Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konditor/ Chocolatier

I forbindelse med åbningen af vores nye store butik med cafe centralt i Valby søger vi en Chocolatier/ konditor med erfaring i chokoladeproduktion.

Der vil være traditionelle konditoropgaver, men med hovedvægten ligger på chokoladefremstilling, hvorfor du har indgående kendskab til overtræksmaskine, dragering, fyldninger, teknikker mv. Du kan arbejde selvstændigt men kan også lære fra dig på en effektiv og rationel måde. 

Du vil indgå i et team på 15 personer med blandede faglærte, ufaglærte og elever, så du skal være omgængelig og have et let til smil trods travlhed.

Det er planen at du vil stå for produktion og udsendelse af chokolade til nogle udvalgte af vores 8 øvrige butikker. Der vil samtidig være mange spændende kreative opgaver, da vi laver mange bestillingsopgaver. 

Se vores sociale medier hvor vi poster mange af vores arbejdsopgaver

Vi tilbyder arbejde i et centralt beliggende stort flot lokale hvor der kun er konditoridrift. Der er rig mulighed for at afprøve nye ideer og være en del af en kreativ proces, hvor vi heletiden prøver at udvikle os til finere produkter.

Vi har endda udviklet vores helt eget luksus chokolade-mærke, og søger mod stringent moderne stil inden for vores chokolade sortiment 

Vi tilbyder gode arbejdsforhold med overenskomst (NNF/DE)

Send kort ansøgning med cv og billede 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.