Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kompetent sygeplejerske søges til plejecenter Bistrupvang

Vores ene sygeplejerske har valgt et liv som hjemmearbejdende mor/hustru, så Henriette søger en ny kollega. Om jobbet

Du sætter rammerne for borgernes sygepleje, i tværfagligt samarbejde med husets anden sygeplejerske og resten af den erfarne personalegruppe. I har det sygeplejefaglige ansvar for at sikre at opgaverne tilrettelægges og udføres under hensyntagen til borgernes ressourcer og behov - på et højt fagligt niveau..

Du deltager aktivt i den komplekse pleje, er nærværende hos borgerne, guider og vejleder dine kollger samt de elever og studerende, som løbende er på Bistrupvang

Du har en central rolle i forbindelse med implementering af projekter og vedligeholdelse af allerede iværksatte tiltag. Vi har fokus på arbejdet med forebyggelige indlæggelser gennem triagering, rehabilitering, utilsigtede hændelser samt palliation og Fællessprog III (FSIII). Derfor er det en fordel at være stærk i dokumentation.

Din profil

Du er uddannet sygeplejerske og har gerne flere års erfaring fra hospital eller primær sektor. Du har stor interesse for komplekse, ældre borgere med kroniske sygdomme og brænder for palliationsområdet og formår at sætte værdighed for borgerne i centrum. Du har et godt overblik og formår at prioritere opgaverne.

Du er en dygtig vejleder og du evner at få det bedste faglige frem i dine kolleger. Du har klinisk vejlederuddannelse, kan lide at udvikle sygeplejen og lære fra dig. Du er undrende og nysgerrig og kan reflektere i fælleskab.

Samtidig er du empatisk, god til at lytte og har en anerkendende kommunikations- og formidlingsform. Du er positiv, imødekommende, kan skabe trivsel for borgerne og deres pårørende samt bidrage til et godt arbejdsmiljø. Du er ansvarlig, fleksibel og medvirker til at sikre en høj sygeplejekvalitet, der lever op til gældende lovgivning.

Derfor skal du vælge os

På Bistrupvang arbejder vi målrettet med leve-bo miljø konceptet, som det er beskrevet i Mette Søndergaards bog ”Livet i leve-bomiljø”, dvs. at der er stor fokus på hjemmelighed, hverdagsliv og at det er den enkeltes borgers vaner, behov og ressourcer, der styrer hverdagen. Desuden har ni af vores medarbejdere netop gennemgået Sundhedsstyrelsens uddannelsesforløb om værdighed og selvbestemmelse.

Vi arbejder aktivt med sygeplejerskens rolle og støtter op om de arbejdsopgaver og udviklingsmuligheder der ligger heri. I Rudersdal Kommune lægges vægt på udvikling og der er stor mulighed for faglig udvikling, bl.a. via fagligt netværk med Frydenholm og andre plejecentre i kommunen. Vi samarbejder også med hjemmesygeplejen og akutsygeplejerskerne.

På Bistrupvang er næsten alle borgerne tilknyttet vores to plejehjemlæger. Det giver god mulighed for at drøfte problemstillinger med lægerne. Hver torsdag kommer én af lægerne på besøg og tilser de borgere, som har behov for det.

Ønsker du høj grad af sygeplejefagligt ansvar, medindflydelse på din arbejdsdag hvor du kan præge udviklingen, skal du vælge os. Du får fagligt kompetente og engagerede kollegaer på en arbejdsplads hvor der er rart at være, og hvor ledelsen er nærværende og synlig.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 28-32 timer ugentlig fortrinsvis i dagvagt og fortrinsvis på hverdage.

Om os

Plejecenteret Bistrupvang, der ligger ud til et skønt naturområde, åbnede i september 2012 og har 50 plejeboliger.Boligerne er indrettet som leve/bo miljøer med fire bo-enheder, to i Øst huset og to i Vest huset: Vi ligger tæt på offentlig transport og ikke langt fra Birkerød Centrum.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Holdes løbende.

Har du lyst til at spørge din kommende kollega om noget, er du velkommen til at ringe til Henriette Rosenkrends på telefon 46113800


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.