Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koncern IT søger to engagerede allround kontorelever inden for offentlig administration med opstart 1. september 2021

Har du lyst til at få en udfordrende og lærerig 2 årig uddannelse, der kan bane vejen for din fremtidige karriere? Så kan en kontoruddannelse i offentlig administration hos Koncern IT, Region Sjælland være et godt uddannelsesvalg for dig.

Koncern IT er Region Sjællands centrale it-afdeling med ca. 380 medarbejdere. Vores mission er at levere optimal og effektiv sundheds-it til Region Sjællands brugere. Som kontorelev hos os vil du få en bred administrativ uddannelse inden for flere forskellige arbejdsområder såsom Økonomi, Administration, Projektledelse og Helpdesk. Dine opgaver vil spænde bredt fra PMO opgaver, journalisering, mødeindkaldelser, fakturering, webredigering og diverse administrative opgaver.

Selve elevuddannelsen tager 2 år og afsluttes med en fagprøve. I løbet af uddannelsen er der indlagt obligatorisk skoleforløb samt studietur. Skoleperioderne foregår på ZBC Selandia, Slagelse.

”Det er fedt at være kontorelev i Koncern IT, fordi du bliver prioriteret højt og set som en ligeværdig medarbejder, hvor dine meninger og input har lige så stor værdi som alle andres” Kontorelev Christina Patricia Petersen, Koncern IT.

”Glæd dig til en spændende elevtid med ansvar, gode kollegaer i hver afdeling og masser af muligheder for både en personlig og faglig udvikling” Kontorelev Sofie Hyldevang Otto, Koncern IT

Vi tilbyder

Udfordrende opgaver hvor den oplæringsansvarlige vil sikre, at du får et struktureret og professionelt forløb. Der arrangeres introforløb, elevmøder med øvrige elever inkl. supportelever i Koncern IT samt løbende evalueringer af dit forløb. Du vil i løbet af din elevtid arbejde i flere forskellige afdelinger, hvor du vil opleve meget forskelligartede opgaver. Arbejdssted er Ringsted Sygehus, Ærtekildevej 1, 4100 Ringsted.

Du får en spændende elevplads med ansvar for dine egne opgaver, som typisk vil bestå af:

 • Administrative opgaver inden for fx journalisering, renskrivning, kalenderstyring, referatskrivning
 • Receptionsbetjening og telefonpasning
 • Mødebookinger
 • Støtte op om stillingsopslag og ansættelsessamtaler
 • Møderumsklargøring
 • Styring og rekvirering af kontorartikler
 • Kommunikationsopgaver inden for opdatering af intranet, teamsites. LinkedIn m.m
 • PMO-opgaver såsom nyhedsbreve, projektunderstøttelse samt vidensdeling
 • Helpdesk-opgaver inden for kursusadministration, dispatcheropgaver og mulighed for deltagelse i 1.level support.

Vi forventer, at du

 • Er servicemindet og har gå-på mod
 • Har flair for it og kan lide at arbejde med hele Office pakken
 • Er arbejdsom og selvstændig og har lyst til at lære nye ting
 • Er god til at samarbejde
 • Har en positiv personlighed og er socialt engageret

For at blive elev hos os, skal du have bestået eller forvente at bestå én af følgende uddannelser inden opstart

 • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS/HGS grundforløb
 • HHX
 • HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015

Er du over 25 år, skal du desuden have lavet en realkompetencevurdering, hvis du har taget din uddannelse efter den 1. august 2015. Denne kan du få udarbejdet ved nærmeste handelsskole. Du bedes vedhæfte dokumentation på al din tidligere uddannelse og evt. erhvervserfaring. Har du fået foretaget en realkompetencevurdering, skal denne også vedhæftes.
Hvis du først bliver færdig med ét af ovenstående skoleforløb medio 2021, bedes dette fremgå af din ansøgning.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 380 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og i særdeleshed til regionens sygehuse. Vi råder over moderne kontorfaciliteter i tilknytning til vores datacenter i Ringsted. Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 18.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Koncern IT ønsker at være en stærkt serviceorienteret organisation. Vi arbejder efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld og forventer, at nye kollegaer konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage.

Du kan læse mere om Koncern IT på LinkedIn og på regionens hjemmeside: http://www.regionsjaelland.dk/koncern-it

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flextidsordning, som sikrer en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte overordnede elevansvarlig Tine Veilmark på telefon: 20 53 76 14.

Det videre forløb

Ansøgning, CV samt eksamensbevis fremsendes senest 6. maj 2021. Samtaler forventes afholdt d.18. og 21. maj 2021.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.