Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationskonsulent (barselsvikariat) til Steno Diabetes Center Sjælland

Kan du gøre historier om nye diabetesinitiativer levende og meningsfulde for resten af omverdenen? Og vil du være med til at sætte fokus på diabetesområdet i en region med store fysiske afstande og mange sårbare med diabetes?

Steno Diabetes Center Sjælland laver udviklingsprojekter for at forbedre diabetesbehandlingen i hele Region Sjælland. Vi har særligt fokus på, at der skal være mere sammenhæng i behandlingen og at skabe målrettede tiltag til sårbare personer med diabetes. Vi søger en dygtig og skarp kommunikationskonsulent, som kan hjælpe med at understøtte centerets fortælling og aktiviteter både internt og eksternt.

Dine opgaver vil primært bestå af:

 • Planlægning og eksekvering af vores interne og eksterne kommunikation - herunder nyheder, nyhedsbrev, sociale medier, hjemmeside, pressearbejde, m.m.

 • Fortsat udbredelse af centerets kernefortælling i alle de kommunikationssituationer vi har

 • Kommunikationssparring og –rådgivning med bl.a. vores projektledere, programchefer og centerledelse om de mange initiativer og projekter

 • Bidrage med kommunikationssparring til konkrete arrangementer og materialer som fx Verdens Diabetes Dag og vores årsberetning.

 • Arbejde med vores visuelle identitet, så det binder al vores kommunikation naturligt sammen

Vi forestiller os, at du:

 • har en uddannelse inden for journalistik eller kommunikation og gerne erfaring fra sundhedsvæsnet
 • kan lide at skrive og skriver let og ubesværet til alle typer kommunikationskanaler
 • har erfaring både med intern og ekstern kommunikation - særligt brug af sociale medier samt redaktion af nyheder og nyhedsbrev
 • gerne erfaring med andre medier som fx video og lyd
 • er god til at planlægge nyhedsindholdet og samtidig kunne eksekvere på de enkelte historier
 • arbejder selvstændigt, struktureret og med fokus på kvalitet i opgaveløsningen
 • trives i et miljø, hvor samarbejde og dialog på tværs af faggrænser er en naturlig del af arbejdet, og at du kan begå dig en stor organisation med mange snitflader

Hvad tilbyder vi?

Du bliver en del af en afdeling fuld af ildsjæle, der vægter kommunikation højt, og som har masser af energi og skøre påfund. På kommunikationsområdet er der yderligere to studentermedhjælpere, der hjælper med kommunikationsopgaverne, og du vil have tæt sparring både med centerdirektøren og resten af afdelingen om kommunikationslinjen. Der er fleksibel arbejdstid og mulighed for at arbejde hjemmefra.

Ansættelsesvilkår og ansættelsessted

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge med mulighed for forlængelse efter vikariatets afslutning. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du vil blive ansat i den regionale enhed i Steno Diabetes Center Sjælland, der er placeret på Holbæk Sygehus. Da vi er et decentralt center, vil der være arbejdsdage på andre geografier i regionen.

Tiltrædelse senest 1. maj 2021.

Hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlig Line Visby Nielsen på telefon, 93 57 68 04, eller mail, linevn@regionsjaelland.dk.

Søg jobbet

Send en kort ansøgning, CV og meget gerne eksempler på noget du har skrevet og/eller filmet via linket i annoncen.

Ansøgningsfrist 26. februar. Vi forventer at afholde samtaler i uge 10. Samtalerne vil blive gennemført enten i Holbæk eller online.

Om Steno Diabetes Center Sjælland

SDCS er et decentralt center, som understøtter og udvikler behandlingen af diabetes ude på de enkelte sygehuse og i almen praksis i hele Region Sjælland.

Vi er en del af alle de sygehusafdelinger i Region Sjælland, der arbejder med diabetes, og vi samarbejder med dem om at udbrede viden og nye behandlings- og forebyggelsestiltag. SDCS fungerer også som samarbejdspartner for almen praksis og kommuner.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.