Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Konditor/dessertkok til "Mangfoldighedens køkken" på Herlev Hospital

Vi søger en uddannet konditor eller dessertkok. 
Er du faglig dygtig til smukke smagfulde desserter og vil du være med til at sætte præg på fremtidens hospitalsmad i et nytænkende dynamisk køkken? 
 
Brænder du for håndværket og den økologiske tankegang – så har vi jobbet til dig! 
 
HVEM ER VI 
 
Vi er et hospitalskøkken i rivende udvikling der leverer velsmagende, økologisk og varieret mad til ca. 1300 patienter dagligt, Vi producere mad til køkkenet på Gentofte hospital samt til Psykiatrisk Center i Ballerup.  
Vi arbejder med friske økologiske råvarer i sæson, og har i dag det økologiske spisemærke i sølv og stiler mod guldmærket 
Vi laver mad fra bunden og har eget detailslagteri og bageri hvor vi producerer alt pålæg og brød selv. Vi er kendt for vores ambition om at lave mad af høj ernæringsmæssig- og kulinarisk kvalitet som øger appetitten. 
 
VI SØGER 
 
Til vores produktionsteam i den varme afdeling søger vi en dygtig og engageret konditor/dessertkok som brænder for at lave desserter. Der laves ca. 600 portioner dessert daglig efter en fastlagt dessertplan. 
Vi ønsker en kollega som har erfaring med produktion af desserter i større portioner, lavet med engagement og fra bunden af. Som konditor/dessertkok er du kreativ, dygtig til at nytænke og er med til udviklingen af vores dessertkort i samarbejde med vores Kulinarisk leder. Du vil indgå et faglært team hvor alle hjælpes om at løfte de daglige opgaver.  
 
VI FORVENTER AT DU 

  • Du er positiv og motiverende til godt samarbejde og kollegaskab. 
  • Du er engageret, fleksibel og effektiv. 
  • Du er mødestabil og har stor ansvarsfølelse. 
  • Du er faglig dygtig, har overblik, er kvalitetsbevidst og har en høj barre. 
  • Du kan arbejde med en høj grad af selvstændighed og hurtighed. 
  • Du er omstillingsparat og kan bidrage med kreative ideer.  
  • Du er detaljeorienteret, struktureret, udviser overblik og er arbejdsom. 
  • Du skal kunne klare hårdt fysisk arbejde. 
 
VI TILBYDER 
  • En arbejdsplads i rivende udvikling med spændende faglige udviklingsmuligheder. 
  • Et godt arbejdsmiljø med fokus på det gode kollegaskab og med stort fremmøde. 
  • Medindflydelse på udviklingen af produktionen og udviklingen af nye opskrifter 

Arbejdstiden er 37 timer om ugen på hverdage i indenfor tidsrummet 06.00-1500. Arbejde i weekend og helligdage kan forekomme. Stillingen er omfattet af gældende overenskomst. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til 
Produktionsleder Liselotte Dahlsen på telefon
38 68 24 62 eller 24 64 15 19 
 
Ansøgningsfrist senest: onsdag den 21. februar 2018 kl. 12.00. 
Samtaler afholdes den 22/2 , 26/2 og 27/2 eller efter aftale. 
  
Ansættelse pr. 1 april eller hurtigst muligt 
 
Herlev Hospital er en røgfri arbejdsplads. 
 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her