Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kompetenceenheden i Ringsted kommune søger motorikkonsulent

Vi søger en motorikkonsulent til fastansættelse i 37 timer pr. uge med opstart den 1. november 2020 eller snarest derefter. 
 
Opgaven som motorikkonsulent indebærer:

  • Rådgivning til pædagoger, lærere, ledelser og andre ressourcepersoner
  • Udviklingsopgaver inden for området ”Krop, læring, udvikling”
  • Undersøgelse, indsatser og samtaler med børn og deres forældre
 
Vi søger en motorikkonsulent, der:
  • Har uddannelse og erfaring som fysioterapeut eller ergoterapeut 
  • Har god relationskompetence
  • Har kendskab til børnemotorikkens værktøjskasse (Fx test, så som M-ABC, SP/SPM, )
  • Gerne må have kendskab til neuroaffektiv udviklingsforståelse
  • Gerne må have erfaring med indsatser rettet mod det førsproglige område i børns udvikling, fx TheraPlay
  • Har blik for sit fag i en større, tværfaglig sammenhæng
  • Har erfaring med rådgivning og kompetenceudvikling af voksne i børnenes læringsmiljøer
 
Om os:
Kompetenceenheden varetager Ringsted kommunes PPR- funktion og består af 21 medarbejdere med en fælles kerneopgave ift. at understøtte det gode børneliv og deltagelse i inkluderende læringsfællesskaber.
Vi er optagede af at tænke kreativt i samarbejde med familier og samarbejdspartnere for at finde den bedste måde at skabe den gode udvikling i hver enkelt indsats.
 
Vi arbejder ud fra en systemisk forståelse og vores kernebidrag tager udgangspunkt i praksisnære og samskabende forløb med fokus på tidlig indsats og effekt. Der er stort råderum i opgaverne dog altid med udgangspunkt i at være med til at understøtte barnets perspektiv og mulighed for meningsfuld deltagelse i fællesskabet.
I Kompetenceenheden arbejder vi bl.a. ud fra et dobbelt perspektiv. Dobbeltheden ses som en grundlæggende relationel og kontekstuel forståelse kombineret med et fokus på det enkelte barns forudsætninger, ressourcer og interesser. Børn og unge udvikler sig gennem deltagelse i fællesskaber og derfor bør vanskeligheder forstås i relation til de udviklings- og læringsmiljøer, som de er en del af.
 
Vores forståelse af PPR-feltet bygger på, at vi i Kompetenceenheden både løser opgaver helt tæt på praksis i samarbejde med familier og medarbejdere på børne- og unge-området, men at vi som organisation samtidig også er repræsenteret i de centrale strategiske fora, hvor den mere overordnede strategiske udvikling af indsatser på 0-16 års-området foregår. Det betyder, at vi i Kompetenceenheden også har en aktiv rolle i de strategiske samarbejdsprocesser og drøftelser i skoler og dagtilbud.
Afdelingen består af psykologer, talehørekonsulenter, motorikkonsulenter, sprogvejledere og familiekonsulent.  Vi er organiseret i 2 tværfaglige teams med hver sin koordinator. Afdelingen er placeret i Skolecentret.
 
Vi tilbyder:
Kompetenceenheden er kendetegnet ved en høj faglighed, et godt sammenhold præget af empati, interesse og humor- og hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Du vil have mulighed for at sætte dit præg på opgaveløsningen og blive mødt med åbenhed overfor, hvad du er optaget af og vil byde ind med. Der er stor fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdstid og – opgaver. Du vil blive en del af en dynamisk og udviklingsorienteret organisation med engagement og nærvær. Du får base centralt i Ringsted med 10 minutters gang til stationen
 
Yderligere oplysninger kan fås ved at ringe til motorikkonsulent Trine Løkkegaard 57 62 82 21 eller leder Steen Rønne 57 62 69 97
 
Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag den 27. oktober 2020.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.
 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.