden målrettet med borgerinddragelse og med en ressourceorienteret tilgang samt ser dialogen med borgerne som et vigtigt redskab. Vi er endvidere nysgerrige på, hvad der virker og har fokus på læring.

Arbejdsstedets adresse

Jobhuset, Vestre Havnepromenade 15, 9000 Aalborg.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Yderligere information

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte sekretariatsleder Ann-Sofie Hassing Jørgensen på telefon 9931 9147.

Ansættelsessamtaler

Vi forventer at afholde 1. samtale 22. januar og 2. samtale den 26. januar. Forventet start den 1. marts 2021.

Send ansøgning

Send din motiverede ansøgning og CV – og gerne et par eksempler på dit tidligere arbejde samt en præsentationsvideo.


Ansøgningsfrist: 14. januar 2020.  
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.