Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du tjene mere end din far - og købe flere flasker i byen end dine venner, der arbejder som bartender?

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329722183Phoenix-86856b7212017-12-08T13:03:36.923Vil du tjene mere end din far - og købe flere flasker i byen end dine venner, der arbejder som bartender?

Drømmer du om et job hvor du ene og alene kan styre din løn og karrieremulighederne er ubegrænsede. Har du den rette energi og passer du ind i vores team af unge mennesker - så har vi et job som sælger til dig.

 

Kan du sælge Fullrate i Meny, mens du smiler til de små?

Din opgave bliver at sælge Fullrate produkter på lokationer som f.eks. ved Meny. På en frisk og energifyldt måde skal du kunne klare alt fra Gigabit-fattige-forstadsfruer til SMS-sultende-svigermødre. Du skal kunne underholde små børn, mens deres forældre bliver skrevet ind som nye kunder, af din kollega - Ja du skal kunne alt det der med mennesker - eller have lyst til at lære det.

"Jeg var sikker på, at mit arbejde hos AM ville få min far til at holde mund, når bare han så min første lønseddel. At den var større end hans, havde jeg aldrig turde drømme om.”

Louise Bossen, Salescoach. ansat på 5. År

 

 

Hvem gider lade andre styre deres liv?

Gør du det? Vil du være i en virksomhed hvor udsigten i din karriere er bestemt af andre og en drøm om at blive salgschef er uopnåelig. Det er én vej - men den vej gider vi ikke. Hos os er det anderledes, her drømmer vi stort, siger det højt og hjælper dig med alt fra produkttræning, salgsteknikker og en uddannelse som kan fremtidssikre dig i erhvervslivet også uden for AM. Det er dig der styrer alt hos os - din løn, din jobtitel og fremtid.

Så hvad venter du på?

Jesper der står for alt vores rekruttering er klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig en præsentation af AM. Jesper har været hos os i 9 år og derfor ved han præcis om du vil passe ind og om du kan få succes med vores produkter.

Kontakt

Du skal sende din ansøgning til: karriere@amsales.dk.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jesper Krogh Pedersen på 2530 6203

HUSK at skrive KØBENHAVN, i emnefeltet.

Kort om AM sales:

AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi & Strøm, Banker, Helsekost, Naturprodukter, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet.

Vi har på 9 år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolt af.

 

2017-12-21T00:50:18.620 Drømmer du om et job hvor du ene og alene kan styre din løn og karrieremulighederne er ubegrænsede. Har du den rette energi og passer du ind i vores team af unge mennesker - så har vi et job som sælger til dig. Kan du sælge Fullrate i Meny, mens du smiler til de små? Din opgave bliver at sælge Fullrate produkter på lokationer som f.eks. ved Meny. På en frisk og energifyldt måde skal du kunne klare alt fra Gigabit-fattige-forstadsfruer til SMS-sultende-svigermødre. Du skal kunne underholde små børn, mens deres forældre bliver skrevet ind som nye kunder, af din kollega - Ja du skal kunne alt det der med mennesker - eller have lyst til at lære det. Jeg var sikker på, at mit arbejde hos AM ville få min far til at holde mund, når bare han så min første lønseddel. At den var større end hans, havde jeg aldrig turde drømme om. Louise Bossen, Salescoach. ansat på 5. År Hvem gider lade andre styre deres liv? Gør du det? Vil du være i en virksomhed hvor udsigten i din karriere er bestemt af andre og en drøm om at blive salgschef er uopnåelig. Det er n vej - men den vej gider vi ikke. Hos os er det anderledes, her drømmer vi stort, siger det højt og hjælper dig med alt fra produkttræning, salgsteknikker og en uddannelse som kan fremtidssikre dig i erhvervslivet også uden for AM. Det er dig der styrer alt hos os - din løn, din jobtitel og fremtid. Så hvad venter du på? Jesper der står for alt vores rekruttering er klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dig en præsentation af AM. Jesper har været hos os i 9 år og derfor ved han præcis om du vil passe ind og om du kan få succes med vores produkter. Kontakt Du skal sende din ansøgning til: karriere@amsales.dk. Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Jesper Krogh Pedersen på 2530 6203 HUSK at skrive KØBENHAVN, i emnefeltet. Kort om AM sales: AM er det førende Field Marketing bureau i Danmark. AM håndterer salg og markedsføring for andre virksomheder. Vores primære arbejdsområder er salg og markedsføring indenfor Telecom, Mobilprodukter, Finans, Energi Strøm, Banker, Helsekost, Naturprodukter, Kredit- og Loyalitetskort og meget andet. Vi har på 9 år indhentet ca. 1 mio. underskrifter fra kunder vi har skrevet op. Vi har udviklet mere end 50 ledere som i dag enten har succes i AM eller en anden virksomhed. Begge dele er vi i øvrigt lige stolt af.11Jobnet86856b72100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2017-12-20T00:00:0000110EuropaDanmarkEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3042313AM København11Bredgade 35D1260København KDKDanmarkORS/blank.png155.6827514012.58837910
karriere@amsales.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent498881JobNet47086661000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=86856b72https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=86856b72https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=86856b72&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=86856b72&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/5.jpgBrænder du for at blive Salgskonsulent?12009011Dansk3Læse/ tale341523Salgskonsulent2Salg351604121karriere@amsales.dkkarriere@amsales.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK