Kommunikationspraktikant til Danmarks Outdoor Hovedstad

Har du lyst til en arbejdsdag, hvor der er tryk på kedlerne, masser af grin, udfordringer og rig mulighed for at tanke op både fagligt som socialt? Så kom til Silkeborg, hvor du som praktikant bliver en del af et professionelt og ambitiøst kommunikationsteam.

En del af et stærkt hold
Du bliver en del af et kommunikationsteam, som leverer skarp og relevant kommunikation til ca. 100.000 borgere, og brander en af Danmarks største vækstkommuner til resten af landet.
Dine nærmeste kolleger er erfarne kommunikationskonsulenter, webkonsulenter og grafikere, som du kan sparre med. Vi brænder for det, vi laver, og sætter en ære i hele tiden at gøre det bedre.
Vi fungerer som et internt kommunikationsbureau for Silkeborg Kommune, hvor vi hjælper hele organisationen med alt inden for kommunikation. Så du kan få fingrene i både rådgivning, planlægning og tekstforfatning. Vi er tæt på borgernes liv, når vi arbejder med emner som børn og unge, kunst og kultur, sundhed og omsorg, trafik, miljø og erhverv og – naturligvis - natur her i Danmarks Outdoor Hovedstad.
Så du bliver en del af et stærkt og ambitiøst hold, hvor vi sammen spiller hinanden gode.

Se her, hvad  vores seneste praktikanter fortæller om deres ophold hos os 

Du kan forvente…

  • At få fingrene i meget forskellige opgaver – fra det grundlæggende strategiske arbejde og projekt- og kommunikationsplanlægning til det konkrete slutprodukt.
  • At have rigtig god mulighed for selv at præge din hverdag og beskæftige dig med det, som du synes er interessant samtidig med, at du får lov til at prøve rigtig mange forskellige opgaver.
  • At få egne opgaver, hvor du skal udvikle kommunikationsstrategien, producere kommunikationselementerne, kontakte pressen, skrive annoncetekster, skrive til hjemmeside og til vores sociale medier.
  • Et forløb med faglig feedback, sparring på dit arbejde og faste vejledningsmøder.
Hvad forventer vi af dig?
  • Vi forventer, at du er frisk på udfordringer og har lyst til at arbejde varieret med en lang række medier, metoder og samarbejdspartnere.
  • Du skal have mod på både at tænke strategisk og arbejde praktisk.
  • Du skal bidrage med din viden, stille spørgsmål og se med nye øjne på det, vi arbejder med.
  • Du er glad for at skrive og har et levende, involverende og fejlfrit skriftligt sprog.
  • Du tænker dig om, samtidigt med at du kan reagere hurtigt, når det er nødvendigt.

Hvad gør du nu?
Send din ansøgning, hvor du fortæller, hvad du kan tilbyde os, sammen med dit CV og et par eksempler på dit arbejdet. Så hører du fra os snarest.
Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, så tag fat på kommunikationschef Hans Mogensen på 61 15 47 17 eller på hans.mogensen@silkeborg.dk.

Det praktiske
Arbejdstiden som praktikant er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og vi forventer, at du er ansat fra januar/februar 2021 til juli 2021 eller efter aftale.
Bemærk at praktikken er ulønnet.

Ansøgningsfrist mandag 30. november 2020. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.