Kompetencehuset i Aarhus søger visionær forstander

Da vores forstander går på pension, søger vi en forstander til et spændende, levende pædagogisk miljø med højt til loftet og stor respekt for den enkelte.

Du skal stå i spidsen for en veldrevet institution, hvor du har den centrale opgave at sikre stedets drift og udvikling, hvor forstanderen er en tydelig og dygtig politisk aktør både lokalt og på landsplan.

Lede Kompetencehuset sammen med det øvrige ledelsesteam (viceforstander og udviklingschef), hvor kulturen er uformel og præget af højt medarbejderengagement.

Promovere og understøtte den folkeoplysende tilgang som er Kompetencehusets grundpille og samtidigt bidrage til økonomisk fundraising for at udvikle og nytænke stedet med afsæt i kerneopgaverne.

Vi forventer

At du har erfaring og indsigt i det uddannelsespolitiske felt, kan samarbejde på mange niveauer, forhandle, lytte og være en dygtig strateg.

At du har ledelseserfaring.

At du kan veksle mellem strategisk udsyn med høje ambitioner og daglig drift med sikring af en sund økonomi.

At du er synlig i dagligdagen overfor deltagere, ansatte og samarbejdspartnere.

Vi kan tilbyde

Et spændende job på et dynamisk sted præget af stærk autonomi.

Ansættelsesvilkår efter Uddannelsesforbundets/Uddannelsesledernes overenskomst med arbejdsgiverorganisationen FOAS. Lønniveau statens skalatrin 50, pension 17,3 %.

Ansøgningsfrist

Der er ansøgningsfrist kl. 12 den 2. marts 2018. Stillingen ønskes besat 1. juni 2018. Der vil være overlap med nuværende forstander Steen Devantier i juni måned.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i to runder den 15. marts og den 21. marts.

Ansøgning sendes til ur@kompetencehuset.com.

Yderligere information

Hvis du ønsker yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Kirsten Aagaard, kirstenaag@gmail.com eller viceforstander Ulla Rasmussen, ur@kompetencehuset.com.

Om Kompetencehuset

Kompetencehuset er en selvejende institution oprettet i 1986. Hovedopgaven er uddannelsesforberedende tilbud til en bred vifte af unge, og skolen har p.t. 150 deltagere. Skolen er udbyder af Den Kombinerede Ungdomsuddannelse, har tre Uddannelseslinjer i samarbejde med Aarhus kommune og gennemfører uddannelsesforberedende forløb til de kreative uddannelser og journalistuddannelserne via folkeoplysningsloven.

Se www.kompetencehuset.com. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Lykkeskolen søger en strategiske og visionær skoleleder pr. 01.05.2018 eller snarest muligt

LYKKESKOLEN

Du formår at pleje og løbende udvikle en sammenhængende skolekultur præget af involverede og engagerede forældre og medarbejdere, og hvor elevens trivsel, personlige udvikling og faglige læring er i fokus. Vi søger en skoleleder, der er strategisk, ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Uddannelsesleder til HHX

College360

Silkeborg
Uddannelsesleder College360, Handelsgymnasiet Silkeborg College360, HHX søger en uddannelsesleder, der har lyst til og mod på at være en del af ledelsen, hvor opgaven er at skabe de bedste betingelser for elevernes læring og dannelse. Som uddannelse...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Ny skoleleder til Korshøjskolen

Randers Kommune

Randers
Skoleleder til KorshøjskolenKorshøjskolen søger en ny skoleleder, da vores nuværende skoleleder går på pension pr. 1. maj 2018.Vi søger en leder, der kan løfte opgaven efter vores dygtige skoleleder og udfylde ledelsesrummet med visionær, retningsgi...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Viceskoleleder til Gyvelhøjskolen

Skanderborg Kommune

Aarhus
Gyvelhøjskolen har fokus på elevernes læring og trivsel og elevernes forudsætninger for- og mod til læring i et stærk forpligtende fællesskab.Vi mangler en viceskoleleder, der både kan understøtte og videreudvikle skolens traditioner og kultur.Vi sø...