Konstitueret specialanklager

Sydøstjyllands Politi søger en kst. specialanklager inden for organiseret kriminalitet til advokaturen for specielle sager i perioden fra 1. april 2018 til 30. juni 2018 – med mulighed for forlængelse.

Om dig
Du er en engageret og dygtig jurist, som arbejder på et meget højt fagligt niveau med solid anklagererfaring og interesser og kompetencer inden for organiseret kriminalitet. Du har en positiv tilgang og en høj faglig integritet samt fokus på effektivitet, kvalitet og legalitet.

Du er robust, kan kommunikere professionelt både internt og eksternt, har gennemslagskraft og evner at skabe resultater. Du har et stort engagement, holdånd i samarbejdet med andre og formår at bidrage til politikredsens fortsatte udvikling. Du udviser ansvarlighed og er en god rollemodel for embedets øvrige anklagere.

Vi ser gerne, at du mestrer de øvrige specialområder på et niveau, hvor du kan bruges som sparringspartner med kredsens øvrige anklagere.

Vi forventer, at du er en nøgleperson, når vi deler viden med resten af anklagermyndighedens ca. 1.100 medarbejdere og politikredsens ca. 860 ansatte.

Opgaven
Som specialanklager inden for organiseret kriminalitet er du bl.a:

- ansvarlig for at visitere, behandle, forberede og gennemføre omfattende og komplicerede straffesager primært inden for organiseret kriminalitet i tæt samarbejde med de øvrige senior- og specialanklagere og advokaturchefen

- ansvarlig for at sikre den rette kvalitet i sagerne og en effektiv behandling af sagerne

- en central sparringspartner for embedets øvrige anklagere og politiets efterforskere

- medansvarlig for oplæring af anklagere med ingen eller kun begrænset erfaring

- med til løbende at bidrage til udvikling, forbedringer og vidensdeling (herunder undervisning), både internt i specialadvokaturen, i hele anklagemyndigheden og i forhold til politi og eksterne parter.

Hovedtjenestestedet er på hovedstationen i Horsens, Holmboes Allé 2, 8700 Horsens, hvor anklagemyndighedens 3 advokaturer og AAE (den administrative enhed) er samlet. Sydøstjyllands Politi dækker to retskredse, og du forventes således at kunne møde ved Retten i Horsens og Retten i Kolding, ligesom der jævnligt vil være efterforskningsmøder på Politistationen i Kolding.

Samtaler forventes afholdt i den 23. februar 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver lønmæssigt indplaceret som chefkonsulent i henhold til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Ansættelse som tjenestemand kan ske, hvis du i forvejen har en tjenestemandsansættelse. Hvis du ikke er tjenestemand, kan der blive knyttet et ikke-pensionsgivende tillæg til stillingen. Dette forhandles individuelt.

Stillingens ansættelsesområde er Justitsministeriet med tilhørende institutioner.

Kontakt og ansøgning

Vil du høre mere om stillingerne og arbejdspladsen, er du velkommen til at kontakte advokaturchef Maja Engfred, tlf. nr. 7258 0989 eller chefanklager Jan Østergaard, tlf. nr. 7258 3267.

Stillingen søges elektronisk via politiets e-rekrutteringssystem på HR Portalen.
Når du søger en stilling ved politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere stillinger, skal du i systemet vedlægge en ansøgning og et CV samt anden relevant dokumentation pr. ansøgt stilling. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilken stilling du søger.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset alder, køn, race, religion eller etnisk baggrund.

 

Anklagemyndigheden er en udfordrende og dynamisk arbejdsplads med fokus på en høj faglig standard samt kvalitet og objektivitet i sagsbehandlingen.
Har du lyst til at arbejde sammen med et stærkt hold, så send en ansøgning.
Sydøstjyllands Politi er én af 12 politikredse. Politikredsen dækker 7 kommuner: Kolding, Fredericia, Billund, Vejle, Hedensted, Horsens og Skanderborg og betjener ca. 450.000 borgere. Det gør vi fra lokaliteter i politikredsens 6 store byer, og hovedstationen – hvor bl.a. staben er placeret – ligger i Horsens. Vi er et hold på ca. 860 medarbejdere, og vores pay off er: ”Vi skaber tryghed”.
Du kan læse om os på Politi.dk eller følge os på Twitter@SydOjylPoliti og FaceBook.com/SydOjylPoliti.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Jurist søges til Velfærd og Sundhed

Velfærd og Sundhed

Hedensted
Velfærd og Sundhed søger jurist med interesse for det socialretlige område Brænder du for social- og sundhedsområdet? Kan du håndtere et stort lovkompleks og samtidig have let til smil? Kan du bevare overblikket, selvom dit arbejde er præget af kort...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Jurist til Socialtilsyn Midt

Socialtilsyn Midt

Silkeborg
Socialtilsyn Midt søger fagligt ambitiøs jurist. Har du lyst til at omsætte din teoretiske viden til praktisk opgaveløsning inden for en bred vifte af juridiske områder? Arbejder du struktureret, selvstændigt og målrettet med stillede opgaver? Kan d...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

LindbergHR søger Compliance Officer

LindbergHR

LindbergHR søger på vegne af kunde en juridisk velfunderet Compliance Officer med reference til selskabets CFO. Om virksomheden: Virksomheden er anerkendt for at udbyde solide projekter der er kendetegnet ved høje afkast og stor grad af sikkerhed. P...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

4 erfarne jurister søges til Aarhus Universitets enhed for Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel (962188)

Aarhus Universitet

Aarhus
Ved Aarhus Universitets enhed for Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel er fire stillinger som jurist ledig til besættelse snarest muligt. Erhvervssamarbejde og Teknologioverførsel bistår forskere og institutledere i forbindelse med indgåelse af...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Chefjurist, Aarhus Universitet, Universitetsledelsens Stab (962047)

Aarhus Universitet

Aarhus
Vil du være med til at understøtte og udvikle forskning og uddannelse på Aarhus Universitet? Aarhus Universitet er blandt verdens 100 bedste universiteter og har en klar og tydelig profil, hvor der arbejdes efter højeste kvalitet i uddannelse og for...