Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kompetent assisterende centerleder til Plejecenter Kastaniehaven i Give

Har du gode samarbejdsevner og gennemslagskraft? Kan du overskue komplekse sammenhænge og løse konflikter? Kan du arbejde helhedsorienteret, og er du skarp i at prioritere opgaver? Motiveres du af ledelsesfaget, og brænder du for at sikre sikker drift? Vil du være med til at sætte dit præg på udvikling af Plejecenter Kastaniehaven?

Hvis du kan sige ja til overstående, så vil vi meget gerne modtage din ansøgning som assisterende centerleder hos os og vil se frem til at sige VELKOMMEN TIL.

Om jobbet
Vi søger en selvstændig assisterende leder med en sundhedsfaglig grunduddannelse, gerne med ledelseserfaring og relevant lederuddannelse.

Den assisterende leder arbejder i samarbejde med planlægger og centerleder med vagtplanlægning, og bruger dette som et centralt værktøj i den daglige drift og budgetstyrring. Den assisterende leder samarbejder tæt med centerleder for at sætte rammer for det gode borger- og arbejdsliv, samt for at sikre den gode faglige udvikling. Den assisterende leder arbejder i et tæt samarbejde med centerleder omkring ledelsesopgaverne på Kastaniehaven, hvor opgaver delegeres fra centerleder til assisterende leder. Den assisterende leder er rollemodel og leder med vilje.

Stilingen er en fuldtidsstilling uden højeste tjenestetid.

Tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. december 2020.

Vi forventer, at du

  • Har lyst og evne til at arbejde ud fra vores mål og værdier, samt tænke helhedsorienteret.
  • Har flair, evne og erfaring med at arbejde med administrative opgaver som arbejdsplanlægning, arbejdstidsregler og overenskomst for en stor personalegruppe.
  • Har evne og lyst til at arbejde på vores plejecenter, hvor brug af IT er en stor del af hverdagen. Vi ser gerne, at du har kendskab til KMD-Nexus, -OPUS vagtplan og –FSlll.
  • Kan bidrage til og arbejde kontinuerligt med vedligeholdelse af et godt arbejdsmiljø, samt være medansvarlig på at sikre et godt tværfagligt samarbejde.
  • Har lyst og evne til at medansvarlig på at sætte retning og fastholde medarbejderne i forhold til rammer og retning.
  • Selvstændigt kan planlægge din arbejdsdag, samt er i stand til at mestre en dag, der kan være præget af uforudsigelighed, og hvor du skal bevare overblikket over komplekse sammenhænge.
  • Kan være tovholder på mulige innovationsprojekter, udviklingsprojekter og/eller undervisning i samarbejde med centerleder og medarbejdere.
  • Har en anerkende og motiverende kommunikation med beboere, borgere, pårørende, medarbejdere, samarbejdspartnere og andre gæster af Kastaniehaven.

Vi tilbyder dig
Et spændende og udfordrende lederjob, hvor du bliver en del af en arbejdsplads, hvor samskabelse er i fokus, når vi sammen med vores beboere og pårørende, skaber gode vilkår og rammer omkring livet, der leves på Kastaniehaven.

Du får en professionel arbejdsplads, hvor der er mulighed for indflydelse på egen arbejdshverdag, og hvor det tværfaglige samarbejde og den rehabiliterende tilgang vægtes højt. Du er hver dag med til at gøre en forskel for medarbejderne, vores beboere, frivillige og gæster af Kastaniehaven, samt for øvrige samarbejdspartnere.

Du tilbydes et lederjob, hvor der er mulighed for udvikling og hvor du er medansvarlig for at sætte retning og løse ledelsesopgaverne i et samarbejde med centerleder.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn.

Om os
Plejecenter Kastaniehaven er beliggende i Give og består af 77 lejligheder, som er fordelt i 4 boenheder. Vores beboere har forskellige behandlings-, omsorgs- og plejehov.

Vi har en tilknyttet centerbygning, hvor der foregår mange forskelligartede aktiviteter og arrangementer som en del af vores visiterede- og åbne dagscenter. Vi har et tæt og givende samarbejde i lokalområdet og med det frivillige liv i og omkring Kastaniehaven.

Personalegruppen består af sygeplejersker, pædagoger, ergoterapeuter, fysioterapeut, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, sygehjælpere, plejehjemsassistenter, ernærings-, hus- og rengøringsassistenter.

Vi modtager og uddanner også elever fra sundhedsuddannelserne.  

Flere oplysninger
Ønsker du at vide mere om Kastaniehaven, som er en del af Senior, Velfærdsforvaltningen, så kan du gå ind på www.kastaniehaven.vejle.dk
Du er også meget velkommen til at kontakte centerleder Carina Skærlund på 21 58 09 33 eller mail calsk@vejle.dk
Jeg viser også gerne vores plejecenter frem.

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest den 18.oktober 2020.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 21. oktober 2020.

Privat straffeattest
Ved ansættelse i Senior, Vejle Kommune, skal der afleveres en privat straffeattest. Den kan hentes gratis på www.borger.dk

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v. Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.