Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationspraktikant


Kommunikationspraktikant

Praktik med politisk interessevaretagelse og podcast til gavn for mennesker med autisme 

 
En praktikperiode I Landsforeningen Autisme er en mulighed for at gøre en forskel med din faglighed. Vi er en forening for og af 11.000 autister og deres familier. Vi vil forandre verden, så mennesker med autisme mødes med anerkendelse, forståelse og respekt I alle dele af samfundet.  


Hovedopgaven i praktikken vil være bidrag til et podcast-projekt, om køn, krop og seksualitet målrettet unge med autisme. Du vil i praktikken få indflydelse på projektets udvikling og endelige format. Der vil være arbejdsopgaver indenfor både tilrettelæggelse, optagelse, redigering, interview og research. Din praktikvejleder er tilknyttet podcast-projektet, og kan vejlede og vil også tage del i den praktiske produktion og i tilrettelæggelsen. Det er ikke et krav, at du har produceret podcast og radio før - men du skal være klar på at lære det.  
 
Vi leder efter en engageret praktikant, der motiveres af at tage ansvar og som tør lege med skarpe knive. Vi ser gerne du har erfaring fra frivilligt NGO-arbejde eller på anden vis har bevæget dig I det politiske landskab.  
 
Vi er åbne overfor dine ønsker til praktikken, og du vil udover podcastprojektet få mulighed for at indgå I de arbejdsopgaver, der passer bedst til dine ønsker og din praktikopgave. Vi er et lille sekretariat, hvor opgaver oftere fordeles efter kompetencer end efter stillingsbetegnelser. 
 
Som en del af praktikken vil der være opgaver af skriftlig journalistisk karakter. Landsforeningen Autisme har et medlemsblad og en hjemmeside og to nyhedsbrev, der løbende skal skrives artikler til. Du vil også få opgaver indenfor content-produktion til sociale medier herunder video, grafik og skriftlig formidling, og mulighed for at få fingere i både analysearbejde og community manager opgaver på flere social media fora for foreningens medlemmer. 

Det vil også være muligt som en del af praktikken at prøve kræfter med både opsøgende pressearbejde, debatindlæg, politiske taler og høringssvar. 

Du vil indgå i Landsforeningen Autismes team for politik og kommunikation. Teamet vil i løbet af praktikperioden arbejde med udvikling af kommunikationsstrategi og PR-strategi. Denne proces vil du få mulighed for at indgå I. Teamet vil i perioden køre 2 nationale kampagner med involvering af frivillige, samt tage del i afholdelse en større faglig konference og et repræsentantskabsmøde i foreningen. I disse opgaver vil det ligeledes være muligt for dig at bidrage efter kompetencer og ønsker. 


Landsforeningen Autismes kontor, der vil være dit arbejdssted ligger på
Banestrøget 19 -21 2630 Taastrup  

Har du spørgsmål til stillingen? 
Kontakt Gitte Velling, Kommunikationschef Landsforeningen Autisme  
Mail: Gitte@autismeforening.dk Tlf. 61311654 


Apply before: 30/06/2021


Apply now


Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.