Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kompetence Chef til fire Safety DK

Kom og bring din erfaring og faglighed i spil, når du sikre niveauet, kvaliteten og den faglige udviklingsammen med de 2 afdelingsledere i Rambøll DK. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har flere års erfaring som brandrådgiver og er certificeret til minimum BK3/4 men gerne 3.parts kontrol Er du vores nye Kompetance chef for Fire Safety Danmark? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores brand afdeling

Som vores nye Kompetance chef for Fire Safety Danmark bliver du en del af et stort team af brandrådgivere der er inde i en god udvikling. Du vil blive tilknyttet et af vores kontorer, men have berøringsflade med hele brandteamet i DK. Du vil blive involveret i certificerings ordningen som en naturlig del af jobbet. Du vil opleve et tæt samarbejde med afdelingslederne i øst og vest for brand, og være en sparringspartner for begge.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

 • En del af ledelsesteamet
 • Udvikling af kompetencer I afdelingen
 • Sikre rette fagligt niveau i afdelingen
 • Udføre komplekse brandprojekter
 • Certificering af projekter i BK 3/4 og gerne 3.partskontrol
 • Medvirke til oplæring af nye brandrådgivere
 • Dit udgangspunkt for konstant udvikling

  Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

 • En baggrund som ingeniør, konstruktør eller installatør
 • Flere års erfaring som brandrådgiver
 • Certificeret til BK3/4 og gerne 3.parts kontrol
 • Du skal kunne tale flydende dansk – og gerne være god til engelsk.
 • For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at du er: Naturigt går forest med den nyeste viden indenfor brandrådgivning. At du er god til at kommunikere, både internt og eksternt. At du har et ønske om at udvikle egne såvel som dine kollegaers faglighed. At du har styr på detaljerne og formår at dele af din viden. I din faglige tilgang forventer vi, at du er løsningsorienteret, åben overfor ideer, ansvarsbevidst og formår at gennemføre projekter i høj kvalitet og indenfor de aftalte deadlines.

  Velkommen til vores Byggeri-division

  Rambøll er en af verdens ti førende bygningsdesignere, og vi arbejder hvert år på mere end 10.000 bygge- og arkitekturprojekter. På verdensplan er vi omkring 5.000 eksperter, som er specialiserede i at skabe innovative, grønnere og bedre bygninger. Vi lægger især stor vægt på bæredygtigt byggeri, hvor vi balancerer miljømæssige, sociale og økonomiske hensyn for at skabe bedre liv for dem, der bruger bygningerne. 

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

  Sådan ansøger du

  Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

  Vil du vide mere om stillingen så kontakt afdelingsleder Annika Steiness på 5161 0964 aksi@ramboll.dk., eller Kasper Kildevang på 51613175 cask@ramboll.dk.

  Vi indkalder løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag. Sidste dag for upload er d. 31.maj 2021.

  Vi glæder os til at læse din ansøgning.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.