Konstruktionschef - Odense
Erfaren, struktureret og dynamisk

Inrotech er en innovativ virksomhed, der udvikler og implementerer unikke og meget avancerede robotsvejseløsninger til virksomheder inden for sværindustrien. Virksomheden oplever stor interesse grundet dens kompetencer, der efterspørges globalt. Man står derfor midt i en meget spændende og perspektivrig vækstfase i virksomhedens historie.

Inrotech er en dynamisk, ambitiøs og succesfuld vækstvirksomhed, hvor ledelsen har iværksat planer for fortsat vækst og en styrkelse af organisationen til at understøtte væksten. Virksomheden fremstår som en agil, troværdig og engageret samarbejdspartner for sine kunder.

Virksomheden søger i forbindelse med eksekvering af vækststrategien en innovativ, erfaren og dynamisk konstruktionschef til en nyoprettet stilling med reference til virksomhedens CEO. Inrotech har p.t. 25 medarbejdere med hovedkontor i Odense.

JOBBESKRIVELSE
Som led i den markante vækst søger Inrotech en erfaren konstruktionschef, der får ansvaret for at lede og optimere projekterne og opgaverne i konstruktionsafdelingen, hvilket omfatter konstruktion og dokumentation af mekaniske løsninger i forbindelse med svejserobotløsninger. Du vil ved opstarten have 3 medarbejdere i direkte reference til dig, hvilket ventes øget i takt med udsigterne til de kommende års markante vækst.

Som konstruktionschef vil du skulle fungere godt i et tæt samspil med de øvrige afdelinger, dvs. primært salgsfunktionen, montageafdelingen og teknisk afdeling (SW). Du skal også kunne indgå i en løsningsorienteret dialog med underleverandører og kunder.

Som konstruktionschef skal du sikre, at afdelingen fremstår som en innovativ, løsningsorienteret og velstruktureret afdeling. Du skal sikre reducerede gennemløbstider og veldokumenterede arbejdsgange, så der ikke gås på kompromis med kvalitet i opgaveløsningen, samtidig med at kalkuleret forbrug overholdes. Du bliver medlem af en kompetent og dynamisk ledergruppe og med stor kontaktflade internt og eksternt.

FAGLIG PROFIL
Den rette kandidat har erfaring fra en tilsvarende stilling i en produktionsvirksomhed med kundespecifikke projektløsninger, og gerne en vækstvirksomhed. Du er god til at optimere forretningsgange og processer. Du skal kunne være en ”spillende træner”, der selv kan konstruere med stor faglig stolthed, så løsninger fungerer godt hos kunderne.

Du skal kunne indgå i en rolle som et proaktivt og løsningsorienteret medlem af en dygtig ledergruppe.

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, maskintekniker eller tilsvarende og har, gerne gennem en årrække, haft selvstændigt projektansvar. Du er vant til at arbejde tæt sammen med både interne afdelinger og kunder i udviklingen af mekaniske løsninger. Du har veldokumenterede resultater med at lede og optimere en konstruktionsfunktion. Du har erfaring med CAD (Solidworks) og ERP systemer. Du behersker engelsk på forhandlingsniveau.

PERSONLIG PROFIL
For at være den ideelle kandidat til stillingen skal du, udover de faglige kvalifikationer, også besidde disse personlige egenskaber:

 • Være innovativ og løsningsorienteret.
 • Være struktureret og systematisk.
 • Empatisk og omgængelig som person.
 • Fokuseret på kunder og medarbejdere.
 • Garant for, at aftaler overholdes mht. tid, ressourcer og kvalitet.
 • Robust, viljestærk og konsekvent som leder.
 • Relationsskabende, samarbejdsorienteret.
 • Besidde naturlig autoritet.
 • En god kommunikator på alle niveauer.

 • VI TILBYDER
  En attraktiv chefstilling i en meget innovativ vækstvirksomhed, der står midt i en markant vækstfase og med perspektivrige vækstudsigter globalt. Du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger i et dynamisk miljø i en flad og uformel organisation, hvor der er korte beslutningsveje. Som en central nøglefigur vil du få stor indflydelse på den fremtidige udvikling af virksomheden. Du får arbejdssted i Odense. Løn og ansættelsesvilkår er på et konkurrencedygtigt niveau.

  ANSØGNING
  UnikRecruitment bistår virksomheden ved denne rekrutteringsopgave. Virksomheden vil ikke blive bekendt med den enkelte kandidats identitet uden forudgående aftale.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:26. januar 2018
  Udløbsdato:23. marts 2018

  Find kompasset frem og vis vejen som leder

  mind

  Hos DOMINIA træder du ind i rollen som afdelingsleder for et særdeles velfungerende konstruktionsteam. Din fornemmeste opgave bliver at sikre den høje arbejdsglæde og gode kultur i DOMINIA. Som frontfigur i konstruktionsafdelingen tager du kort og k...
  Indrykket:8. februar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  Chef for Teknik og Miljø

  Skanderborg Kommune

  Kan du motivere og skabe inddragelse?Skanderborg Kommune har en vision om De 1.000 fællesskabers land , hvor kommunen opfattes som et politisk ledet lokalsamfund, og hvor borgerne sætter deres ressourcer i spil sammen med andre. Løsninger skabes ind...
  Indrykket:13. februar 2018
  Udløbsdato:6. marts 2018

  Manager for the Stellar Observations Network Group (SONG) (962474)

  Science and Technology

  Aarhus
  The Department of Physics and Astronomy and the Stellar Astrophysics Centre (SAC) at Aarhus University invite applications for a 4 year position (01.04.2018 31.03.2022) as Manager for the Stellar Observations Network Group (SONG). SAC is a world lea...
  Indrykket:18. januar 2018
  Udløbsdato:13. marts 2018

  Afdelingschef for projektudvikling, København

  Effektiv Rekruttering

  Virksomhed: ARKITEKTGRUPPEN er en projektudviklingsvirksomhed med egen byggeorganisation, grundlagt i 1986. Hos ARKITEKTGRUPPEN udvikles byggeprojekter i samarbejde med arkitektfirmaer, investorer og brugere, og skaber med byggeriets arkitektur og f...
  Indrykket:2. februar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  Afdelingschef til Plan og By

  Plan og By

  Hedensted
  Horsens kommune søger en afdelingschef til Plan og By, som vil stille sig i spidsen for en meget spændende opgave med store omdannelses- og anlægsprojekter, der skal medvirke til at udvikle kommunen og understøtte erhvervsliv og bosætning.Vi søger e...