Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncern IT søger en skarp løsningsarkitekt til udvikling af digitale løsninger til Danmarks største it-landskab

Synes du det er spændende at bygge it-løsninger, og vil du være med på en teknologisk transformation af en af Danmarks førende offentlige it-organisationer?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Til Københavns Kommunes Koncern IT søger vi i øjeblikket en it-arkitekt til udvikling af nye it-løsninger, som skal forbedre hverdagen for over 40.000 ansatte og mere end 600.000 borgere i landets største kommune.

Københavns Kommunes vision er, at København er for alle og skal være verdens bedste by at leve i. Visionen gælder også på det digitale område, hvor vi går forrest i en digital udvikling, der forener vores forretning, de teknologiske muligheder og brugernes behov. Koncern IT spiller en afgørende og vigtig rolle i dette arbejde, bl.a. fordi vi understøtter udviklingen af løsninger indenfor effektiv forvaltning, velfærdsteknologi, robotautomatisering og SmartCity. Vi skal stille nem og tilgængelig teknologi til rådighed for vores kolleger i organisationen, så de kan levere velfærd af høj kvalitet og skabe de bedst mulige levevilkår for københavnerne.

Arbejdsopgaver
Som it-arkitekt hos Koncern IT i serviceområdet Implementering af Systemer vil du fra dag ét indgå som en væsentlig spiller i et team sammensat af forskellige fagligheder. Sammen med resten af serviceområdet vil du komme til at løfte en bred pallette af opgaver for hele kommunen – lige fra design af små og specialiserede it-løsninger til udbud af de helt store fagsystemer.

Det er en spændende opgave, når kommunens it-landskab består af over tusind systemer, der indeholder alt fra IoT-devices, der måler temperaturen på vejene, til store platforme som Office365 og Azure. Du finder formentlig ikke en organisation med en lige så spændende og forskelligartet it-portefølje nord for Lübeck.  
Derudover vil du skulle arbejde tæt sammen med de øvrige serviceområder, der bla. varetager driften af mange af vores systemer både i vores on-premise og voksende cloud-miljø.

Du vil helt sikkert blive udfordret på dine tekniske evner i forhold til kommunens store kompleksitet og brede teknologiportefølje. Der er således rigtige gode muligheder for bred faglig sparring og udvikling, og du skal have mod på at arbejde i en organisation på vej mod det agile med et højt teknisk kompetenceniveau, mange it-faglige holdninger og skiftende politiske agendaer.

Din profil
Først og fremmest forventer vi ikke nødvendigvis, at du kommer med 20 års erfaring og certificeringer i alt fra COBIT5 og CISSP til de store cloudplatforme. Selvom erfaring er et plus, vægter vi også, at du er ambitiøs, lærenem og kan arbejde ud fra forskellige arkitektur- og sikkerhedsmæssige tilgange.

Som it-arkitekt har du nemlig ansvar for, at forretningen får den rigtige løsning. Det betyder, at du skal kunne forstå mange forskellige forretningsbehov, systemer og frameworks, samt aktivt følge den teknologiske udvikling på markedet for at kunne matche forvaltningernes krav bedst muligt. Du vil ofte være en del af den tidlige projektfase, der vedrører analyse og design.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi tilbyder et job med gode muligheder for at bruge dine faglige kompetencer. Vi har fokus på løbende kompetenceudvikling, og sammen vil vi sikre din videreudvikling som løsningsarkitekt.

Stillingen er placeret i serviceområdet Implementering af Systemer i Koncern IT under Økonomiforvaltningen. Det er et nyetableret serviceområde, hvor du får mulighed for at være med til at præge områdets ydelser. Der er 50 medarbejdere i serviceområdet, der består af mange dygtige kollegaer med stor ekspertise indenfor teknisk design, løsningsarkitektur, anskaffelse og implementering og drift af systemer. Stemningen i området er præget af en professionel, men uformel omgangstone med højt til loftet. Vores vision er, at vi vil være Danmarks bedste til at drive forandringer, der giver høj værdi for forretningen.

Løn- og ansættelsesforhold
Stillingerne er på fuld tid, og aflønning sker efter overenskomstvilkår og kvalifikationer. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold, relevant efteruddannelse mv. og en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Mere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lone Munch Thorsen på 5087 6654 eller kontorchef Heinrik Binderup Mathiasen på 2446 3993.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Skynd dig at søge! Vi holder løbende samtaler. Ved ansøgning bedes du vedhæfte CV og ansøgning.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 24. februar 2021

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.