Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsmedarbejder, løntilskud

BusinessAalborg søger en kommunikationsmedarbejder (løntilskud) snarest muligt. Vi er en afdeling med ca. 60 medarbejdere, der fokuserer på servicering og udvikling af nordjyske virksomheder. Det er en travl og dynamisk afdeling med mange forskelligartede funktioner og en uformel omgangstone.

Du vil komme til at arbejde på projektet International House North Denmark, en one-stop shop for internationale borgere og virksomheder i Nordjylland. Dit primære arbejdsområde vil være kommunikation, herunder videoproduktion og du vil desuden blive tovholder for vores mentorprogram, Expat Host Program, i forhold til at finde mentorer og deltagere, samt at sikre den høje kvalitet i programmet.

Der vil dog også være koordinerings- og planlægningsopgaver i forbindelse med arrangementer og aktiviteter i øvrigt samt lettere administrative opgaver. Derudover vil du komme til at hjælpe til med at udvikle og implementere de forskellige andre initiativer og programmer, som understøtter International House North Denmarks formål.  

Sekretariatet for International House North Denmark er en koordinationsenhed, der fokuserer på tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højt kvalificeret international arbejdskraft i Nordjylland og på virksomhedernes evne til at være på forkant med den øgede globale konkurrence. Vi skal sammen arrangere aktiviteter for bosiddende internationale borgere i Nordjylland og på den måde gøre det mere attraktivt at bo og arbejde i vores region.

Sekretariatet har også til opgave at konkretisere ovennævnte målsætninger i samarbejde med en række partnere.  Målet er gennemførelse af en række initiativer og programmer, og sikre at det grundlæggende koncept med ”one-stop-shop”-platformen fungerer optimalt i de fysiske rammer ved Rantzausgade 4 i Aalborg. ”One-stop-shop” konceptet er vigtig i forhold til at tiltrække kvalificeret arbejdskraft fra udlandet til regionens virksomheder fremover. Rantzausgade 4 er stedet, hvor internationale borgere i Nordjylland får én indgang til job & erhverv, iværksætterhjælp og fritids- og kulturtilbud. 

Vi forestiller os, at du:

 • Er færdiguddannet med en relevant professionsbachelor eller kandidatgrad
 • Har interesse og flair for at formidle fagspecifikke emner
 • Har erfaring med at producere videomateriale
 • Har et stort kendskab til at bo og rejse i udlandet
 • Har et fint kendskab til dansk og er flydende i engelsk både skriftligt og mundtligt
 • Kan arbejde selvstændigt og formår at have mange bolde i luften på samme tid uden at miste overblik
 • Har gå-på-mod over for nye opgaver og er en teamplayer
 • Er åben og klar til at gribe telefonen og snakke med vores borgere og interessenter
 • Har kendskab til Nordjyllands internationale ”community”
 • Nemt kan sætte sig ind i nye problemstillinger
 • Er glad og i godt humør
International House North Denmark består af en projektleder, en projektkoordinator og en kommunikationskoordinator samt tre integrationskonsulenter. Stillingen er på 32 timer i henhold til reglerne for løntilskud og er tidsbegrænset, men der kan være mulighed for forlængelse.

Hvis løntilskudsstillingen har din interesse, sender du din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylder den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang. Du er velkommen til at skrive på engelsk. 

For yderligere information, er du velkommen til at kontakte Lasse Frimand Jensen på 9931 1530 eller lfj@aalborg.dk 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her