Konditor/Dessertkok i Ruths Gourmet - Dessert chef

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ruths Hotel søger en dessertkok og konditor. Vil du være en del af et kvalitetsbevidst og kreativt team? Et sted hvor nogle af Danmarks bedste kokke er startet. Med Jack Cramer i spidsen vægter Ruths hotel håndværket højt ved bl.a. at have et stærkt hold af dygtige og erfarne kokke, eksempelvis den franske stjernekok Michel Michaud.

Der er tale om et spændende og alsidigt job, både som dessertkok i Ruths Gourmet samt konditor til det travle Ruths Brasserie.
Som dessertkok i Ruths Gourmet, vil du indgå i et stærkt sammenhold af udlærte kokke og elever. Her vil du være med til at udvikle samt teste nye retter, og du vil være med til at sætte dit personlige præg på dem. Yderligere vil du, i samarbejde med vores morgenkokke, stå for bagning af brød til henholdsvis vores brødudsalg og de to restauranter.
Som konditor i Ruths Brasserie får du ansvaret for at stå i spidsen i forbindelse med klargøring af ”det søde”. Det værende: a la carte, vores ”suggestions” kort samt skiftende ”dagens menu”-desserter. Ruths brasserie er et klassisk fransk brasserie. For at holde os til det autentisk franske kommer du til at samarbejde med Michel Michaud, der som sparringspartner vil komme med input og ideer.

Vi forventer af dig:

  • Positiv, glad og åben personlighed
  • Trives med at have travlt 
  • Er kvalitets- og ansvarsbevidst
  • Er kreativ og klar på at prøve nye ting
  • Klar til at indgå i et dedikeret team af udlærte kokke og elever

Som dessertkok ser vi gerne, at:

  • Du har erfaring i et gourmetkøkken eller indenfor det søde køkken
  • Du har erfaring med diverse brød, samt kager (ikke et krav)

Som konditor ser vi gerne, at:

  • Du har erfaring indenfor det klassisk, franske søde køkken

 Vi kan tilbyde:

  • Et kanon godt sammenhold
  • Ordnede arbejdsforhold
  • En spændende og alsidig hverdag
  • Rig mulighed for at sætte dit præg på tingene
  • Et fundament for at udvikle dig selv og teamet

Der er mulighed for anvisning af bolig. Opstartsdato og løn efter aftale.

Send ansøgning samt CV til: job@ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål 
kontakt venligst køkkenchef Jack Cramer, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.

_________________________________________________________________________

 

Ruths Hotel is looking for a dessert and pastry chef. Do you want to be part of a quality-conscious and creative team in the critically acclaimed Ruth's Gourmet with Jack Cramer as master chef. 

This is an exciting and versatile job both as a dessert chef in Ruth's Gourmet and as a pastry chef for the busy Ruth's Brasserie.

We expect you to be:

  • Positive, happy and openminded
  • Used to being busy
  • Quality conscious
  • Experienced in a gourmet kitchen

Ready to join a dedicated team of trained chefs as well as trainee chefs.

We offer good and fair working conditions, the option of ordering accommodation and starting by appointment.

For further information, contact our head chef Jack Cramer at job@ruths-hotel.dk.

There will be a start-up as soon as possible and we look forward to hearing from you.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Konditor/Dessertkok i Ruths Gourmet - Dessert chef

Ruths Hotel søger en dessertkok og konditor. Vil du være en del af et kvalitetsbevidst og kreativt team? Et sted hvor nogle af Danmarks bedste kokke er startet. Med Jack Cramer i spidsen vægter Ruths hotel håndværket højt ved bl.a. at have et stærkt hold af dygtige og erfarne kokke, eksempelvis den franske stjernekok Michel Michaud.

Der er tale om et spændende og alsidigt job, både som dessertkok i Ruths Gourmet samt konditor til det travle Ruths Brasserie.
Som dessertkok i Ruths Gourmet, vil du indgå i et stærkt sammenhold af udlærte kokke og elever. Her vil du være med til at udvikle samt teste nye retter, og du vil være med til at sætte dit personlige præg på dem. Yderligere vil du, i samarbejde med vores morgenkokke, stå for bagning af brød til henholdsvis vores brødudsalg og de to restauranter.
Som konditor i Ruths Brasserie får du ansvaret for at stå i spidsen i forbindelse med klargøring af ”det søde”. Det værende: a la carte, vores ”suggestions” kort samt skiftende ”dagens menu”-desserter. Ruths brasserie er et klassisk fransk brasserie. For at holde os til det autentisk franske kommer du til at samarbejde med Michel Michaud, der som sparringspartner vil komme med input og ideer.

Vi forventer af dig:

  • Positiv, glad og åben personlighed
  • Trives med at have travlt 
  • Er kvalitets- og ansvarsbevidst
  • Er kreativ og klar på at prøve nye ting
  • Klar til at indgå i et dedikeret team af udlærte kokke og elever

Som dessertkok ser vi gerne, at:

  • Du har erfaring i et gourmetkøkken eller indenfor det søde køkken
  • Du har erfaring med diverse brød, samt kager (ikke et krav)

Som konditor ser vi gerne, at:

  • Du har erfaring indenfor det klassisk, franske søde køkken

 Vi kan tilbyde:

  • Et kanon godt sammenhold
  • Ordnede arbejdsforhold
  • En spændende og alsidig hverdag
  • Rig mulighed for at sætte dit præg på tingene
  • Et fundament for at udvikle dig selv og teamet

Der er mulighed for anvisning af bolig. Opstartsdato og løn efter aftale.

Send ansøgning samt CV til: job@ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål 
kontakt venligst køkkenchef Jack Cramer, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.

_________________________________________________________________________

 

Ruths Hotel is looking for a dessert and pastry chef. Do you want to be part of a quality-conscious and creative team in the critically acclaimed Ruth's Gourmet with Jack Cramer as master chef. 

This is an exciting and versatile job both as a dessert chef in Ruth's Gourmet and as a pastry chef for the busy Ruth's Brasserie.

We expect you to be:

  • Positive, happy and openminded
  • Used to being busy
  • Quality conscious
  • Experienced in a gourmet kitchen

Ready to join a dedicated team of trained chefs as well as trainee chefs.

We offer good and fair working conditions, the option of ordering accommodation and starting by appointment.

For further information, contact our head chef Jack Cramer at job@ruths-hotel.dk.

There will be a start-up as soon as possible and we look forward to hearing from you.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.