Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

konditor med godt humør og hænderne skruet rigtigt på

Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige "Nice Bakery"

Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. 

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag
  • En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver
  • Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer
  • Mulighed mellemlederposition efter en periode
  • Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen
  • Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har

 

Vi forventer at du:

  • Er alsidig
  • har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier
  • kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima
  • møder til tiden
  • har lyst til at lære noget nyt

vi holder løbende samtaler


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330033217Phoenix-930edf3a12019-06-03T00:00:00konditor med godt humør og hænderne skruet rigtigt på

Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige "Nice Bakery"

Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. 

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag
  • En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver
  • Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer
  • Mulighed mellemlederposition efter en periode
  • Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen
  • Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har

 

Vi forventer at du:

  • Er alsidig
  • har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier
  • kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima
  • møder til tiden
  • har lyst til at lære noget nyt

vi holder løbende samtaler

2019-07-24T00:50:42.887 Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige Nice Bakery Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer Mulighed mellemlederposition efter en periode Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har Vi forventer at du: Er alsidig har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima møder til tiden har lyst til at lære noget nyt vi holder løbende samtaler11jobnet930edf3a100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-23T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3536474Bodenhoffs Bageri Aps11Finsensvej 542000FrederiksbergDKDanmark0allan@bodenhoffs.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768964JobNet4996621499662110028-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=930edf3ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=930edf3ahttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=930edf3a&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=930edf3a&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonkonditor med godt humør og hænderne skruet rigtigt på1Dansk3Læse/ tale741205Konditor18Hotel og restauration361937337Allan Andersenallan@bodenhoffs.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK