Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncern-HR i Sundheds- og Ældreministeriet søger erfaren HR-konsulent

Vil du være med til at levere professionelle HR-ydelser i samarbejde med dine kollegaer i Koncern-HR i Sundheds- og Ældreministeriet? Vil du være en del af en stor, politisk styret koncern med 2.400 faste medarbejdere? Og brænder du for at udvikle en rekrutteringsfunktion?

Vi søger en fagligt bredt funderet HR-konsulent, der har særlig erfaring inden for rekrutteringsområdet.

Om os
I Koncern-HR i Sundheds- og Ældreministeriet har vi fokus på at levere en høj service til institutionerne på ministerområdet. Vi er organisatorisk placeret i departementet og leverer ydelser til både medarbejdere, tillidsrepræsentanter, ledere, chefer og direktører. Du bliver del af en stor og dynamisk HR-afdeling, hvor sparring og udvikling er centralt.

Om arbejdet
Du kommer til at være særligt tilknyttet en enkelt institution som HR-konsulent, hvor du løser klassiske HR-opgaver i form af rådgivning og vejledning samt administrative HR-opgaver. Derudover skal du være med til at løfte rekrutteringsfunktionen, der løser rekrutteringsopgaver inden for hele ministerområdet. Vi arbejder med differentierede ydelser, fra blot at igangsætte en rekruttering til at gennemføre samtaler og indgå aftale om ansættelse. Du kan facilitere hele rekrutteringsprocessen og har lyst til at udvikle Koncern-HRs rekrutteringstilbud, og optimere og udvikle vores processer.

Dine primære arbejdsopgaver er, at:

  • Identificere og implementere tiltag, der styrker og udvikler rekrutteringsfunktionen
  • Rådgive og vejlede ledere og medarbejdere omkring personalemæssige forhold
  • Varetage daglige HR-driftsopgaver i form af stillingsopslag, ansættelseskontrakter, lønforhandlinger mv.
  • Deltage i forskellige HR-projekter afhængig af kompetencer og interesser.
Din uddannelse og erfaring
Vi forventer, at du har en del års bred HR-erfaring, hvor du med årene har specialiseret dig indenfor alle aspekter af rekrutteringsprocessen. Vi lægger vægt på, at du er samfundsvidenskabeligt universitetsuddannet som fx cand.merc.HR, cand.jur. eller cand.scient.pol. og løbende har efteruddannet dig inden for analytisk og metodisk HR.

Vi forventer derudover, at du:
  • Har stor erfaring med rekruttering, som du kan omsætte til praksis
  • Er glad for tal, kommunikativ stærk og har flair for it-systemer
  • Arbejder målrettet og struktureret
  • Har et stort overblik og er handlekraftig
  • Har kritisk sans og et højt refleksionsniveau
  • Er tillidsvækkende og kan skabe holdbare relationer.
Vi tilbyder
Du bliver en del af en HR-organisation, der er kendetegnet af meget høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Vi værdsætter en høj grad af kollegasparring og samarbejde på tværs af HR-kernefunktionerne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som fuldmægtig eller specialkonsulent (afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer) efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og
Akademikernes Centralorganisation. Der er tale om en varig stilling.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Maiken Wildt på tlf. 3268 8447.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 17 og 18.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her