Konditor Bager Horsens har travlt og søger bagersvend/konditor

Vi har derfor brug for en kvalitetsbevist bagersvend/konditor til tiltrædelse hurtigst mulig.

Du skal kunne arbejde hver anden weekend-fast ugentlig fridag.

Vi forventer, at du er selvstændig,pligtopfyldende, mødestabil og har erfaring inden for faget.

Har dette din interesse, kan du kontakte Bagermester Herluf på herlufmette@vip.cybercity.dk eller møde op i bageriet inden kl 10:00

Husk vi holder ferielukket i ugerne 28 - 29 & 30


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330051052Phoenix-5703653b12019-06-30T00:00:00Konditor Bager Horsens har travlt og søger bagersvend/konditor

Vi har derfor brug for en kvalitetsbevist bagersvend/konditor til tiltrædelse hurtigst mulig.

Du skal kunne arbejde hver anden weekend-fast ugentlig fridag.

Vi forventer, at du er selvstændig,pligtopfyldende, mødestabil og har erfaring inden for faget.

Har dette din interesse, kan du kontakte Bagermester Herluf på herlufmette@vip.cybercity.dk eller møde op i bageriet inden kl 10:00

Husk vi holder ferielukket i ugerne 28 - 29 & 30

Vi har derfor brug for en kvalitetsbevist bagersvend konditor til tiltrædelse hurtigst mulig. Du skal kunne arbejde hver anden weekend-fast ugentlig fridag. Vi forventer, at du er selvstændig,pligtopfyldende, mødestabil og har erfaring inden for faget. Har dette din interesse, kan du kontakte Bagermester Herluf på herlufmette@vip.cybercity.dk eller møde op i bageriet inden kl 10:00 Husk vi holder ferielukket i ugerne 28 - 29 3011jobnet5703653b100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-22T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3554408METTE ROSTGAARD NIELSEN ApS11Bjerrevej 698700HorsensDKDanmark0
herlufmette@vip.cybercity.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent784644JobNet5010698501069810027-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5703653bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5703653bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5703653b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5703653b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/4.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Bager i dag.12007991Dansk3Læse/ tale741201Bager18Hotel og restauration362154268herlufmette@vip.cybercity.dkherlufmette@vip.cybercity.dkDKDanmarkDKDanmark330043489Bagersvend søgesRobot Bagersvend søges, Le G teau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje. Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætter pris på at du kan arbejde selvstændigt og arbejder efter de normale bagertraditioner. Jobbet er 37 timer ugentligt, med fri hver anden weekend, fast ugentlig fridag. Henvendelse til Henrik Kudsk på mail. legateau@legateau.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

Bagersvend søges,

Le Gâteau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje.

Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætter pris på at du kan arbejde selvstændigt og arbejder efter de normale bagertraditioner.

Jobbet er 37 timer ugentligt, med fri hver anden weekend, + fast ugentlig fridag.

Henvendelse til Henrik Kudsk på mail. legateau@legateau.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

LE GÂTEAU A/SRy2019-06-18T00:00:002019-07-29T00:00:00
330061007Bager til international bagerivirksomhedRobot Har du kærlighed og stolthed til dit håndværk, er du innovativ og leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her. I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Vi er en dansk bagerivirksomhed med ekspertise og passion inden for innovative detail- og foodserviceløsninger og vi eksporterer i dag til alle verdens kontinenter. Vi er stiftet i foråret 2017 og opererer under flere forskellige brands. Vi søger lige nu endnu en bager til vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus. Stillingen Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du en vigtig del af vores team af bagere og produktionsmedarbejdere, der i fællesskab har ansvaret for at udvikle nye innovative produkter til vores kunder og naturligvis sikre en god og effektiv produktion. I det daglige arbejde er kvaliteten i højsædet og sammen skal vi forsøge, at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med vedvarende fokus på løbende forbedringer. Arbejdsopgaverne består bl.a. i at: - Sikre at vedtagne kontroller i produktionen overholdes. - Sikre en optimal gennemførsel af den daglige produktion. - Sikre en solid og grundig oplæring af nye medarbejdere. - Medvirke til løbende forbedringer på effektivitet, svind, overvægt og kvalitet. Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt. Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du det daglige omdrejningspunkt i vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus. Vi ser stillingen som en, der udvikler sig i takt med virksomhedens vækst og derfor er det vigtigt, at du er vedholdende og ambitiøs både på dine egne og virksomhedens vegne. Personlige og faglige kompetencer Vi søger en medarbejder, der er yderst ansvars- og kvalitetsbevidst, en som går forrest og kan træffe beslutninger på egen hånd. Yderligere lægger vi vægt på, at du: - Evner at bevare overblikket også når tingene går hurtigt - Har god teknisk forståelse - Er mødestabil og har gode samarbejdsevner - Har et godt humør og en fleksibel indstilling Vi forestiller os, at du er faglært bager eller brødbager og tidligere arbejdet i et moderne bageri. Vi tilbyder Et spændende job på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Vi producerer primært om dagen men der vil være skiftende arbejdstider dog med mulighed for selv at påvirke sin vagtplan og du har fri hver weekend. Vi tilbyder gode vilkår og en god løn, som forhandles individuelt efter kvalifikationer. Tiltrædelse sker snarest muligt. Ansøgning samt CV skal sendes på mail job@smartbake.dk mærket Bager . For yderligere information om stillingen kan du kontakte produktionschef Klaus F. Kristensen på tlf. 5130 1829 eller på kfk@smartbake.dk.

Har du kærlighed og stolthed til dit håndværk, er du innovativ og leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her.

I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Vi er en dansk bagerivirksomhed med ekspertise og passion inden for innovative detail- og foodserviceløsninger og vi eksporterer i dag til alle verdens kontinenter.  

Vi er stiftet i foråret 2017 og opererer under flere forskellige brands. Vi søger lige nu endnu en bager til vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus. 

Stillingen

Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du en vigtig del af vores team af bagere og produktionsmedarbejdere, der i fællesskab har ansvaret for at udvikle nye innovative produkter til vores kunder og naturligvis sikre en god og effektiv produktion.

I det daglige arbejde er kvaliteten i højsædet og sammen skal vi forsøge, at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø med vedvarende fokus på løbende forbedringer. Arbejdsopgaverne består bl.a. i at:

- Sikre at vedtagne kontroller i produktionen overholdes.

- Sikre en optimal gennemførsel af den daglige produktion.

- Sikre en solid og grundig oplæring af nye medarbejdere.

- Medvirke til løbende forbedringer på effektivitet, svind, overvægt og kvalitet.

Vi har høje forventninger og stiller krav til det, vi producerer og går altid efter at opnå et kompromisløst produkt.

Med reference til virksomhedens produktionschef, bliver du det daglige omdrejningspunkt i vores centralproduktion i Hasselager ved Aarhus.

Vi ser stillingen som en, der udvikler sig i takt med virksomhedens vækst og derfor er det vigtigt, at du er vedholdende og ambitiøs – både på dine egne og virksomhedens vegne.

Personlige og faglige kompetencer

Vi søger en medarbejder, der er yderst ansvars- og kvalitetsbevidst, en som går forrest og kan træffe beslutninger på egen hånd. Yderligere lægger vi vægt på, at du:

- Evner at bevare overblikket – også når tingene går hurtigt

- Har god teknisk forståelse

- Er mødestabil og har gode samarbejdsevner

- Har et godt humør og en fleksibel indstilling

Vi forestiller os, at du er faglært bager eller brødbager og tidligere arbejdet i et moderne bageri.

Vi tilbyder

Et spændende job på en arbejdsplads, der er kendetegnet ved engagerede og dedikerede medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone. Vi producerer primært om dagen men der vil være skiftende arbejdstider – dog med mulighed for selv at påvirke sin vagtplan og du har fri hver weekend. 

Vi tilbyder gode vilkår og en god løn, som forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Tiltrædelse sker snarest muligt.

Ansøgning samt CV skal sendes på mail job@smartbake.dk mærket ”Bager”.

For yderligere information om stillingen kan du kontakte produktionschef Klaus F. Kristensen på tlf. 5130 1829 eller på kfk@smartbake.dk.

 

Smartbake Bakery GroupHasselager2019-07-17T00:00:002019-09-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Bagersvend søges

LE GÂTEAU A/S

Ry
Bagersvend søges, Le G teau søger hermed en bagersvend til vores team bageri beliggende i Ry. Jobbet vil hovedsagelige bestå i fremstilling af vores sortiment af langtidsbrød og rullede deje. Du vil blive en del af vores produktionsteam, så vi sætte...
Indrykket:18. juni 2019
Udløbsdato:29. juli 2019

Bager til international bagerivirksomhed

Smartbake Bakery Group

Hasselager
Har du kærlighed og stolthed til dit håndværk, er du innovativ og leder du efter et job, hvor du kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her. I Smartbake Bakery Group kan du se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikli...
Indrykket:17. juli 2019
Udløbsdato:9. september 2019