Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncern HR, MidtSim søger en engageret og teamorienteret kollega med simulationserfaring

Koncern HR, MidtSim søger en medarbejder med erfaring inden for simulation og undervisning, som kan bidrage til driften og udviklingen af vores uddannelsestilbud.

Om os
Koncern HR, MidtSim er den højtspecialiserede fællesfunktion for simulation i Region Midtjylland. Vores mission er at medvirke til at styrke patientsikkerheden og bidrage til høj faglig kvalitet i patientbehandlingen gennem anvendelse af simulation.  

Vi løser en bred vifte af drifts-, udviklings- og forskningsopgaver inden for simulation med tværregionalt sigte. Vores opgave er at bidrage til at understøtte udvikling og strategisk implementering af simulationsbaserede indsatser i Region Midtjylland.

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende stilling med stort selvstændigt ansvar og udviklingspotentiale såvel fagligt som personligt. Du bliver en del af en fagligt ambitiøs afdeling med 13 engagerede kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Vi lægger stor vægt på en anerkendende tilgang, sparring og samarbejde i et inkluderende og professionelt læringsmiljø.

Dine opgaver
Du bliver én af tre kolleger, der primært beskæftiger sig med teamsamarbejde i teams med simulation som omdrejningspunkt. Dine hovedopgaver vil centrere sig om følgende:

 • varetage driftsopgaver i forbindelse med afholdelse af kursus- og uddannelsesaktiviteter
 • forestå undervisning 
 • bidrage til videreudvikling af Simulatorinstruktøruddannelsen og MidtSims Faculty
 • udvikle nye simulationsbaserede uddannelsestilbud
 • understøtte anvendelse og implementering af simulation på tværs i Region Midtjylland
 • skabe synlighed omkring MidtSims aktiviteter på regionens hospitalsenheder
 • opbygge netværk og understøtte netværksdannelse for simulatorinstruktørerne samt bidrage til videns- og erfaringsdeling
 • indgå i regionale projekter vedrørende simulation

Vi forventer, at du har
En relevant sundhedsfaglig eller humanistisk uddannelse, fx sundhedsprofessionel, psykolog eller noget helt tredje? Du har nogle års praksiserfaring fra sundhedssektoren. Du er uddannet simulatorinstruktør og har praktisk erfaring med simulation. Du har B-kørekort.
 

Endvidere forestiller vi os, at du

 • trives med teamsamarbejde samtidig med, at du også evner at arbejde selvstændigt
 • har erfaring med feedback, undervisning og etablering af læringsrum
 • er en stærk mundtlig og skriftlig formidler
 • har erfaring med at skabe relationer/netværk
 • har et højt ambitionsniveau, er initiativrig og entusiastisk
 • trives med vekslende arbejdsopgaver og fleksible arbejdstider

Løn og ansættelsesvilkår
I henhold til gældende overenskomst. Stillingen er en fast fuldtidsstilling, men der kan være mulighed for deltidsansættelse. Du refererer til kontorchefen i MidtSim. Tjenestestedet er MidtSim beliggende i Skejby, Aarhus N samt hospitalsenheder i Region Midtjylland.

Ansøgningsfrist er d. 23. november. Første ansættelsessamtale afholdes d. 30. november, og 2. ansættelsessamtale afholdes d. 10. december. Tiltrædelse d. 1. februar 2021.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til udviklingssygeplejerske Neel Toxvig på neel.toxvig@rm.dk / 2043 5572, projektsygeplejerske Magnus Bie på magbie@rm.dk / 2499 7806 eller kontorchef Charlotte Paltved på chpalt@rm.dk / 2159 2721.

Vi henviser i øvrigt til Koncern HR, MidtSims hjemmeside www.midtsim.rm.dk og Region Midtjyllands hjemmeside www.regionmidtjylland.dk.MidtSim er Region Midtjyllands højtspecialiserede simulationscenter samt lokalt simulationscenter for Aarhus Universitetshospital og Aarhus Universitet.

Vi uddanner og træner ca. 14.000 præ- og postgraduate sundhedsprofessionelle om året i MidtSim på baggrund af en forskningsbaseret tilgang. Hertil kommer aktiviteter i forhold til uddannelse og træning in situ, det vil sige, at MidtSim understøtter og videndeler vedrørende simulationsbaserede aktiviteter på tværs af hospitalsenheder i Region Midtjylland. Herudover tilbyder vi skræddersyede simulationsbaserede aktiviteter og kurser til offentlige og private virksomheder. Vi har en omfattende indtægtsdækket aktivitet inden for og uden for Region Midtjylland.

Der foregår en betydelig forskningsaktivitet i MidtSim. Vi er forskningsmæssigt forankret og har et tæt samarbejde med Center for Sundhedsvidenskabelige Uddannelser, Health og Institut for Klinisk Medicin ved Aarhus Universitet samt de øvrige simulationscentre i Danmark.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.