Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kompetent dansklærer i barselsvikariat

Skovvejens Skole i Ballerup søger kompetent dansklærer til mellemtrinnet i et barselsvikariat frem til sommerferien med mulighed for forlængelse.
 
Brænder du for fag som dansk, engelsk, idræt og svømning og kan vi vække din nysgerrighed med vores studiezone, som er et bånd ind i den understøttende undervisning, bevægelse og faglig fordybelse, - ja så glæder vi os til at læse din ansøgning.
 
Skovvejens Skole er en fusion mellem Højagerskolen og Egebjergskolen, der med 1,5 km afstand er beliggende i naturskønne omgivelser og i et eftertragtet boligområde.
 
Vi har fokus på skoleudvikling, der skal styrke den enkelte elevs læring og trivsel. Vi ønsker en skole med højt fagligt niveau samt god elevtrivsel og at Skovvejens Skole forbliver en særdeles attraktiv arbejdsplads, hvor vi er lønførende med en tilstedeværelsespligt på 33 ugentlige timer.
 
VI SØGER
en lærer til vores Vest matrikel med dansk og engelsk som linjefag. 
Derudover ser vi gerne, at du har mulighed for at undervise i andre fag, der knytter sig til mellemtrinnet.
 
VI FORVENTER

  • at du har de rette kompetencer og er en udviklingsorienteret lærer
  • at du er nysgerrig i dit arbejde med læring
  • at du er robust og har høje ambitioner
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Stillingen er en fuldtidsstilling.
 
I Ballerup har vi indgået en aftale med Ballerup Lærerforening, som sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Det har vi gjort, fordi vi mener, at det er værdifuldt med aftalte rammer.
 
Tiltrædelse 1. april 2018 gerne snarest muligt.

YDERLIGERE INFORMATION
Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder, Jane Roger Henrichsen på telefon 4477 3645.

ANSØGNINGSFRIST: 19. FEBRUAR 2018
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 8.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Ballerup Kommune

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her