Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kompetente lærere og/eller pædagoger, søges til ny afdeling.

Heldagsskolen Bråby oplever pt. en stigende efterspørgsel til elever, der har brug for et helt særligt tilrettelagt skoleforløb.

Vi opretter derfor en helt ny afdeling i Faxe, hvor voksenressourcerne, mulighederne og kompetencerne står til mål med de udfordringer elever har.

Derfor søger vi nu personale som kan løfte denne opgave, sammen med kompentente og engagerede personaler fra Heldagsskolen Bråby, der allerede er i fuld gang med at skyde projektet afsted.

Udover den nyoprettet afdeling, som vi tænker skal kunne rumme 10 elever, så består Heldagsskolen Bråby af yderligere 2 afdelinger.
Elever der bliver visiteret hertil, kan have flere problemstillinger, såsom ADHD, autismespektrumforstyrrelser, socio-emotionelle og/eller indlæringsvanskeligheder. Der er tit en komorbiditet i elevernes problemstillinger. Elevgruppen er kendetegnet ved overordnet at have brug for 1:1 støtte.

Skolens personale er kendetegnet ved at være engageret, faglige kompetente og omstillingsparate. Man arbejder i tværfaglige og i høj grad selvstyrende teams, men man har altid ledelse eller psykologbistand tæt på.

Vi prioriterer kompetenceudvikling og efteruddannelse højt, derfor er vi løbende igang med en intern uddannelse, som klæder dig og eksisterende personale på til opgaven.

Det forventes du har erfaring med målgruppen og vil finde det spændende at starte en ny afdeling op, med de ulemper og muligheder dette giver.
Du skal have solide samarbejdsevner og være en der tager ansvar og er med til skabe den struktur og hverdag vores elever har brug for.

Hvis ovenstående har fanget din interesse og du har lyst til at høre mere om vores skole og den nye afdeling, er du meget velkommen til at ringe eller kigge på vores hjemmeside.

Ansøgningsfrist 24. februar 2020, klokken 10.

Samtaler afholdes 26. og 27. februar.
Med forventet opstart 1. april.
Har du ikke hørt fra os efter disse datoer, er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingerne.

Ansøgningen sendes via knappen "Send ansøgning" eller ved at sende den til nedenstående mailadresse.
Heldagsskolen Bråby ApS
Kirkevej 18 A, 4690 Haslev
56325254


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Lærere til Hylleholt Skole

Faxe Kommune

Faxe Ladeplads
Engagerede og relationsskabende lærere til Hylleholt Skole. Hylleholt Skole ligger i Faxe Ladeplads. Skolen har et aktuelt elevtal på 307 elever, fordelt på 13 klasser fra 0.-9. årgang. Hylleholt Skole er en ambitiøs skole karakteriseret ved masser ...
Indrykket:24. marts 2020

Østervangsskolen søger lærer til gruppeordning for overbygningselever - Genopslag

Roskilde Kommune - Østervangsskolen

Roskilde
Vi søger en lærer til Østervangsskolens gruppeordning for overbygnings elever med skolevægring og eller udfordringer inden for ASF. Stillingen er fast og på fuld tid. Vi søger dig der er solidt fagligt forankret som lærer og så vidt det er muligt ka...
Indrykket:19. marts 2020

Lynghøjskolen i Roskilde Kommune søger lærer

Roskilde Kommune - Lynghøjskolen

Roskilde
Vi søger en lærer med linjefag i et eller flere af følgende fag: Matematik og musik. Lynghøjskolen søger en uddannet lærer, der brænder for at varetage undervisningen i matematik og musik. Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi forventer, at du:...
Indrykket:13. marts 2020

FAGLÆRER TIL TAGDÆKKER-UDDANNELSEN

EUC Nordvestsjælland

Holbæk
Vil du uddanne fremtidens dygtigste tagdækkere?Vi søger lige nu timelærere til vores tagdækkeruddannelse på EUC Nordvestsjælland. Vi vækster og har brug for undervisere, der har tid, lyst og evner til at være med til at uddanne fremtiden dygtigste t...
Indrykket:31. marts 2020

Roskilde Gymnasium søger lærere

Roskilde Gymnasium

Roskilde
Roskilde Gymnasium søger lærere Roskilde Gymnasium søger lærere til et antal stillinger i gymnasiets fagrække med tiltrædelse d. 1. august 2020 - ansøgere med og uden pædagogikum har interesse, og kandidater med to eller flere fag foretrækkes. Fagko...
Indrykket:1. april 2020