Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konditor

Bager/konditor søges til Sinatur Hotel Gl. Avernæs

På Sinatur Hotel Gl. Avernæs, der ligger placeret i naturskønne omgivelser ca. 10 minutter fra Assens, mangler vi en dygtig bager/konditor, der elsker at bage, forme og arbejde med gode, danske råvarer, der oftest er både lokale og økologiske.Du bliver en del af et miljø og en arbejdskultur, der beror på hygge, teamspirit, magisk gastronomi, lunefuld humor og masser af forkælelse.

Dine vigtigste opgaver

Som bager/konditor er du med til at sikre, at vores gæster får den bedste start på dagen med et smagfuldt morgenmåltid fuld af hjemmelavede lækkerier, og at vi i løbet af hele deres ophold kan forkæle dem med lækkert bagværk og hjemmesylt. 

  • Du varetager al brødbagning, herunder både rugbrød, morgenbrød og madbrød - også med surdej.

  • Du fremstiller kager og søde sager til vores buffet, pauseserveringer, bryllupper og andre fester/arrangementer.

  • Du er med til at klargøre desserter, mousser, fromager, dessertkager osv.

  • Du fremstiller marmelade, kompotter og andre sylterier

Kvalifikationer

  • Du har erfaring fra en lignende stilling

  • Du er vant til at arbejde hurtigt og effektivt og tager ejerskab over dine opgaver

  • Du er en holdspiller, der byder ind med nye ideer og initiativer - også på tværs af afdelinger

  • Du er kreativ, nytænkende og holder dig opdateret om nye trends og tendenser på dit område

Vi tilbyder

  • Trygge ansættelsesvilkår og fordelagtige personalegoder

  • Gode arbejdstider - primært hverdage fra 6.30-14.00

  • Frie tøjler til at være kreativ, så længe kvalitet og overordnet koncept overholdes.

  • En fantastisk virksomhedskultur med plads til den enkelte og rig mulighed for udvikling

  • Et hold dygtige og passionerede kolleger, der glæder sig til at få dig med på holdet

 

Der kan forekomme arbejde i weekender og på helligdage.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte køkkenchef, Martin Riber, på 63 73 73 73 eller mari@sinatur.dk.

Ansøgning og tiltrædelse

Stillingen ønskes besat i start marts eller april. Samtaler afholdes løbende, så skynd dig at sende din ansøgning til Martin Riber på mari@sinatur.dk snarest muligt og senest fredag den 16. februar.

Om Gl. Avernæs

Gl. Avernæs er en del af hotelgruppen Sinatur, der består af i alt seks hoteller fordelt rundt i Danmark - alle med naturen som midtpunkt. Hotellerne er lige så forskellige, som de er smukke, men fællesnævneren er de tre kerneværdier: Nærvær, natur og gastronomi, som er med os i alt, hvad vi gør.Her er højt til loftet, plads til alle og sjældent langt fra tanke til handling.Læs mere på: www.sinatur.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her