Kompetent dansklærer i barselsvikariat

Skovvejens Skole i Ballerup søger kompetent dansklærer til mellemtrinnet i et barselsvikariat frem til sommerferien med mulighed for forlængelse.
 
Brænder du for fag som dansk, engelsk, idræt og svømning og kan vi vække din nysgerrighed med vores studiezone, som er et bånd ind i den understøttende undervisning, bevægelse og faglig fordybelse, - ja så glæder vi os til at læse din ansøgning.
 
Skovvejens Skole er en fusion mellem Højagerskolen og Egebjergskolen, der med 1,5 km afstand er beliggende i naturskønne omgivelser og i et eftertragtet boligområde.
 
Vi har fokus på skoleudvikling, der skal styrke den enkelte elevs læring og trivsel. Vi ønsker en skole med højt fagligt niveau samt god elevtrivsel og at Skovvejens Skole forbliver en særdeles attraktiv arbejdsplads, hvor vi er lønførende med en tilstedeværelsespligt på 33 ugentlige timer.
 
VI SØGER
en lærer til vores Vest matrikel med dansk og engelsk som linjefag. 
Derudover ser vi gerne, at du har mulighed for at undervise i andre fag, der knytter sig til mellemtrinnet.
 
VI FORVENTER

  • at du har de rette kompetencer og er en udviklingsorienteret lærer
  • at du er nysgerrig i dit arbejde med læring
  • at du er robust og har høje ambitioner
 
LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
Stillingen er en fuldtidsstilling.
 
I Ballerup har vi indgået en aftale med Ballerup Lærerforening, som sikrer gode løn- og arbejdsvilkår. Det har vi gjort, fordi vi mener, at det er værdifuldt med aftalte rammer.
 
Tiltrædelse 1. april 2018 gerne snarest muligt.

YDERLIGERE INFORMATION
Er du interesseret i at høre mere, så er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder, Jane Roger Henrichsen på telefon 4477 3645.

ANSØGNINGSFRIST: 19. FEBRUAR 2018
Ansættelsessamtaler finder sted i uge 8.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

 

Ballerup Kommune

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:5. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Lærer til Den Sikrede Institution Sønderbro

Sønderbro, Sikret afdeling

Er du god til at holde fokus for at give unge de bedst mulige udviklingsmuligheder? Kan du prioritere din tid og dine opgaver hen imod formålet med anbringelserne? Har du selv et aktivt fritidsliv som idrætsudøver, da du skal være med til at støtte ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Lærer til dansk i udskolingen på Lundehusskolen (barselsvikariat)

Lundehusskolen

København
Der går ca. 600 børn på Lundehusskolen. De er så forskellige, som børn er, men vores mål er det samme for dem alle: De skal blive dygtige og klare sig godt. Vi søger en barselsvikar på fuld tid, som kan påtage sig dansk i udskolingen. Du skal have l...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Lærer til modtagelsesklasse til Skolen på Strandboulevarden (barselsvikariat)

Skolen på Strandboulevarden

Vil du arbejde på en nyrenoveret, ung skole på Østerbro? Vi er en skole, der i sommeren 2017 er flyttet i helt nyerenoverede bygninger i det tidligere Danmarks Designskole på Strandboulevarden. Skolen får snart en skoleidrætshal og et stort udendørs...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Lærer til Langelinieskolens mellemtrin (barselsvikariat)

Langelinieskolen

København
Vil du være med til at styrke og videreudvikle skolens mellemtrin sammen med de andre dygtige personaler vi har? En af vores lærere har søgt barselsorlov, og derfor søger Langelinieskolen en barselsvikar, der kan undervise i matematik, idræt og hist...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Matematiklærer til 1. årgang på Ellebjerg Skole

Ellebjerg Skole

København
Vil du være lærer på en ambitiøs og uhøjtidelig skole med gode resultater, en skole hvor du virkelig kan gøre en forskel? Om os Ellebjerg Skole ligger i hjertet af det gamle Sydhavnen, og vores elever afspejler Sydhavnens dejlige mangfoldighed. Vi h...