Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kompetent ingeniør med interesse for vejteknikVil du være med til at sikre professionel vejteknisk rådgivning, og trives du med at finde de optimale og holdbare løsninger til vejes vedligehold? Så er det dig, vi søger til afdelingen Befæstelser

Fremtidens veje skal være sikre, holdbare og komfortable at køre på, samtidig med at anlæg og drift af dem udføres økonomisk og klimamæssigt ansvarligt. Vi søger en ny kollega, der har lyst til at arbejde med analyser af vejes tilstand og overfladeegenskaber.

I denne stilling skal du have lyst til at bringe dine faglige kompetencer i spil set ud fra en asset management tilgang. Du får testet dine evner indenfor vejteknik, og vi sørger for, at du i det daglige altid kan sparre med dine kolleger.

Vi forventer, at du kan agere som drivkraft for en bred vifte af opgaver, fra mindre tekniske spørgsmål til større udviklingsprojekter.

Du kan være erfaren eller nyuddannet i denne stilling - det vigtigste er, at du brænder for opgaven, og at du har lyst til at søge efter svar og løsninger på de mange tekniske udfordringer, som du vil møde i din hverdag,” fortæller afdelingsleder Ghita Berg.

Velkommen til Befæstelser
Du bliver en del af en afdeling, der består af 23 ansatte (primært ingeniører). Vi leverer faglig rådgivning til vores planlægnings-, anlægs- og driftsprojekter samt udvikler ny viden indenfor vejes overfladeegenskaber, for derigennem at sikre en bæredygtig, trafiksikker og komfortabel vejinfrastruktur.

Afdelingen består af en række specialister som arbejder med vejbefæstelsers opbygning, tilstand og egenskaber, afprøvning af vejmaterialer samt pavement management. Vi deltager i udviklingsprojekter og standardiseringsarbejde på både nationalt og internationalt plan.

Opgaverne er præget af høj omskiftelighed, og du skal være i stand til at omstille dig og løse netop de opgaver, der har højst prioritet og bevågenhed.

I afdelingen lægger vi vægt på både de faglige kompetencer og et godt socialt sammenhold. Du er derfor meget gerne humørfyldt og positiv i din tilgang til andre mennesker.

Det er ikke nok, at du er fagligt stærk og dygtig. Du skal også være en holdspiller. I vores team løfter vi i flok, og vi sætter pris på sparringen og samarbejdet,” uddyber Ghita Berg.

Interesse for vejes overfladeegenskaber og tilstand
Du har en uddannelse som f.eks. ingeniør, gerne med viden om vejteknik og erfaring med drift- og vedligehold herunder analyse af tilstandsdata fra veje. Det vil være en fordel, hvis du har kompetencer inden for matematik og statistik samt praktisk erfaring med vejvedligehold, tilstandsregistreringer og pavement management. 

Du besidder tekniske og analytiske evner, og har en interesse i at håndtere og analysere data og tal. Du kan begå dig på fagligt teknisk engelsk, og du arbejder systematisk, målrettet og selvstændigt, ligesom du er god til at samarbejde, kommunikere og formidle dit arbejde til samarbejdspartnere med forskellig faglig baggrund.

Du kan begå dig i et til tider hektisk miljø. Der kan i enkelt tilfælde være rejsedage i ind- og udland som inkluderer overnatninger.

Hvis du er klar til at blive en del af et team af nogle af landets dygtigste specialister indenfor vejteknik, så tag fat i os,” afslutter Ghita Berg.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Befæstelser, hvor du ansættes i Drifts- og Teknikdivisionen på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng).

Læs mere
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ghita Berg på telefon 7244 7141 eller 2290 7024.

Er du interesseret?
Send din ansøgning snarest muligt dog ikke senere end onsdag den 12. maj. Vi forventer at afholde samtaler den 19. og 20. maj.

Søg stillingen ved at trykke på knappen ”Send ansøgning" eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.
 


I Vejdirektoratet er vi med til at skabe fremtidens infrastruktur i Danmark. Vi er et stort hold af fagligt engagerede medarbejdere, der arbejder innovativt sammen med hele vejsektoren for at skabe de bedste løsninger, der kan få mennesker og varer bæredygtigt, nemt og sikkert frem.

Vi tager hånd om dagligdagens trafikale udfordringer, og vi planlægger og styrer nogle af landets største og mest komplekse anlægsprojekter. Samtidig har vi har et vågent blik på morgendagens udvikling fx med selvkørende biler, og vi tager ansvar for bæredygtighed f.eks. i form af klimavenlig asfalt.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.