Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konditor/ bagersvend søges til konditoriet

Konditorsvend eller bagersvend med uddannelse eller erfaring fra jobbet søges.

Du skal være fleksibel, mødestabil og have høj hygiejne.

Skiftende arbejdstider efter aftale.

Morgenvagter er fra ca. kl. 04.00 alle ugens dage.

Fuldtid 37 timer.

Der tilbydes en ugentlig fridag samt fri hver anden weekend.

Fast arbejde tilbydes.

Hvis interesse haves send ansøgning hurtigst muligt til konditormester Anne Vels Reus på avr@lagkagehuset.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329784169Phoenix-f16d110b12018-03-27T00:00:00Konditor/ bagersvend søges til konditoriet

Konditorsvend eller bagersvend med uddannelse eller erfaring fra jobbet søges.

Du skal være fleksibel, mødestabil og have høj hygiejne.

Skiftende arbejdstider efter aftale.

Morgenvagter er fra ca. kl. 04.00 alle ugens dage.

Fuldtid 37 timer.

Der tilbydes en ugentlig fridag samt fri hver anden weekend.

Fast arbejde tilbydes.

Hvis interesse haves send ansøgning hurtigst muligt til konditormester Anne Vels Reus på avr@lagkagehuset.dk

2018-05-23T00:51:23.887 Konditorsvend eller bagersvend med uddannelse eller erfaring fra jobbet søges.Du skal være fleksibel, mødestabil og have høj hygiejne.Skiftende arbejdstider efter aftale. Morgenvagter er fra ca. kl. 04.00 alle ugens dage.Fuldtid 37 timer. Der tilbydes en ugentlig fridag samt fri hver anden weekend.Fast arbejde tilbydes.Hvis interesse haves send ansøgning hurtigst muligt til konditormester Anne Vels Reus på avr@lagkagehuset.dk11Jobnetf16d110b100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-05-22T00:00:0000010EuropaDanmarkEuropaDanmarkJyllandØstjyllandSkanderborgEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandIkast-BrandeEuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3197964LAGKAGEHUSET - SILKEBORG11Nørrevænget 348600Silkeborg22222222DKDanmark0
avr@lagkagehuset.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent546456JobNet48016661000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f16d110bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=f16d110bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f16d110b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=f16d110b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgØnsker du et spændende job som Konditor? Hos LAGKAGEHUSET - SILKEBORG tilbyder vi arbejdsplads med fokus på den enkelte medarbejder.12008211Dansk3Læse/ tale741205Konditor18Hotel og restauration353989733Anne Vels Reusavr@lagkagehuset.dkDKDanmarkDKDanmark329943659Restaurant Søgaarden søger konditor/bager eller dessertkokRobot Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til info2@soegaardensunds.dk

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til info2@soegaardensunds.dk

RESTAURANT SØGAARDEN ApSSunds2019-01-16T00:00:002019-03-13T00:00:00
329943392Konditor/bager søgesRobot Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger senest pr. 1. marts en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50 50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder. Arbejdsområder: Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster. Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov. Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling. Kvalifikationer: Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours. God til at tilsmage kager og bagværk. Sans for æstetik. Iderig og kreativ. Struktureret og godt overblik. God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Initiativrig. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød. Du lader dig inspirere af tidens madtrends. Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver. Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 05.00 12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen. Kørekort: B(Almindelig bil),

Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager

 

Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor/bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder.

Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at producere og levere kager og brød på et højt gastronomisk niveau, samtidig med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger senest pr. 1. marts en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren konditor, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset, samt vores cateringopgaver. Der er tale om en stilling med en arbejdstid på mellem 30-37 timer om ugen, primært mellem kl 5.00-12.00 i hverdagen. Der forekommer dog også cateringopgaver, så det er nødvendigt, at du er fleksibel og også kan arbejde eftermiddage og/eller i weekends, når der er behov for det. Fordelingen mellem kage og brødproduktion er ca. 50/50 med primært brødproduktion til vores frokostkunder og primært konditoropgaver til vores cateringkunder.

Arbejdsområder:

  • Planlægning af kage og brødmenuer til vores frokoster.
  • Produktion af kager og brød til vores frokost på daglig basis. 
  • Deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events efter behov.
  • Bryllupskager og andre konditorkager på bestilling.

Kvalifikationer:

  • Uddannet konditor og også gerne bager. Det er dog ikke et krav, at du også er bager, men du skal have erfaring med og have lyst til at bage madbrød i større produktion. 
  • Dygtig til at temperere chokolade og lave petit fours.
  • God til at tilsmage kager og bagværk.
  • Sans for æstetik.
  • Iderig og kreativ.
  • Struktureret og godt overblik.
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Initiativrig.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  • Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende kager og brød.
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends.
  • Du er initiativrig og er god til selv at igangsætte opgaver.
  • Som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god og familiær omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 05.00–12.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i nødvendigt omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Birgitte Gislesen på 26782000. Ansøgning sendes til info@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Kørekort:

B(Almindelig bil),

 

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-01-16T00:00:002019-02-28T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Restaurant Søgaarden søger konditor/bager eller dessertkok

RESTAURANT SØGAARDEN ApS

Sunds
Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbe...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:13. marts 2019

Konditor/bager søges

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Gourmiddag søger en dygtig konditor og bager Gourmiddag søger snarest muligt en dygtig konditor bager til at producerer kager og brød til vores frokostkunder og vores cateringkunder. Er du uddannet konditor -gerne også bager, og brænder du for at pr...
Indrykket:16. januar 2019
Udløbsdato:28. februar 2019