Gem job

Kommunikationsmedarbejder med hang til både intern og ekstern kommunikation

På SCIENCE – den korte version af Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet - mangler vi en fagligt sprudlende og kompetent vikar, som især skal arbejde med vores interne nyhedsbrev og sociale medier.

Som vores kommende kollega bliver du del af en kommunikationsafdeling med store ambitioner og en bred vifte af opgaver. Du vil især få ansvar for to: Vores interne nyhedsbreve og intranetkommunikation samt vores sociale medier, herunder Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram. Da vi er et internationalt universitet, skal du kunne kommunikere på både dansk og engelsk.

Du bliver medredaktør på det ugentlige interne nyhedsbrev, som vi hver fredag sender ud til 4.000 forskere og administrative medarbejdere på fakultetet. Vi sætter en ære i at levere vedkommende og velkommunikeret indhold i en inspirerende og flot visuel opsætning. Størstedelen af indholdet henter du fra intranettet eller dine kolleger i nyhedsteamet, men du skal også selv producere indhold og for eksempel hjælpe fakultetets ledelse med kommunikation af nye initiativer og beslutninger. Derfor er det vigtigt, at du kan sætte dig ind i, hvilke særlige behov for kommunikation målgrupperne har.

Sideløbende med nyhedsbrev og intranet får du ansvaret for at planlægge og eksekvere fakultetets aktiviteter på de forskellige SoMe-platforme, herunder varetage bl.a. ”organiske” og betalte kampagner. Det gør du i samarbejde med dine kolleger i nyhedsteamet eller med de kolleger, som markedsfører fakultetets uddannelser i form af eksempelvis store kampagner og afviklingen af Åbent Hus-arrangementer. Du producerer en del af indholdet selv, du ved, hvad der virker og du kan bruge din faglighed til at sikre, at vi bruger vores sociale medier strategisk til gavn for fakultetet.

Er der tid i din kalender, kan der også komme diverse mindre kommunikationsopgaver ind på dit bord.

Din profil

Vi har brug for dig som kollega hvis du

  • har en videregående uddannelse inden for kommunikation, journalistik, multimedier eller tilsvarende
  • har erfaring med redigering af nyhedsbreve
  • er god til at formidle visuelt gennem det rigtige billedvalg og billedbehandling
  • er god til at skrive korte, fængende tekster på både dansk og engelsk
  • har erfaring med at søsætte og drive aktiviteter på sociale medier og ved hvad der skal til for at engagere forskellige målgrupper. Kendskab til Facebook Business Manager er et plus
  • forstår at trække data og arbejde analytisk for løbende at forbedre og udvikle både nyhedsbreve og sociale medier
  • er kreativ og idérig og meget gerne har erfaring med produktion af eksempelvis animationsfilm eller infografik
Som person er du en ansvarsbevidst holdspiller og trives med at indgå i mange forskellige samarbejdsrelationer i en stor og kompleks organisation. Du er omstillingsparat og fleksibel i forhold til nye opgaver og udfordringer, der opstår undervejs.

Til gengæld byder vi dig indenfor i et team på 14 medarbejdere med et stærkt kollegialt fællesskab. Vi sparrer og støtter, giver konstruktiv feedback og er enige om ikke at tage os selv alt for alvorligt. Og så finder vi nemt en undskyldning for at samles og fejre et veludført stykke arbejde eller en dejlig torsdag.

Løn og ansættelsesvilkår

Hvis du har en kandidatuddannelse som fx cand.comm. eller cand. public på baggrund af en bacheloruddannelse (dog ikke en bachelor fra SDU i journalistik – linje A), vil du blive indplaceret som akademisk medarbejder i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten hvor lønnen er anciennitetsbestemt.

Hvis du er uddannet journalist eller cand. public. på baggrund af en professionsuddannelse i journalistik eller bachelor fra SDU i journalistik – linje A, vil løn og ansættelsesvilkår være i henhold til gældende overenskomst for journalister i statens tjeneste og aftale for praktikanter, der under deres uddannelse til journalist ansættes i staten, hvor lønnen er anciennitetsbestemt.

Der vil i begge indplaceringer være mulighed for at forhandle et tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

SCIENCE er en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, der lægger vægt på kontinuerlig faglig og personlig udvikling. Vi stræber efter en passende balance mellem arbejds- og privatliv og tilbyder gode muligheder for at tilrette arbejdet fleksibelt.

Din ansøgning

Er du interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning via jobsiden på Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest den 28. maj 2021. Vedlæg gerne et eller to eksempler på dit arbejde samt uddannelsesbeviser. Ansættelsessamtaler finder sted mandag 7. juni 2021. Ansøgere, som går videre til 2. samtale, skal løse en faglig opgave inden en 2. samtale den 10. juni 2021.

Vi forventer, at du kan tiltræde 15. august 2021 eller snarest derefter. Vikariatet løber frem til 31. maj 2022.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om fakultetet på www.science.ku.dk. Har du spørgsmål om stillingens indhold mv., er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Birgitte Lyhne, tlf. 93 56 58 64.

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen

Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE i kort form – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr. http://www.science.ku.dk/


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kommunikationsmedarbejder til Nationalt Genom Center

Nationalt Genom Center

København S
Tænker du visuelt og bliver du inspireret af at lave infografikker, grafisk formidling og flotte præsentationer til andre? Vil du være med til at få de gode idéer til, hvordan vi får interne historier og initiativer ud over rampen, så det styrker vo...
Indrykket:22. april 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Kommunikationsmedarbejder til Nationalt Genom Center

Nationalt Genom Center

København S
Tænker du visuelt og bliver du inspireret af at lave infografikker, grafisk formidling og flotte præsentationer til andre? Vil du være med til at få de gode idéer til, hvordan vi får interne historier og initiativer ud over rampen, så det styrker vo...
Indrykket:22. april 2021