Kompetenceenheden i Ringsted Kommune søger psykologer

Kompetenceenheden skolecenter Ringsted kommune, søger en psykolog til en fast stilling og en psykolog til et barselsvikariat. Begge stillinger er på 37 timer om ugen med opstart 1.4.2018 eller hurtigst muligt.
 

Kompetenceenheden blev oprettet den 1. januar 2015 og består af udviklingskonsulenter, psykologer, talehørekonsulenter, fagkonsulenter og motorikkonsulent.

Kompetenceenhedens kerneopgave er, at understøtte, at alle børn og unge i Ringsted Kommune får de bedste muligheder for at lære, trives og udvikle sig.

Kompetenceenhedens vision er, at alle børn og alle professionelle på 0-16 årsområdet i Ringsted Kommune udvikler sig i stærke læringsfællesskaber.

Kompetenceenhedens opgave er at understøtte høj faglig kvalitet, sammenhæng og tværfaglighed, samt strategisk udvikling i den kommunale indsats på 0-16 årsområdet.
Kompetenceenheden arbejder praksisnært, vidensbaseret og innovativt.

Kompetenceenheden står overfor at skulle implementere en teamstruktur internt i organisationen, som skal understøtte Udviklingsmodel på det samlede Børne-og ungeområde i Ringsted Kommune. http://ringsted.dk/udviklingsmodellen-generelt#1397
Kompetenceenhedens medarbejdere bidrager til dette på tre niveauer; strategisk udvikling af området, rådgivning af professionelle og arbejde med børn, unge og deres familier.

Vi arbejder konsultativt, løsningsfokuseret og ressourceorienteret i vores pædagogisk psykologiske praksis. Vi bidrager til at skabe tidlige, helhedsbetonede indsatser omkring børnene og har fokus på at støtte de voksne tæt på børnene i at skabe gode fællesskaber samt udviklings- og læringsbetingelser for alle børn.
Vi har i flere år arbejdet med at fremme inkluderende tiltag på skoler og daginstitutioner og er fortsat optagede af at videreudvikle nye kreative indsatser.

Vi tilbyder en stilling, hvor der er mulighed for mange forskelligartede opgaver:

   • Organisationsudvikling i samarbejde med skoler og daginstitutioner, samt internt i og mellem Ringsteds Børne- og Skolecenter
   • Konsultative og samskabende opgaver på skoler og institutioner, herunder supervision og sparring ofte i et tværfaglige samarbejder fx med tale/hørekonsulenter, motorik-konsulent med flere
   • Rådgivning af forældre
   • Korte støttende samtaleforløb
   • Udarbejdelse af pædagogisk psykologisk vurdering, etc.

 
Du har mulighed for at sætte dit præg på opgaveløsningen, og du vil blive mødt med åbenhed over for, hvad du er optaget af og vil bidrage med.

Der er fleksibilitet i tilrettelæggelsen af arbejdstid og -opgaver. Du har mulighed for at være med til at præge udviklingen af børne- og ungeområdet.

Du arbejder i et dynamisk uhøjtideligt miljø med højt til loftet og let til smil. Du får en masse engagerede og nærværende kolleger, der udover at være ambitiøse i forhold til deres arbejde også sætter trivsel og et godt arbejdsliv i højsædet. Du får base centralt i Ringsted og ti minutters gang fra Ringsted station.

Vi forventer, at du:

   • Kan arbejde selvstændigt og hurtigt indgå i arbejdsrytmen i Kompetenceenheden
   • Kan sætte opgaven i fokus og bidrage til den ressourceorienterede og konsultative praksis
   • Har lyst til og kan indgå i en dynamisk organisation i udvikling og har mod på at være medskaber af den
   • Kan samarbejde med mange forskellige mennesker og kan holde tungen lige i munden i bestræbelserne på at skabe trivsel og mulighed for udvikling hos alle børn
   • Er uddannet psykolog


Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 27. februar 2018.  

Flere oplysninger:
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om jobbet eller vores arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte psykolog Gitte Mikkelsen på telefon 22 65 33 16 eller leder af Kompetenceenheden Torben Alsing Øtoft på telefon 57 62 88 04. 

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.
 
Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.
 
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.

Du bedes skrive i din ansøgning hvorvidt du er interesseret i kun den af stillingerne eller i dem begge.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Psykolog eller psykoterapeut til Tværfagligt Smertecenter, Næstved Sygehus

Region Sjælland

Tværfagligt Smertecenter, Næstved Sygehus, søger en psykolog psykoterapeut 37 timer pr. uge. Tværfagligt Smertecenter har eksisteret siden 2014 og består af sygeplejersker, fysioterapeuter, psykologer, socialrådgiver, læger og sekretærer. I alt er v...