Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konditor søges til bageri på Amager

Konditor søges til arbejde i bageri 

Vi er et lille bageri hvor vi søger en konditor der kan lave konditori til butikken

Arbejdstiden er fra kl 600 i hverdag og weekend kl 400

Fast ugentlig fridag samt fri hveranden Weekend

Løn efter kvalifikationer


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330022473Phoenix-41b0b4f812019-06-04T00:00:00Konditor søges til bageri på Amager

Konditor søges til arbejde i bageri 

Vi er et lille bageri hvor vi søger en konditor der kan lave konditori til butikken

Arbejdstiden er fra kl 600 i hverdag og weekend kl 400

Fast ugentlig fridag samt fri hveranden Weekend

Løn efter kvalifikationer

2019-06-16T00:50:50.537 Konditor søges til arbejde i bageri Vi er et lille bageri hvor vi søger en konditor der kan lave konditori til butikken Arbejdstiden er fra kl 600 i hverdag og weekend kl 400 Fast ugentlig fridag samt fri hveranden Weekend Løn efter kvalifikationer11jobnet41b0b4f8100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-15T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnTårnbyEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3525639A.S.C.ApS11Pyrus Alle 202770KastrupDKDanmark0kastrup@ebager.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent759308JobNet4987813498781310011-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=41b0b4f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=41b0b4f8https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=41b0b4f8&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=41b0b4f8&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/5.jpgBrænder du for at blive Konditor?12008211Dansk3Læse/ tale741205Konditor18Hotel og restauration361780673Annette Salling Collatzkastrup@ebager.dkDKDanmarkDKDanmark330033217konditor med godt humør og hænderne skruet rigtigt påRobot Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige Nice Bakery Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. Vi tilbyder: Løn efter kvalifikationer Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer Mulighed mellemlederposition efter en periode Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har Vi forventer at du: Er alsidig har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima møder til tiden har lyst til at lære noget nyt vi holder løbende samtaler

Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spændende og utraditionelle opgaver. Vi laver spændende ting både til vores 7 butikker, den store bestillingsside og det lidt mere særlige "Nice Bakery"

Vores produktion er relativ stor med skiftende produkter gennem året. Vi arbejder i øjeblikket med at øge oplevelsesniveauet for vores kunder, både i forhold til smag og præsentation. Arbejdstiden ligger typisk fra kl. 06 på hverdage og fra kl. 03 i weekender. 

Vi tilbyder:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Fri hver anden weekend og en fast ugentlig dag
  • En afvekslende arbejdsdag med mange bestillingsopgaver
  • Et stærkt hold af kollegaer med mange forskellige kompetencer
  • Mulighed mellemlederposition efter en periode
  • Mulighed for at præge sortimentet i udviklingsfasen
  • Faglig stimulering i forhold til de mangeartede opgaver vi har

 

Vi forventer at du:

  • Er alsidig
  • har noget erfaring fra andre konditorier og bagerier
  • kan bidrage til en god arbejdsdag med et godt arbejdsklima
  • møder til tiden
  • har lyst til at lære noget nyt

vi holder løbende samtaler

Bodenhoffs Bageri ApsFrederiksberg2019-06-03T00:00:002019-07-23T00:00:00
330053849KONDITORSVEND ELLER LÆRLING SØGESRobot PÅ GRUND AF TRAVLHED SØGER VI EN DYGTIG FAGL RT KONDITOR TIL ALT SLAGS KONDITORI. ELLER EN ELEV DER ER FRISK OG L RENEM SAMT MED INTERESSE FOR FAGET

PÅ GRUND AF TRAVLHED SØGER VI EN DYGTIG FAGLÆRT KONDITOR TIL ALT SLAGS KONDITORI.

ELLER EN ELEV DER ER FRISK OG LÆRENEM SAMT MED INTERESSE FOR FAGET

Bageriet Sløjfen Michael NielsenVanløse2019-07-05T00:00:002019-07-26T00:00:00
330043352uddannet bager søgesRobot www.khorn.dk søger Moderne bager til vores produktion i Karlslunde.Du har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget. Vi er en virksomhed i vækst, og har brug for dygtige fagfolk, til vores produktionsvirksomhed i Karlslunde. Send os en kort ansøgning, hvor du skriver om din erfaring og om dig som person. Venligst, KHORN

www.khorn.dk søger Moderne bager til vores produktion i Karlslunde.
Du har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget.

Vi er en virksomhed i vækst, og har brug for dygtige fagfolk, til vores produktionsvirksomhed i Karlslunde.

Send os en kort ansøgning, hvor du skriver om din erfaring og om dig som person.

Venligst, 
KHORN

KHORNKarlslunde2019-06-15T00:00:002019-08-08T00:00:00
330032396Bager til NatproduktionRobot Bodenhoff søger en Bager til Natproduktion Da vi har forrygende travlt og samtidig gerne vil være blandt de bedste inden for vores fag, søger vi en skarp, dygtig natbager. Kan du holde hovedet koldt i presset situationer, lyst til at udvikle dig og være med til at gøre Bodenhoffs Bageri til en af de bedste i branchen, er det måske dig vi søger. Du er uddannet bager og har erfaringer med produktion af kolde deje, rugbrød og ovnpasning. Som bager hos os forventer vi at du kan dit håndværk og sætter dig ind i de produkter du producerer. At du er mødestabil og gerne i godt humør. Du skal kunne tale, læse og skrive dansk. Straffeattest skal vises. Arbejdstider: Mødetid kl. 23:00 og kl. 01:00 Ugentlig fridag samt fri hver anden weekend. Opstart: snarest Arbejdssted: Finsensvej 54, 2000 Frederiksberg Yderligere oplysninger og ansøgning mailes til christian@bodenhoffs.dk Da arbejdssproget er på dansk, skal vi for en god ordens skyld også bede om, at din ansøgning er på dansk. Bodenhoff er 6. generations håndværksbageri med konditorafdeling, hvor langtidshævning og gode råvare er vigtige parameter, og tradition og nytænkning går hånd i hånd. Vi sætter pris på vore medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både brød, kager og service er i højsæde og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige. På nuværende tidspunkt har vi 7 butikker i Københavnsområdet. Christian Bodenhoff

Bodenhoff søger en Bager til Natproduktion

Da vi har forrygende travlt og samtidig gerne vil være blandt de bedste inden for vores fag, søger vi en skarp, dygtig natbager.

Kan du holde hovedet koldt i presset situationer, lyst til at udvikle dig og være med til at gøre Bodenhoffs Bageri til en af de bedste i branchen, er det måske dig vi søger.

Du er uddannet bager og har erfaringer med produktion af kolde deje, rugbrød og ovnpasning.

Som bager hos os forventer vi at du kan dit håndværk og sætter dig ind i de produkter du producerer. At du er mødestabil og gerne i godt humør. Du skal kunne tale, læse og skrive dansk. Straffeattest skal vises.

Arbejdstider:
Mødetid kl. 23:00 og kl. 01:00 Ugentlig fridag samt fri hver anden weekend.

Opstart: snarest

Arbejdssted: Finsensvej 54, 2000 Frederiksberg


Yderligere oplysninger og ansøgning mailes til christian@bodenhoffs.dk

Da arbejdssproget er på dansk, skal vi for en god ordens skyld også bede om, at din ansøgning er på dansk.

Bodenhoff er 6. generations håndværksbageri med konditorafdeling, hvor langtidshævning og gode råvare er vigtige parameter, og tradition og nytænkning går hånd i hånd.
Vi sætter pris på vore medarbejdere, som hjælper os med at gøre Bodenhoffs Bageri til stedet, man gerne vil handle hos, da både brød, kager og service er i højsæde og vi alle lægger energi og lyst i at have en god arbejdsplads. Her er ingen højere eller lavere end den anden, da alle arbejdsfunktioner er lige vigtige.
På nuværende tidspunkt har vi 7 butikker i Københavnsområdet.

Christian Bodenhoff

 

Bodenhoffs Bageri ApsFrederiksberg2019-06-03T00:00:002019-07-21T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

konditor med godt humør og hænderne skruet rigtigt på

Bodenhoffs Bageri Aps

Frederiksberg
Da den ene af vores 2 chefkonditore har valgt at søge lykken andetsteds, har den anden (Allan) overtaget styringen af holdet og vil føre det til nye højder. Nu er der derfor en mulighed for at blive konditorsvend på holdet, som løser de mange spænde...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:23. juli 2019

KONDITORSVEND ELLER LÆRLING SØGES

Bageriet Sløjfen Michael Nielsen

Vanløse
PÅ GRUND AF TRAVLHED SØGER VI EN DYGTIG FAGL RT KONDITOR TIL ALT SLAGS KONDITORI. ELLER EN ELEV DER ER FRISK OG L RENEM SAMT MED INTERESSE FOR FAGET
Indrykket:5. juli 2019
Udløbsdato:26. juli 2019

uddannet bager søges

KHORN

Karlslunde
www.khorn.dk søger Moderne bager til vores produktion i Karlslunde.Du har en dansk bageruddannelse, og er opdateret med nutidens trends indenfor bagerfaget. Vi er en virksomhed i vækst, og har brug for dygtige fagfolk, til vores produktionsvirksomhe...
Indrykket:15. juni 2019
Udløbsdato:8. august 2019

Bager til Natproduktion

Bodenhoffs Bageri Aps

Frederiksberg
Bodenhoff søger en Bager til Natproduktion Da vi har forrygende travlt og samtidig gerne vil være blandt de bedste inden for vores fag, søger vi en skarp, dygtig natbager. Kan du holde hovedet koldt i presset situationer, lyst til at udvikle dig og ...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:21. juli 2019