Kompetenceudvikler, Special Minds Silkeborg

Kompetenceudvikler, Special Minds Silkeborg

Proaktiv konsulent, der bringer menneskelige kompetencer optimalt i spil og motiveres af resultater

Forestil dig et job, hvor din rådgivning, er afgørende for at hjælpe mennesker videre. At det er dit mål, at mennesket med autisme spektrum forstyrrelse eller lignende, der måske besidder kompetencerne, men mangler troen på sig selv og handlestrategier, afklares og rådgives i forhold til arbejdsmarkedet. At du hjælper kandidaten, der kan løse 3. gradsligninger i hovedet, men som har det svært ved frokostbordet - til en afklaring og måske på vej til en stilling i en analyseafdeling, hvor han skinner.  Forestil dig, at du gør en forskel i at skabe et mere meningsfuldt liv gennem job og uddannelse, for de borgere vi arbejder med. Er du samtidig motiveret af at nå dine mål, så er du Special Minds nye Kompetenceudvikler. 

 

Du ved, at relationer ikke rimer på regneark, du er ikke bange for at udfordre de gængse arbejdsgange for at sætte den enkelte kandidat i centrum, og så er du lidt af en menneskekender.  I stillingen er dialog og personlig udvikling nemlig altafgørende. For at hjælpe dine kandidater med at få øje på deres kompetencer og dermed videre i deres karriere, er det afgørende, at du kan balancere udviklingen af kandidatens kompetencer med forståelsen for hans eller hendes mentale barrierer. Du ved, hvilke værktøjer, du skal hive op af værktøjskassen for, at I sammen er med til at flytte barrierer og se nye muligheder.

I stillingen får du ansvar for at:

  • Udvikle, vejlede og rådgive kandidater, så de er klar til at tage næste skridt på vej mod en afklaring af deres arbejdsevne, mod nye uddannelser eller nye karrieremuligheder
  • Sætte mål, skræddersy strukturen og danne fundamentet for udviklingen af kandidaten
  • Udvikle handlingsstrategier med kandidaten med henblik på en bedre håndtering af udfordringer
  • Planlægge og eksekvere på en metode, der skaber værdi og udvikling for den enkelte
  • Agere den spillende træner og være bindeled mellem kandidat, virksomhed og samarbejdspartnere, der henviser kandidaterne til Special Minds. Ofte med henblik på at kandidaten bliver i stand til at tage og fastholde uddannelse, arbejde eller afklares i forhold til forsørgelsesgrundlag
  • Dokumentere kvalitative og kvantitative effekter hos den enkelte kandidat
  • Skabe jobåbninger og lave intelligente match mellem kandidat og virksomhed

Du ser kompetencer i mennesker og kan rykke grænser nænsomt
Du kan udvikle og vejlede i øjenhøjde med den særlige målgruppe, mennesker med en autismeprofil. Det sætter krav til, at du er dygtig til at motivere, spotte kompetencer og når det er nødvendigt at træde varsomt for at facilitere den personlige udvikling, der gør kandidaten parat til næste skridt i sin karriere.


Fælles for personer med autismeprofiler er, at man kan have svært ved at afkode omverdenen. Men det er en udfordring, der kan komme i mange størrelser og former. Derfor får du også stor metodefrihed i arbejde med den enkelte kandidat. Det kræver, at du er dygtig til at tænke ud af boksen for at blive klog på, hvordan den enkelte kandidats kompetencer bedst bringes i spil.


Du er udadvendt og proaktiv med en struktureret tilgang til dit arbejde og netop dét - giver dig fundamentet for at flytte mennesker, etablere nye virksomhedskontakter og dermed nå de mål, som sammen defineres med de samarbejdspartnere, der henviser kandidater til Special Minds.

Erfaring med kompetence- eller talentudvikling er en klar fordel. Måske har du erfaring fra en privat rådgivningsvirksomhed, et HR-hus eller lignende. Det kan også være, at du er uddannet socialrådgiver, pædagog eller psykolog og har erfaring med at udvikle mennesker. Vigtigst er din evne til, med respekt for målgruppen, at udvikle mennesker med resultater.


Du bliver en del af et dynamisk trekløver hos en prisvindende socialøkonomisk virksomhed
Special Minds er eksperter i at finde særlige kompetencer hos personer med autisme spektrum forstyrrelser (ASF) eller lignende og bringe disse kompetencer optimalt i spil til gavn for kunder, samfundet, virksomheder og den enkelte. Special Minds er en social økonomisk virksomhed, hvilket betyder, at det er medarbejderen og opgaven, der kommer i første række og ikke hensynet til en aktionær. Du vil indgå i et team med fem andre kolleger i Silkeborg afdelingen, som du vil have tæt sparring med.

 

Vi er i det samlede Special Minds 60 medarbejdere, der alle brænder for vores mission om at hjælpe borgere med ASF eller lignende til mere meningsfyldt liv gennem job og uddannelse. 


Vil du vide mere og søge jobbet

 Du er velkommen til at ringe til Sidsel Birk på 51 54 49 37, hvis du har uddybende spørgsmål. Stillingen skal besættes snarest muligt, og ansøgninger behandles derfor løbende.


Søg nuDu har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.